- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #1311 üzenetére
Vagyis mindenképpen lesz rá + áfa?
-
batai15
félisten
válasz
Akkor innentől kezdve a jó áron tudok kinabol vásárolni is vám mentesen dolognak is vége?
-
bulek
tag
válasz
Bocs, azt nem olvastam. Onnan már világos volt.
-
bulek
tag
válasz
tibcsi0407 #1309 üzenetére
-
trialboj
őstag
válasz
tibcsi0407 #1296 üzenetére
Az SF Airmail az nem túl gyors, miért nem EU Express-t választottál?
Tegnap rájuk írtam(Spemall) hogy mi a helyzet, és egyből válaszoltak, mondjuk azt nem mondák mi a francért nem sikerült feladni még a telefont, de megkérdezték hogy biztos ezt a szállítási módszert szeretném.
Váltani akartam EU expressre, de megláttam az árát
kis túlzással a telefon felébe kerülne + ez gondolom a DHL féle futárszolgálatot jelenti, akik borsosan számolják az áfát+ a kezelési költséget.
A postán csak 150USD fölötti termékekre vagyok köteles áfát fizetni, ez meg csak 130, szóval sanszos hogy megúszom.
-
scyllarus
veterán
válasz
tibcsi0407 #1300 üzenetére
Ebben igazad van, de te emlegetted a fos anyaghasználatot, ami erre pont nem igaz.
Most ennyibe kerül, a leendő vevőnél ez a két típus merült fel.
Én is a Redmit ajánlottam, de anyaghasználatban a Samu a győztes (nyilván ez is érvényesült a nyitóárban) -
válasz
tibcsi0407 #1277 üzenetére
Az A sorozat prémium, fém és üveg az egész, gyakorlatilag hozza a felsőkategória minőségét. A Xiaomi közép kategória elbújhat mellette.
-
Örni
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1296 üzenetére
Ó, akkor bocs a kérdésért
-
trialboj
őstag
válasz
tibcsi0407 #1293 üzenetére
130 is megvolt az, lehet erre épült fel a teljes üzleti modelljük
Amúgy a SF Airmail postázást választottam, de a Statusnál továbbra is csak annyi van h Paid, gondolom a következő az lenne h shipped, szóval úgy néz ki csak jövőhéten indítják, legalább addig van idejük tesztelni
.
Ezen az oldalon nem láttam de gondolom alap, hogy lecsekkolják mielőtt elküldik, kijelző érintőképernyő, szenzorok, meg még ami kell?!
Ha elküldték akkor dobnak mellé trackinget is egyből, és onnan indul a 10-18 nap?
-
galuska95
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1287 üzenetére
igen, én is így gondolom (persze nem azt modnom hogy ezek a tesztek nem jók, de kell hozzájuk a fórum is)
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1281 üzenetére
Samsung a3 mellett érezhető a különbség. Nem leszólni akartam a 4A-t.
-
galuska95
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1277 üzenetére
Azért az a3 nem alsókategóriás, na de nem is a besorolás a lényeg hanem hogy prémium érzetet kölcsönöz a készüléknek a fém keret, Apukámnak iylen van és elég patent darab, bár a xiaomival sincs nagy baj attól még hogy műanyag.
-
válasz
tibcsi0407 #1250 üzenetére
Fáradok
/ végülis 33-ért nem rossz.
-
válasz
tibcsi0407 #1084 üzenetére
Facebookot is átpörgettem, igazából folyamatos hazudozás megy, azt állítja, hogy CSAK ő a hivatalos szerviz, írtam is, hogy mutasson már erről valami tanúsítványt, hogy ő auditált szervizpartner...
Amit így állít vicc, és félrevezető, a Gazdasági Versenyhivatalnál lehetne egy jelenése....
@tibcsi0407: Eustocknak jeleztem a helyzetet, a MediaMarkt nem tudom hogyan foglalna ebben állást.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #1082 üzenetére
Facebookra is írtam neki
pofám leszakad hogy tud valaki ilyen **** lenni,tisztelem tibcsit szóval ez így nem buli
-
válasz
tibcsi0407 #1075 üzenetére
Én is írtam neki, rákérdezve a hazudozásra, amit leművel, persze szofisztikált módon.
A többi az üzletek dolga lesz, hogy lejáratás miatt tegyék meg a megfelelő jogi lépéseket..
@batai15: TE hova írtál neki? Facebook?
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #1075 üzenetére
Én is kommenteltem
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #1073 üzenetére
Egyszerű a dolog írj neki ennyi.
-
válasz
tibcsi0407 #1071 üzenetére
Szerintem sehonnan, amennyire ért hozzá , úgy adja ahogy van...
Ez tipikus kereskedő mentalitás... Nem ügyfélbarát.
-
válasz
tibcsi0407 #1069 üzenetére
Jól felhúztam magam ezen korán reggel...
Alapvetően tapló hozzáállás, amit csinál,...
-
z123456789
addikt
válasz
tibcsi0407 #1050 üzenetére
Ja, amúgy igen. Ha már jön a telefon is mellé, akkor érdemesebb innen rendelni.
Köszi, hogy említetted. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #920 üzenetére
Elméletileg megtalálták a hiba okát. ''Vibrálás'' okozta.
-
válasz
tibcsi0407 #918 üzenetére
Az gatya, én már nem is értem mit kínlódni, pedig tavaly év véégén teljes jó állapotba került a Honda...
Még 2 hét ,aztán felbőgnek a motorok
-
válasz
tibcsi0407 #895 üzenetére
Csinos lett , ez már férfias modell, azt hiszem párat be is tarazok.
-
z123456789
addikt
válasz
Ez most mit jelent, hogy pro?
-
kymco
veterán
válasz
Köszönjük a linket
-
MrChef
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #892 üzenetére
A Geekbuying oldalán van global version és van global rom is.
Elvileg csak a Vodafone 4G miatt érdekes nekünk a B20, de úgy tudom, ez is bővült a szolgáltatónál.
(Egyébként pár napja megnéztem a flottás készülékeiket: nincs dual sim-es készülékük, ráadásul akármilyen konstrukcióban veszed a telót, a végén ugyanannyi vagy drágább lesz, mintha kártyafüggetlenül vennéd akárhol. De gondolom ez nem újság. Nincs olyan, hogy te járnál jól.) -
kymco
veterán
válasz
tibcsi0407 #812 üzenetére
Hurrá
-
JayZ
tag
válasz
tibcsi0407 #817 üzenetére
Nagyon várom.
Kínomban már a Note 3SE-vel szemezgettem, megnéztem media marktban, de PONT azon a határon van, hogy kényelmetlen egy kézzel írni rajta, nekem. Én általában a vastagabb tokokat szeretem, szóval kb esélytelen. Pedig mennyire jó telefon az is..
-
scyllarus
veterán
válasz
És az milyen plecsnit érdemel? Extra különösen ajánlott?
Nagyon megmozgatta a fantáziámat.
Mondjuk sokaknak ez elég idegesítő hír lehet, akik kényszerből megvették az aranyat, és lehet, hogy már csak a szürke színért szívesen fizettek volna +5k-t, nemhogy a dupla tárhelyért... -
JayZ
tag
válasz
Micccsoda híííír
-
sunavlys
senior tag
válasz
tibcsi0407 #536 üzenetére
ott a nyertes tipp.
A ZTE-n 1 MB-os hosts file van, a redmi-n 56 B-os.
Azért a régiek tudtak valamit.
-
válasz
tibcsi0407 #544 üzenetére
Hát ha Kínában tényleg bevezetik a B20-at, akkor minden kínai gyártó beleteszi majd a készülékébe.
-
válasz
tibcsi0407 #550 üzenetére
Egyetértek.
(#547) Dhampir Sokat gondolkodtam már ezen az infra dolgon. Mármint, hogy valaki tényleg használja ezt? Én két napig bohóckodtam vele aztán ennyi.
Persze elfogadom ha valaki valóban rendszeresen használja.
-
Dhampir
félisten
válasz
tibcsi0407 #550 üzenetére
Amíg csak annyi volt. :-/
-
válasz
tibcsi0407 #542 üzenetére
Hozzárak az ember még egy tízest és tud venni egy redmi 3-at, vagy még ötezer pluszban és egy 3s. Persze itthoni árakon.
-
Dhampir
félisten
válasz
Sajnos azokban nincsen infra, a Xiaomiban ez megtalálható.
-
válasz
Lesz
-
válasz
tibcsi0407 #542 üzenetére
Hát sajnos olcsóbb nem lesz, ahogy néztem, kint már emelik felfelé.
Ha most a Meizu alávág az új szériával, meg B20-szal, akkor érdekes lesz.
-
válasz
tibcsi0407 #349 üzenetére
-
válasz
tibcsi0407 #335 üzenetére
Igen, akkor a gyártás esélyes, hogy ott van
-
válasz
tibcsi0407 #333 üzenetére
Indiai support-tal kapcsolatos papírok vannak a Global Version dobozában
De megnézem még azért, lehet tajvani.
Akkor tajvani, de délután megnézem a papírjait.
-
válasz
tibcsi0407 #237 üzenetére
De még egy boltot nem tudsz mondani!
És hát hiába vannak Ft-ban az árak akkor sem Magyarországon van a cég, és nagyon jól tudjuk, hogy miért tudják olcsóbban adni a dolgokat. Ez nem valós magyar ár!
Tévedés ne essék, én is használok ilyen telefonokat, és én is szoktam rendelni a szóban forgó üzlettől, de ne csináljuk már az értetlent könyörgöm. -
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #201 üzenetére
de akkor már érted?
-
7s26c
őstag
válasz
tibcsi0407 #201 üzenetére
én még most sem...
-
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #198 üzenetére
Orbán: A romák Magyarország rejtett tartalékai
ne mond, hogy nem hallottad ezt még?
jó akkor érthetően..egy cigány jött oda hozzám. -
7s26c
őstag
válasz
tibcsi0407 #198 üzenetére
ez nálam sem állt össze ...
-
HeavyToys
senior tag
válasz
tibcsi0407 #189 üzenetére
Thort használtam 2-3 hétig, most volt nálam 4A-is.
Összességében nekem jobban tetszik a Xiaomi, de az hogy a Thor-ban múzeumi lenne az SOC az azért eléggé túlzás. Továbbá a MIUI nem igazán arról híres, hogy csínján bánna a rendszermemória használattal. Erre nagyon jó példa volt anno a Redmi 1S-is, ami még a kamera appot is bezárta, mert kifutott a memóriából. Nyilván a helyzet azóta javult, illetve 2Gb ram áll rendelkezésre, de még ma sem a "perfekt multitasking" mutogatni való példája egy 2 Gb rammal szerelt Miuit futtató telefon....
Xiaominak nekem megnyerőbb a formavilága, a kijelzője szebb és könnyebben kezelhető mint a Thor-e, kamerája is jobb.
Thor esetében ott van egy félig-meddig működő ujjlenyomat olvasó és egy erősebb SOC valamint a több memória.
Igazából ízlés kérdése a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest