- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
Dhampir #15175 üzenetére
Pont ezt olvastam még régebben is amikor kérvényeztem a bootloader nyitást a Redmi 4 Prime telefonomra. Akkor nekem újra már gondolom nem kell megadnom a telefonszámom a kérvényhez, hiszen arra már megadták előzőleg. Ugy csináltam hogy a most érkezett Redmi 4X telefonomon beléptem a mi accoutba, az i.mi.com oldalon hozzáadta a készülékem a listához és megnyomtam a telefonba a bootloader nyitási kérelmet. Ekkor alul felugrott egy kis ablak hogy 72 óra múlva nyithatom. Gondolom más teendőm akkor nincs csak várni. A legfrissebb Mi flash unlock programot pedig letöltöttem közben.
(#15176) grafnet:
"A dev-nek konkrét "előnye" nincsen." Alap értelemben nincsen valóban, de pl. a mostani Redmi 4 Prime készülékemnél a legfrissebb Multi Stable romnál rendszeresen bezárt a google billentyűzet és kiírta az alkalmazás sajnos leállt. Ugyan ez dev romnál nem fordult elő. Plusz a dev romba már van napi zárképernyő (én szeretem) míg a Stable-ben nincs. Itt megtalálható a Stable-ben is ez a funkció?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest