- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Fél éve vettem egy redmi 4a-t a smartshop-tól és most elkezdtek pixelhibák megjelenni a képernyőn (fekete kép, max fényerő esetén jól látható zöld pöttyök, van vagy 100db). 1 év garancia (=jótállás?) van ugye a telefonra. Kérhetem az egész telefon cseréjét?
u.i.: az ÁSZF-ben kicsit megzavar az, hogy van szavatosság, kellékszavatosság meg jótállás. Pontosan az én esetem mibe tartozik?
Köszi előre is!
-
galuska95
aktív tag
válasz
FalconKnight #3973 üzenetére
Ha nem jelezték a weboldalon, akkor írj nekik, hogy küldjenek egy EU töltőt. Nem fognak problémázni szerintem, ha nem volt sehol feltüntetve, hogy nem EU-s
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok,
A legorditheto savba (vagy mi az) ki lehet tenni a naptarban levo bejegyzeseket? Pl jelenjenek meg az aznapi bejegyzesek.
Koszi! -
galuska95
aktív tag
Sziasztok,
Talalkozott mar valaki olyannal, hogy 2 play aruhaz ikon van az "asztalon"mindketto mukodik es megnyitja a kezdolapot. -
galuska95
aktív tag
-
galuska95
aktív tag
Na nekem most azt kezdte el csinalni h a messenger 5mp hasznalat utan leall... Tegnap frissitettem, azota csinalja. Apkmirrorrol ujra rakom az elozo verziot, ez majd csak megoldja.
-
galuska95
aktív tag
Nekem 8.1.4.0 Global Stabil van és még egy frissítést se kaptam, a biztonsági frisstítés 2016-12-01. Már vagy 1.5 hónapja várok türelmesen de neke mmég egy frissítést se dobott ki
-
galuska95
aktív tag
válasz
Batistuta7 #2279 üzenetére
nekem a legújabb és nem merül tőle, plusz megkapok minden értesítést (koppkopp)
(az új face viszont kicsit lassabb, plusz ha az értesítések ikonra kattintok néha csak egy fehér képet ad) -
galuska95
aktív tag
válasz
ananaszmamut #2074 üzenetére
a szolgáltatók eléggé szarakodnak most, lehet a heckertámadás miatt vagy csak úgy alapból. szóval nem feltétlen a teló hibája
-
galuska95
aktív tag
válasz
LeBigMac89 #1947 üzenetére
hardverapró és jófogás
-
galuska95
aktív tag
Tesómnak még az előző száriából van redmi 4a eustockról. Nekem pedig smartshopról érkezett 1hete a 4a (32gb). Eddig nem érzékeltem a sárgás kijelzőt de ma összehasonlítottam a kettőt és tényleg sárga az újabb telefon, viszont az is különbség hogy neki 8.2.... stabil rom van rajta nekem meg 8.1.4.0 stabil, nem tudom, hogy ez okozhatja e ezt de én inkább arra gyanakszom hogy más beszállítótól van az újabb modellek kijelzője. Egymás mellé rakva elég gáz de magában nézve sztem tökéletes.
-
-
galuska95
aktív tag
sziasztok!
azt meg lehet oldani hogy lezárt képernyőnél ha egy alkalmazás több értesítést küld ki akkor az mind megjelenjen? mert most ha pl messengerből kapok 3üzenetet akkor 1értesítés jelenik meg amin jelezve van a 3db üzenet de az előnézetét nem látom mindnek, -
galuska95
aktív tag
válasz
trialboj #1790 üzenetére
nem tudom, hogy ez eredeti-e, de úgy gondolom nem éri meg ilyet venni. 1-2 dodóért szoktam rendelni üvegfóliát és tökéletesen "működnek", pedig ejtettem már pofára a telóimat. A redmi 4a-ra is most ilyen 1 dolcsis üveget raktam és ráfekszik szépen a kijelzőre, nem válik fel, nem torzít és védelemre is ugyanazt nyújtja mint a drágábbak.
-
galuska95
aktív tag
Nektek automatikusan frissít a gmail calendar? Ha gépen adok hozzá egy eseményt akkor nem szinkronizál automatikusan a calendar. A gyári alkalmazást próbáltam, csak kézi frissítéssel rakta be, így letöltöttem a google calendart de az se szedi le automatikusan, sőt ha a telefonből törlök egy eseméynt az gépen még ott marad. Nem találtam erre vonatkozóan semmi beálíltást, mennyi idő alatt kéne leszinkronizálnia?
-
galuska95
aktív tag
válasz
kelzsoca #1673 üzenetére
bocsi, úgy godnoltam hogy dugjram rá a gépre és úgy frissítsem a xiaomi pc-s programjával
csak mert vagy újra fogom rakni a rendszert vagy frissitek mert van pár hiba: SOl calendart használok és nem jönnek meg az értesítések ha be van zárva, lock-oltam így működött de msot meg a lockolt alkalmazást is be tudom zárni, nem marad a feladatkezelőbe.. újraindítás megvolt, de úgyanúgy rossz.
-
galuska95
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1669 üzenetére
nincs elérhető frissítés azt írja ki, pedig gyári a rom. OTA-n frissítsem akkor?
-
galuska95
aktív tag
Edit your sound file in /system, what the file is called and where it is located in /system depends on the device, do some searching to find where uours is. Then find the parameter that controls the standard in call volume or experiment with the various volumes until you find the one that does it for you.
My advise is that you make a copy of your sound file before you edit it, then if you mess up you can replace the faulty file with the copy you made.
Viktor0610
jogos -
galuska95
aktív tag
Sziasztok,
Rootolni nehéz ezt a telót? xda developers fórumon azt ajánlották a messenger hívás hangerejének növelésére, hogy nyúljak bele a telefon agyába és ott állítsam át a hangerőt. Egy halandó ember könnyen meg tudja ezt csinálni? -
galuska95
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1554 üzenetére
a viber is jelentősen halkabb mint a gsm hívás sajna
-
galuska95
aktív tag
lite-al nem lehet telefonálni sajna, a viber szerintem rosszabb mint a messenger hanghívás terén. Skypeot meg nem használ senki az ismerőseim közül.
Gaborz1
minél többször kérdezem annál nagyobb lesz az esélye, hogy válaszol rá valakinem hiszem, hogy nagy ördöngősség átgörgetni a kérdésem
-
galuska95
aktív tag
Messenger hívás hangerejével ti meg vagytok elégedve?
-
galuska95
aktív tag
Masnak is iszonyat halk a messengeren a hang hivas kozben? A vonal tuloldalan jol hallanak de en alig ertem amit mondanak. Tiszta a hang csak halk.
-
-
galuska95
aktív tag
Nektek csinált oylat a viber, hogy csatalkozni próbál majd kiírja pár pillanat múlva, hogy megszakadt a hívások és üzenetek nem elérhetőek. Tegnap telepítettem, ma aktiváltam és használnám is de ezt írja ki. Minden engedély be van álíltva, értesítést is küldhet stb, net is van (4G).
-
galuska95
aktív tag
válasz
Graphics #1519 üzenetére
engedélyezve van, a messengeren belül is és a telepített alkalmazásokon belül is (itt ha rákattintok a messengerre az értesítések be vannak kapcsolva, lent viszont van egy olyan, hogy egyéb engedélyek, ezen belül piros X van a felugró ablakos értesítés mellett, lehet ez a baj?)
-
galuska95
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1516 üzenetére
Okes, koszi
Azt nen tudjatok hogy miert nem kapok messenger ertesitest? Kikapcsoltam mar az akksi optimaoizalast is elv nem lo ki semmit onkenyesen, de igy is csak ugy jelez ha a feladatkezelobe lockolom a messengert. Email push ertesitese pl mukodik e utobbi nelkul is . -
galuska95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #1513 üzenetére
89.0.0.15.69 ez lenne?
arm vagy x86 verziót kell eltölteni? -
galuska95
aktív tag
válasz
enginev3.0 #1513 üzenetére
köszi!
-
galuska95
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1508 üzenetére
és nem lite verzió, hanem a normálnak a legutolsó de még jó verziója melyik?
-
galuska95
aktív tag
Melyik messengert ajánlanátok? Mert ez az új nem jön be... nem kell nekem ez a snapchat szerű vacakság bele.
-
galuska95
aktív tag
válasz
Graphics #1455 üzenetére
smartshop-on már megérkezett, nekem már futárnál van a telefon, írtam is h drágábbak de neke ma 27százalék áfa volt a lényeg. magánszemélynek az eustock a legjobb választás így is.
most néztem smartshopon, igen újra 3-5munkanap van írva, eddig elérhető volt, de elvitték szerintem azt a ksi készletet.
-
galuska95
aktív tag
androidos készülék (6os droid fut rajta), de van rajta egy MIUI nevű felület amit a Xiaomi fejleszt, ez csak a kinézetét adja tulajdonképpen, plusz pár módosítás (mint a samsung touchwiz-e). Van rajta google play (az ázsiai piacra gyártottakon nicns de le kell ár tölteni és csá), ha simán használod, semmi nagyobb rendszerszintű módosítás vagy különleges progik akkor ne rootold.
-
galuska95
aktív tag
válasz
jocinho5 #1361 üzenetére
szia! én pár napja írtam nekik üzenetet és nincs raktáron, pár napos átfutási időt mondtak de szerintem utánna visszaírnak, hogy 2 hét mire beszerzik. Sztem akkor lesz nekik is mint az eustocknak. Fentebb írta valaki, hogy régebben óva intették ettől a bolttól, de nem tudja, hogy most milyenek. (anyni tuti hoyg ne mgyártó gari van rá)
-
galuska95
aktív tag
Szerintetek Redmi 4a pro (eustockon lévő EU-s verzió) vagy redmi 4x 2/16?
B20 hiánya a 4X ellen szól, de ha nem használok 3G-t akkor nekem mindegy nem? -
galuska95
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1287 üzenetére
igen, én is így gondolom (persze nem azt modnom hogy ezek a tesztek nem jók, de kell hozzájuk a fórum is)
-
galuska95
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1277 üzenetére
Azért az a3 nem alsókategóriás, na de nem is a besorolás a lényeg hanem hogy prémium érzetet kölcsönöz a készüléknek a fém keret, Apukámnak iylen van és elég patent darab, bár a xiaomival sincs nagy baj attól még hogy műanyag.
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok és két telefont szemeltem ki: redmi 4a pro (esutockról nettó 30ért) vagy galaxy a3 2015 (28 körül használtan) Tudom, hogy több a ram a xiaomiba meg újabb de a kamera, mikrofonok, anyaghasználat nem sokkal jobb a galaxyban? Melyiket választanátok?
(messnger, face, viber, email, onedrive, naptár, internet, néha fotó nyaraláson erre használnám)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest