- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
én konkrétan azért kérdetem, mert eleve sem itthon, sem globálisan nem vezették be végül a GSM ábécé azon verzióit, amik már támogatják a nemzetekre vonatkozó speciálisabbnak mondható karaktereket. tehát az például EU rom feltételezhetően kapott úgynevezett csökkentett karaktertámogatást. az megint csak egy Android jelenség, hogy ami jó és hasznos meg életünk része egy évtizeden át azt nem implementálják, mert minek?
-
snyper990
őstag
Inkább kicsit utána kéne járnod, hogy működnek a rádióhullámok. Megnéztem megint a cikket, egyetlen olyan megoldás sem volt benne, ami befolyásolná a wifi működését. Nem árnyékolták le egyiket sem fémdobozzal, sőt, egy csomó megoldásnál még az antenna is kilóg. A legrosszabb, amit láttam, az a szellőzőnyílások letakarása, de ennyi. Továbbra sem értem, mi a gond azzal, ha valakinek nem tetszik egy router úgy, ahogy van.
Részemről off vége, privátban folytathatjuk, ha gondolod, de csak akkor, ha van valami bizonyítékod és észérved -
kidnou
őstag
Csak kicsit ualmasi olalakon keresztül olvasni a nyavajgást, úgy hogy többen segitenének, de csak mondja a hülyeséget.... ez most nem csak erre a topikra vonatkozik, hanem szinte az összesre. Komolyan, néha azon gondolkozom hogy egyes emberek tényleg ennyire sötétek, vagycsak szórakozásból csinálják a fesztivált
-
Lordus
senior tag
már nov. 2-án frissíteni akartam, de akkor sem volt ennél frissebb, pedig itt a fórumon már többen jelezték, hogy nekik 8.5.4.0 van.
mindegy, most a 9-cel tuti várok, mert a mi2s-nél befürödtem vele, tiszta bug volt az egész, összeomló galériával, hol így hol úgyszóló csengőhangokkal, újraindulással, wifi hibával... igen, dev rom volt, de nekem a mi2s-en csak dev rom volt már vagy 2 éve és nem volt vele gond... -
Dwatti
addikt
Már más is jelezte hogy a képen látható üvegtípus ugyan így 4-5 mm-en körbe levegős lett.
Mint írták az üveg párban jött és méret azonosak. Ezért gondoltuk akkor kijelző más más típus esetleg más panellel szerelt is ha már az üveg egyforma. De hát így akkor teljes a káosz... hiszen a képen mindkettő ebbg
illetve már írták a Boe kijelzős is volt ilyen. -
-
fzoli86
tag
erre azt tudom mondani, h vagy elhiszed nekem, h egyforma, vagy nem. Eltérő fényviszonyok, szögek, színek, megvezetik az agyat. De ha nekem nem, esetleg nézd meg ezt, persze ez note: [link]
Ritka az, h egy környezetben mindkét verzió fellelhető, ezért van az, h valaki esküszik az ő tempered glass kijelző védőjére, más pedig nem talál jót. Jah, és nem zárhatjuk ki a további eltérő görbületű üvegeket sem.
-
Dr.NX
addikt
-
sxxorp
őstag
Csak angol nyelven használom a telefonokat, ahola legtöbb szó számomra egyértelműbb, és legtöbbször rövidebb az erőltetett magyarnál. (Emellett kíváncsi lennék gesztusokat hogy írsz le röviden
)
A többit hogy hívják? nem tudom pontosan. aelod: Hogy hívod azt a képernyőt, ami nem csak az alap kezdőképernyő, hanem a 2., 3., stb.? Ha jól tudom ez a 'desktop'. Az értesítési sáv lerántása nem kérdés, de ugye nem arra gondolsz, hogy felnyúlsz a sávért és lehúzod? Ennyire nem vagyunk analfabéták. Pont az a lényeg, h kényelmesebb legyen ahol lehet: bárhol a képernyőn (a kezdőn és a többi app-ot, widget-et tartalmazón, de nem az alkalmazáslistában (app drawer), és nem az egyes alkalmazások képernyőjén - ennyire bonyolult lesz, h vki részletes meghatározást igényel) lefelé csúsztató ujjmozdulat előhozza az értesítési panelt. mpo azt mondja, hogy 8.5.4-en ez megy, nekem biztosan nem megy így 8.5.2-n, ha kikapcsolom a Nova-ban, neked igen?
-
sxxorp
őstag
Tényleg? Kikapcsoltam a Novában, és 8.5.2-n nincs ilyen, h a kezdőképernyőkön lefelé csúsztatok és lejön az állapotsor... Az tök jó lenne, ha alapból tudná, főleg ha nem csak a kezdőképernyőn! Nekem kötelező a Nova bármelyik telefonon, ezért nem is próbáltam eddig. Egyébként ez csak egy kezdőképernyős gesztus a sok közül (a GravityBox sok tevékenységet aktiválhatóvá tesz):
- bárhol lefelé csúsztatás, ahogy beszéltük: állapotsor le értesítésekkel + gyorskapcsolók 1. sora, még egyszer: a 3*6 gyorskapcsoló egyszerre látható
- bárhol felfelé csúsztatás: a WiFi Ki/Be, kivéve legalulról, mert úgy az alkalmazáslista jön
- 2 ujjal felfelé: mobiladat ki/be,
- 2 ujjal le: a GPS be (ki Androidos korlát miatt nem lehet
- 2 ujj zoom-szerűen szétcsúsztatva: elemlámpa Ki/be,
- 2 ujj csíptetés: automata fényerő ki/be
- 2 ujj óramutatóval ellentétesen csavarva: Greenify azonnali hibernálás,
- 2 ujj óramutató szerint: képernyő elforgatás ki/be,
- dupla kopp szabad területen: alvó mód -
sxxorp
őstag
Na, pont ilyenek miatt használok Nova Launcher-t, és root mellett az Xposed-et:
A Nova (igaz a Prime, de számos alkalommal alig több, mint 100Ft-ra leakciózzák) gesztusvezérlésével egy csúsztatás lefelé bárhol (akár a képernyő alján) a kezdőképernyő(kö)n és jön le a menü, még egy és kibont minden kapcsolót.
Xposed-es MIUI Tweaks: - nekem 6 kapcsoló van a 4 bumfordi nagyimobilos méretű helyett
- fényerő vezérlése csak a fenti értesítési sáv simításával, a menü bármilyen legördítése nélkül -
Ájvé
veterán
50 volt a kezdő ára, szóval nem. Értem a viccet, csak nem értem hogy mire írtad. Nem vitte fel semmi az árát, mert nem is ment fel, néhol talán le ment inkább (pl eustockon is 45 volt a kezdő ára). Kezdő árat 60-nak írja az árukereső, de ez leginkább a korlátozott elérésnek volt köszönhető, szóval korábban drágább is volt mert kevés helyen árultak és azok is drágán. Én nem látok áremelkedést, ezt biztos csak te láthatod.
-
Ájvé
veterán
Na elolvastam. Viszont még nem hatályos (sajnos). Június 15-én fogadta el az OGY, most került kihirdetésre a közlönyben, ha megnézed írják a 6-os pontban:
"Ez a törvény a kihirdetését követő 120. napon lép hatályba."
Ergo ez csak 120 nap múlva lesz hatályos.
Invitel biztos kivárja, pár embert bepalizhasson, Digi legalább előre dolgozik egy fokkal korrektebbek. -
lócitrom
őstag
nem egészen értelek, mert a router hozza kábelen, amit kell. a szolgáltató hozza azt, amit kell bőven ahogy látom. ha a WLAN teljesítménnyel nem vagy elégedett, az pedig nem feltétlenül a router hibája. majdnem ugyanaz a link, amit a kolléga mutatott, de ez helyi. igazából a hálózati ismereteid kellene csiszolni. az automata csatorna sajnos nem mindig precíz. érdemes valóban azt vizsgálni, hogy mely sávok kevésbé használtak és tesztelni az összeset. a 13-as egyébként általában jó lehet. a legtöbbet mindenképp 5Ghz-en fogod csak tudni mérni, de persze nem ezzel a telefonnal.
-
Dr.NX
addikt
Nagyon off, de google első találat:
http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-9_Archer-C2.html#specifications
Azt még nézd meg az eszközkezelőben, hogy a laptopod WiFi kártyája milyen, gyanítom az is valami régebbi, viszont azt lehet, hogy tudod cserélni.
Van amúgy rengeteg wifis, routeres topik itt a PH!-n. -
starr
őstag
Ha 50 Mbps-t tud bőven elég. A netkapcsolat hiába gyors, ha a szerverek lassúak. Legfeljebb az alhálózatodon történő adatmozgatáskor használnád ki. Most 20 Mhz-re van nálam állítva, 40-50 Mbps. 40 Mhz-re állítva a blogomban leírt trükkel volt már 90Mps is, de nem éreztem azt sem gyorsnak, mert a webes kiszolgálók lassúak. Pc-ről telefonra másoláskor sem volt több 90-nél, pedig elvileg 400 van a routerek írva. Router választáskor meg kell nézni, hogy oda van-e írva az adatlapjába, hogy a wan portál is gigabites-e. Ezért vettem inkább a kicsit drágábban. Tplink.
-
starr
őstag
Az 54 Mbps is csak kb. 5 Mbps volt a régebbi routereken. Ha van rá mód állítsd át a routert magyar régióra és a 13-as csatornára. (Usa-ban pl csak 11-ig megy.)
Így a fél oldalsávban biztos nem lesz semmi zavaró eszköz. A routerek defaultból az 1, 6, 11 csatornára állnak be, és mivel legtöbben nem nyúlnak hozzá ott van a legtöbb zavar. A Wifi analyzer appal ellenőrizhető, hogy mi a helyzet a környéken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest