- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Szeretném veletek megosztani hogy jártam.
Tegnap este vígan használom a Global Stable rommal a telefonom amin TWRP volt fent meg Adaway reklámblokkoló, illetve Viper FX (bár nem ezek okozták a hibát), majd este kikapcsoltam a készüléket, rádugtam töltőre, és reggel kapcsolnám be, csak egy másodpercre beugrik a MI logo aztán elsötétült a kijelző. Ideges lettem, érdeklődtem, aztán a facebook csoportba segítettek nekem kideríteni mi lehet a baj. Rájöttek hogy diagnosztikai porton ragadt a telefonom minden előjel nélkül. Úgyhogy holnap viszem szervizbe, ahol remélhetőleg hamar felébresztik. Házilag is meglehetne csinálni, de mivel garanciális, biztos nem fogom szétszedni. Hogy miért történhetett ez? Állítólag gyári rom nem szereti a TWRP-t... De eddig ezt nem tudtam. Ugyhogy muszáj leszek vagy MIUIHU vagy EU romot használni ezek után ha szeretném rootolva tudni a telefonom. Más tapasztalt már hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest