- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
orso0355 #12560 üzenetére
Nem hivatalos, de van és remekül használható: PH! - Prohardver topik figyelő
-
Tomek979
tag
válasz
orso0355 #12393 üzenetére
Nekem a full covered felvált a tetején, valószínűleg a tok nyomta fel és aláment a piszok. Meg kicsit érzéketlen is a kijelző tőle itt-ott, mivel nem tapad teljesen. Amúgy szerintem sokkal jobb az ami nem megy ki teljesen a szélekig, mert az tapadni szokott teljesen és biztos nem válik fel vagy csúszik el. Az már más kérdés hogy nem olyan szép. A tok meg kicsit túlnyúlik a kijelzőn így védve van az eséstől. Na ezért kérdeztem a tulajt, hogy tapad e teljes felületen...
-
macssessz
tag
válasz
orso0355 #12289 üzenetére
Nekem a 852 is jó volt, csak mivel a teló ajánlgatta és semmi rosszat nem írtatok a 9-ről de működés hosszabbodást igen, ezért engedtem frissíteni. Szerintem is mintha jobban beosztaná az akkut.
Ha tudtok letölthető és jól működő widgeteket a GPS és a képernyő forgatás kapcsolgatására nekem az is jó lenne. Az új verzióval megvárnám mások tapasztalatait. Esetleg ha valaki hozzáértő vissza tudná tenni nekem a 852-t az is jó lenne.
-
valaki_xy
tag
válasz
orso0355 #12073 üzenetére
Én is tegnapelőtt szedtem le az IMAK-ot. Szintén kb 3-4 hónapot volt fent. A közepén a folt megvolt, azt hiszem az elejétől fogva. Idővel a sarkainál elkezdett kopni a festék, ez még nem is zavart, de pár hete valahogyan por ment be alá. Ezért szedtem fel és próbáltam megtisztítani, de utána már nem tapadt vissza. Egyébként nekem szerintem a tok nyomhatta fel az oldalát, és így mehetett alá a por.
-
MATEO6600
őstag
válasz
orso0355 #12061 üzenetére
Nem jött át akkor a lényeg:
eleinte nem fedeztem fel semmi hibát én sem.
Azonban az idő múlásával előjött nem is egy.
Vigyázok rá, az viszont nem megoldás, hogy egy telefont a tokon kívül még + 1 "bebújtatós tokba" kéne helyezni, hogy ne jöjjenek elő az általam felsorolt tünetek. -
bunnyhu
senior tag
válasz
orso0355 #11820 üzenetére
Ez most egy erős közepes használat, volt pl. egy 7 órás áramszünet amit a telefonon neteztem végig mobilnetről, de egyébként pont a teszt miatt napközben mindig ment a wifi és használtam is, és volt benne mondjuk 2 óra pofázás, meg általános használat (vlc remote, chat, ilyesmi). Szóval nem lógtam rajta, mint egy tini de nem is a mobiltorony lábához raktam kikapcsolt kijelzővel
Egyébként továbbra is a kijelző fogyasztja a legtöbbet, szerintem akinek pl durván rossz az üzemidő, lehet meg kéne néznie a fényerőt, mert ha lejjebb veszi picit akár spórolhat is. Ja, és a BOA is többet zabál a fehérebb képével -
Nkboy
senior tag
-
Black_Raven
veterán
válasz
orso0355 #10851 üzenetére
2 hónapja használom tok és fólia nélkül. Nem horpadt, kopott semmi nyom külsőleg, szűk farmerzsebben tartom legtöbbet+suvickolom egésznap a kijelzőt mert utálom ha lenyomatos, és semmi karc vagy hajszál karc nincs rajta. Ráadásul 2szer kiugrott a kezemből,(pvcre) és még így is sértetlen. Szóval hülyeségnek tartom ha valaki azt mondja hogy horpad, vagy kopik, vagy nagyon karcolódik. Hogy ne legyen kérdés(boe).Igazad van, ha nem kulccsal/apró pénzzel van zsebben, úgy nem lesz semmi baja.
Ja a fóliát az első prcben leszedtem róla.
mnager2220: na még eggyet bökjél a kijelzőre.
-
Nimda
addikt
válasz
orso0355 #10661 üzenetére
Első ránézésre az ikonok kisebbek lettek, megjelent az órával együtt az időjárás ikon, új témák és áthelyeztek, összevontak pár menüt, beállítási lehetőséget.
Bug nálam: a beállításokban a felhasználók menü ikonja, hol megjelenik hol eltűnik és görgetésre változik is.
-
mpo
veterán
válasz
orso0355 #10519 üzenetére
Ez itt egy router emulátor, megnézheted számítógépen mit lehet (kell) beállítani rajta, hogy működjön, elrontani nem tudod.
[link]Ajánlom a mobilodra a WIFI Analyzer és a Net Analyzer appokat leszedni és játszani velük otthon.
Kicsi az esélye, hogy pont az utca végén laksz és a szomszédaid messze vannak, de ha így van most örülhetsz neki. Sajnálod, hogy nincs a 4X-ben 5 GHz.A végén meg átmész ide tanácsokért, de itt is az összefoglalóval illik kezdeni.
[link] -
ZüD
tag
válasz
orso0355 #10285 üzenetére
Hogyhogy nem kell mindig 4G lenni?
Ez most akkor a B20-on kívül fog működni itthon?:
This phone will only work with:
CDMA 2000/1* BCD
2G: GSM B5/B8/B3/B2;
3G: WCDMA B1/B2/B5/B8;
4G: FDD-LTE B1/B3/B7/B5/B8(TDD-LTE: B38/B39/B40/B41)Itt a linkje:
https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-4X-5-0inch-4GB-64GB-Smartphone-Pink-385477.htmlMire cseréljem ki, hogy működjön is itthon? Most írtak vissza, hogy válasszak másikat. (A páromnak csak a PINK lenne jó) Vetnétek rá egy pillantást?
Előre is köszi a segítséget, ha valaki segít! Full süti vagyok
Üdv. ZüD
-
-
Dwatti
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
orso0355 #10035 üzenetére
Az még a jobbik eset. Nekem ki sem jelezte a hívást. Nem fogadottként sem, és még SMS sem jött.
Mintha meg sem történt volna. A hívó fél híváslistájában pedig bent volt a hívás, és elmondása szerint hallotta a normál kicsöngés hangot, mint minden kimenő hívás esetében.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.