- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
-
Szilasi70
csendes tag
Nem tudom, de 15 évesen nem hiszem, hogy olyan pótolhatatlan adatokat tartana rajta
Egyébként letöltöttem PC-re egy MiPcSuit nevű alkalmazást, de sajnos nem látja a készüléket, pedig azt hittem, hogy olyan egyszerűen tudom majd kezelni a mentéseket mint az én Honor telefonomnál.
Csak azt írja ki, hogy "csatlakozs" majd egy idő után azt, hogy frissítenem kell az eszközt. (nincs elérhető frissítés) Tehát jelenleg ez sem vitt előrébb. Egyébként nekem is van egy ilyen telefonom, az áráért nagyon jónak tűnik. -
Szilasi70
csendes tag
Köszönöm a gyors választ... közben úgy néz ki, hogy egyelőre megoldódott. Én most elég messze vagyok otthonról, a leány annyit csinált, hogy hosszan nyomva tartotta apower gombot, és egy pár másodperc után újra indult. Egyébként nincs rootolva, teljesen gyári, Magyarországon vásárolt, nem kínai (illetve ugye mind kínai, de nem onnan rendeltem)
-
razzorr
őstag
Nagyon köszönöm a válaszokat, a fenti kollégának is.
A hatótávolsággal nincs gond, kb. itt van mellettem, mondjuk gondoltam arra is hogy a dupla pihe-puha meleg takaró is leárnyékolhat.
A teló beállításokban hol tudom védetté tenni? Mert szerintem mindent beállítottam,de lehet átsiklottam felette. -
trialboj
őstag
Nem vitázni akarok veletek, csak ti elfelejtitek megemlíteni hogy amellett hogy olcsó, sok kis apr idiótaság van, amit szokni kell. Pl minden telefonszám elé írd oda az ország hívószámát, különben nem tudod kitől jön az sms?!!?!
És igen, a telefon ne merüljön nekem éjszaka 2%nál többet ha nincs semmi bekapcsolva. A Volte meg elméletileg a hanghívások minőségét javítja, ami a 4gel van kapcsolatban, egy 4g-s telefonnál szerintem alap elvárás hogy ez működjön.
A kemera minősége nem lényeg, de az hogy nem tudom beállítani hogy mekkora felbontású képet készíthessek nevetséges.
Amúgy jelenleg lehet nincs jobb választás, de a 4g-t leszámítva remek telefon a ZTE v9180, hasonló árban van, és amíg le nem ejtettem semmi gondom nem volt vele.
A lényeg, hogy nem árt elmondani az újaknak hogy sok kis apróság rombolja a felhasználói élményt. És csak annak ajánlott, aki ezt képes elfogadni.
Nem várok választ, viszont ezek tények, és a jövőben is meg fogom említeni, amíg ki nem javítják. Remélhetőleg az új miui egy okosabban átgondolt soft lesz.
-
role_of_72
tag
-
Upo
addikt
Nekem is rootolt, de megy az mtp gond nélkül.
Ja, egy ideje már a magisk-t használom [link], a supersuval elég sok gond van. Nem lehet hogy még supersu-t használtok és azért nem megy?
A supersu-t ki kell irtani, akkor működik legjobban a magisk. Custom rom telepítés esetén ha auto supersu telepítés van benne akkor azt ki kell irtani, legtöbbször a zip-ben van egy supersu könyvtár, elég azt kitörölni telepítés előtt. -
Mintha valaki azt írta volna, hogy android 5 az utolsó verzió, amin még működik a Mi PC Suite (nemzetközi verzió), ez a teló meg ugye android 6-tal jött ki.
De ha adatmentésre van szükséged, elég sok mindent tudsz szinkronizálni a Mi vagy a Google felhőbe. Én mondjuk a Google-ben jobban bízok, mint a kínaiakban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest