- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
-
-
Black_Raven
veterán
Ha előtte nem én írtam és linkeltem volna több variációt a problémája megoldásához, akkor se érteném hogy mire föl vonsz felelősségre a válaszomért. A kérdés az volt hogy, ÉN hogy csinálok képernyőképet? A válaszom arra irányult. Ha azt kérdezte volna, hogyan kell vagy miként tudna csinálni képet, biztos lehetsz benne hogy leirom neki részletesen.Mindig én sem érek rá kitalálni hogy valaki mire gondolt.
tobias40: az ujjlenyomat mindig kell, ha kikapcsol a kijelző. A telefon bekapcsoláskor először a Pin kód kell, utána, csak a screen felébresztésekor ujjlenyomat.
-
role_of_72
tag
Igen, olvastam korábban, hogy (itt-ott) létezik ilyen változat is, de sajnos az én "standard" EU Stock-os modellem csak fehéret tud - legalábbis gyári sw-el.
Titkon reméltem hátha csak szoftveres akadálya van és a MIUI9 majd orvosolja, de hát nem.
Mókolni nem szeretném a telefont (van már elég hobbim
), így marad a "letisztult" értesítési LED dizájn.
-
trebrona
nagyúr
Igen, erre írtam a további bállításokat, ha jól emlékszem global romon úgy van fordítva.
Szerk:
Ahogyan a közben érkezett scrceenshoton is látszik. -
Styleair
aktív tag
-
Norby86
őstag
Akkor most már egy hajóban evezünk, nekem semmilyen program nem engedi. Ez csak azért gáz mert néha kotorászok én is a system-ben és így ezzel ez az út is elvan vágva. Nem is értem miért nem engedi...ez valami droid 7-es "újítás"? 6-os alatt előző készülékemen nem volt ilyen probléma. Hozzáteszem eu dev. / eu stable alatt sem engedi.
-
-
YASKATIR
senior tag
Jesszus.. Ennek mi az ertelme? Ertem en, hogy vedene az ellopott telefonokat de...
Ha tudsz sms-t kuldeni magadnak, akkor ez azt jelenti, hogy nincs jelszo a telefonon. Ha engedni tudod a developer settings-ben a bootloader nyitasat, akkor ez ismet azt jelenti, hogy nincs jelszo a telefonon. Ha tudod a MIUI nevet es jelszot, akkor az meg azt jelenti, hogy tied a telefon, azaz senki sem lopta el..
-
orso0355
őstag
Igen, de nekünk global stabil van, tehát nem lehet, ahogy írtam (OFF-ban már tegnap szó volt róla).
Különben sok vizet nem zavar, a frissítést emiatt szerintem botorság elmulasztani, nem lapozunk oda, aztán kész. Gondolom úgyis sokan fognak miatta siránkozni, aztán szépen eltüntetik kövi frissítésben. -
Vojtkolaci
újonc
Pedig tudja. csak ahogy olvastam kernelt kell cserélni. Még a fehér értesítő ledből is elő lehet csalni 7 színt. Nekiugrok és írok hogy sikerült e. És a duplakoppos engedélyezést tartalmazta a menü gyárilag az első megjelenéskor. aztán frissítéssel tűnt el. Hogy miért ezt nem tudom
https://www.youtube.com/watch?v=tXYsiV1Nzfw -
Norby86
őstag
Ennek örülök hogy gond nélkül megy vele.
Akkor majd a legfrissebbet teszem fel.
Miuihu rom nekem annyira nem jött be, inkább az EU dev.-re szavazok, majd azt teszem fel.(#15209) spiderpig820:
Ezek szerint a mágneses mégiscsak átvisz 2 ampert? Vagy a kábeles töltő ami 4 órát tölti az nem 2 amperes esetleg? Azért kérdem hogy tisztába legyek ezekkel mielőtt vásárolok.Azt tudja valaki hogy az LCD típusát milyen telefon kóddal vagy programmal tudom le ellenőrizni? Mert olvastam még pár hete hogy két típussal gyártják a készüléket.
-
wanted5
őstag
Végül is ez is egy megoldás, találkoztam vele, amikor elsőnek végignéztem a beállításokat, de el is felejtettem, köszi, hogy eszembe juttattad.
Igazából az ujjlenyomat-olvasóra gondoltam. Nemrég láttam egy Huawei tesztesz és az tudott olyanokat, hogy azzal lehetett akár fotózni (selfie esetén, bár ez engem soha nem fog érinteni
), lapozni jobbra-balra, notification bar-t lehúzni, kikapcsolni a képernyőt stb. Tisztában vagyok vele, hogy a csúcstelefon árát és jelzését nem csak a hardver miatt kapja, hanem az ilyen apró szolgáltatások miatt is, csak kíváncsi voltam, hogy meg lehet-e ezt csinálni a 4X-el is (mert ugye a hardver adott hozzá)
-
Telda
addikt
Volt már fent azt is, de most ébredési gondjaim vannak
. Sokáig a miuihu-t használtam, de nekem a legutolsó két verziónál valamiért eltűnt a root.TWRP-ben látszik hogy felrakja a magisk-et de a rendszer mégsem lesz rootolt. Szóval most a 9-es globállal próbálkozom.
Kuter: A titanium backup-ot kipróbálom, köszi!
-
blackmoto
senior tag
Most hogy olvastam tovább a topikot lehet nekem is kéne tenni egy próbát a Google Pay Service betaval. De majd hétvégén. Addig inkább nem piszkálom.
Nekem a legjobban az tetszene, ha lenne egy kínai rom csirkelábak és felesleges kínai programok meg google nélkül. Az lenne az igazi.
-
aelod
veterán
Hát úgy, hogy eddig akármilyen kapcsolatnál jelentkezett a hiba: történetesen ha hívtak kicsörgött, felvettem de nem hallottak engem csak én a hívó felet, hogy idegesen halózik. Na most SIM csere után otthon wifi kapcsolatnál fel tudtam venni és nem volt ez a para. Most mobilneten (4g) a hívó fél elsőre nem kapcsolható üzenetet kapott. Másodszorra kicsörgött és felvettem nem volt gond. Én ezt nem értem, és kurvára idegesítő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest