- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Nem volt semmiféle siránkozás. Kérlek, értelmezd a leírtakat. Erősebb akksi + az Android 6 energiatakarékos funkciói miatt azt gondoltam, hogy picivel tovább húzza, mint amit nyújt. Ennyi az egész.
Amúgy abban igazad van, hogy nem volt csúcskategóriás készülékem, és ugye ez sem az...@Duliee
Igen, sokkal erősebb, ez tény. Viszont a készenléti fogyasztásban is vannak komoly eltérések, ezért az almát körtével nem teljesen igaz. Amikor az asztalon fekszik tétlenül, akkor mindegynek kellene lennie, hogy mennyire erős hardvert nem használ ki éppen.
Sehol sem írtam, hogy jobb telefon lenne, amelyik tovább bírja egy töltéssel.Mindkettőtök hozzászólásában van igazság, de kicsit sarkítva értelmezitek, amit írtam. Vitatkozni pedig senkivel sem vagyok hajlandó.
A téma részemről lezárva.
-
-
-
Benfact
csendes tag
Ollienak meg neked is köszönöm a válaszokat. Megpróbálok egyet beszerezni, remélem a jack csatlakozója jobb lesz mint az Ace 4-nek, mert az mostmár szinte használhatatlanná vált, pedig vigyáztam rá. Ezért is esett ki nekem a Vernee Thor, mert erre rengetegen panaszkodtak hogy elromlik, itt még nem olvastam arról hibát. Meg nagyon tetszik hogy ennyiért tud ez már OTG-t is. Remélem hosszútávon is jó lesz a készülék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest