-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Jaa, akkor tényleg LEGO...
Valaki tudja esetleg, hogyan tudnék megszabadulni a WIFI értesítésektől? Amikor van elérhető WIFI hálózat, akkor jelez a telefon, ez elég idegesítő. Elméletileg a WIFI beállítások között kellene lennie egy opciónak, amivel el kikapcsolható, de nekem a gyári stabil MIUI 10-ben nincs ott.
Valszeg a következő ilyen értesítésnél meg lehetne oldani, hogy ezt a típust többet ne mutassa, de előre hogyan védhetem ki?
Legutóbb éppen vezettem, amikor jelzett, így nem tudtam foglalkozni vele. -
HoTaZo
addikt
-
namegin
tag
Nna, megmértem!
10%-ról 100%-ra, kikapcsolt mobilnet, wifi és sötét képernyő mellett [EZZEL a "gyorstöltővel"] 2 óra 9 perc alatt töltött fel a 4A PRO-m. -
namegin
tag
Nem megy. Én ezzel próbálgattam: [link]
Ez is ugyanúgy stabil 1000 mA-rel tölti a 4A Pro-t, mint bármelyik másik normál töltő.Trebrona bogarat tett a fülembe.
Ki kéne próbálni néhány developer ROM-ot a gyorstöltés funkcióért.
Csakhát belaktam már a telefont, és meg vagyok elégedve a működésével. A gyorstöltésre pedig eddig nem volt különösen nagy szükségem... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest