Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
Norby86
üzenetére
Jelentem DarthFader fórumtárs segítségével megoldódott a problémám!
Ő ajánlotta hogy próbáljam meg újra kinyitni a bootloadert mert vissza zárta a telefon valamiért. Nem mondott hülyeséget, mert megpróbáltam és láss csodát miután nyitotta a bootloadert, egy reboot után máris megjött a rendszer úgy ahogy tegnap este kikapcsoltam és töltőre dugtam. Hogy mi okozta ezt a problémát fogalmam nincs igazából, de most full gyalu és felteszem az EU romot TWRP-vel. Aki esetleg ilyen problémába ütközik mint én, annak mindenképpen azt javaslom nyissa ki újra a bootloadert!
Nekem segített. Valószínű míg aludtam a gyári rom összeveszett a TWRP recovery-vel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ő ajánlotta hogy próbáljam meg újra kinyitni a bootloadert mert vissza zárta a telefon valamiért. Nem mondott hülyeséget, mert megpróbáltam és láss csodát miután nyitotta a bootloadert, egy reboot után máris megjött a rendszer úgy ahogy tegnap este kikapcsoltam és töltőre dugtam. Hogy mi okozta ezt a problémát fogalmam nincs igazából, de most full gyalu és felteszem az EU romot TWRP-vel. Aki esetleg ilyen problémába ütközik mint én, annak mindenképpen azt javaslom nyissa ki újra a bootloadert!