- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Részlet a tesztből:
"Ha egy microSIM és egy nanoSIM van a tálcán, akkor dual standby módon működik együtt a két kártya, azaz alapvetően mindkettő a hálózaton van, de csak addig, ameddig az egyikkel hívást nem intézünk, a beszélgetés időtartama alatt ugyanis a másik pihen."
Egy antenna van a telóban. -
scyllarus
veterán
Nekem 9:22-kor hozta a futár. Feltöltöttem, beállítgattam, nyomogattam rendesen, megcsináltam a frissítést.
Este 8-kor 81%-on állt. Nekem ez jónak tűnik. -
scyllarus
veterán
Én is rendeltem egyet anyósomnak, ha megjön, lehet, hogy lesznek kérdéseim.
Ha beválik, lehet, hogy jön még pár a családba -
scyllarus
veterán
válasz
littlebuddha #2021 üzenetére
A 3/32-esek Redmi 4 Pro-k lehetnek, A nélkül.
Redmi 4A: már nem gyártják, de készlet még lehet boltokban:2/16
Redmi 4A Pro: ezt gyártják, 2/32 -
scyllarus
veterán
válasz
#86126080 #1780 üzenetére
Ezdesz@r...
"de ebbe? az árkategóriába?" -Már a helyesírása elárul mindent...
"időjárás óra widget ami nem frissül" - user error
"és különböző engedélyeket kell hozzárendelni szinte mindenhez"- egyrészt ez már az android része, másrészt ne legyen már hiba, hogy biztonságos... Aztán le is írja: "illetve minden android rendszernél előfordulhat hasonló hibajelenség", de előtte azért brutális hiba kategória. A helyesírás végig borzalmas és magyartalan az egész. -
scyllarus
veterán
Ismerős is megrendelte, csak a jelzésemre várt.
(Én meg a startjelre itt)
-
scyllarus
veterán
válasz
tibcsi0407 #1300 üzenetére
Ebben igazad van, de te emlegetted a fos anyaghasználatot, ami erre pont nem igaz.
Most ennyibe kerül, a leendő vevőnél ez a két típus merült fel.
Én is a Redmit ajánlottam, de anyaghasználatban a Samu a győztes (nyilván ez is érvényesült a nyitóárban) -
scyllarus
veterán
válasz
A 2. Vesztes #1230 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy a vodásoknak is lesz mindenhol 4G, mert a voda jellemzően 800MHz-en szórja a 4G-t.
Így akinek nincs ilyen antenna a telefonjában, az szinte sehol nem tud 4G-re kapcsolódni (vodás)
Természetesen minden szolgáltatóval működik, csak a másik kettő használ más sávokat is tudtommal, ott lehet 4G-d B20 nélkül is. -
scyllarus
veterán
válasz
A 2. Vesztes #966 üzenetére
Jól tetted, hogy elálltál.Sajnos a 800 MHz hiánya nem lassú internetet jelent sok esetben, hanem gyakorlatilag nem lenne neted. A vodánál nincs gond, neki jó a 3G-s hálózata országszerte, de a két T betűsnél csak 2G-d lett volna, az meg nemhogy a viberre, de böngészésre sem lenne elég gyors.
-
scyllarus
veterán
válasz
z123456789 #897 üzenetére
Szerintem a +16GB tárhely miatt lett az.
-
scyllarus
veterán
Volt egy tippem, hogy a 40 alatt marad ezt jelent
Viszont még félállapotban van a weboldal, a specifikációknál még mindig 16 GB tárhelyet ír (noha a nagy piros feliratban ott van már a 32 GB) ráadásul arany-rózsaarany színek vannak az arany-szürke páros helyett.
Mindegy, a lényeg, hogy lesz. -
scyllarus
veterán
válasz
z123456789 #856 üzenetére
Azt ígérték, 40 alatt marad, az eredeti hsz végén ott is volt.
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
tibcsi0407 #812 üzenetére
És az milyen plecsnit érdemel? Extra különösen ajánlott?
Nagyon megmozgatta a fantáziámat.
Mondjuk sokaknak ez elég idegesítő hír lehet, akik kényszerből megvették az aranyat, és lehet, hogy már csak a szürke színért szívesen fizettek volna +5k-t, nemhogy a dupla tárhelyért... -
scyllarus
veterán
válasz
[DDAY]F4C3 #668 üzenetére
A rezgőmotor hibáját leszámítva a többi dolog nem hiba vagy nem igazán a telóé.
"Azt gondoltam, hogy ennyi legyártott és eladott készülék után ilyen hibákkal nem találkozom. " - Hát igen, ezért van, hogy a Samsung akkuja nem robban fel, az Iphone kamerája nem hal meg, a Lumiának nincs kijelzőérzékelési hibája, a Sony vízálló telefonja nem ázik be. Őőőőő, vagy mégis? És ez csak így hirtelen jutott eszembe, és nem 35k-s telefonoknál... A selejt százalék egy gyártónál sajnos viszonylag állandó (bár típusonként változhat), minél többet gyárt, annál több lesz a hibás darab. Nyilván mérges az ember, ha kifog egy ilyet, de ebből messzemenő következtetéseket levonni egy márkáról nem lehet.
Neked meg sok sikert egy jobb telóhoz. -
scyllarus
veterán
válasz
sityupityu #567 üzenetére
Szerintem se nagyon, de a posztban ez nem szerepelt, csak annyi, hogy nem kapható.
Olvastam délelőtt a hozzászólásodat, de azért ez a +10k, +5k még a 45k-s árhoz képest is nagyon sok százalékosan, nemhogy a 35-höz. Szóval a 3 vagy 3s szerintem nem opció e helyett. -
scyllarus
veterán
válasz
enginev3.0 #564 üzenetére
Kapni sok helyen, csak jóval drágábban.
-
scyllarus
veterán
Én ezt a kérdést nem itt tenném fel.
Akik itt vannak, azok többnyire meghozták ugyanezt a döntést, szerinted melyiket fogják ajánlani?
A Melyik okostelefont vegyem? a te topicod. -
scyllarus
veterán
válasz
sityupityu #489 üzenetére
Különböző dolgokról beszéltek. Te egy másik Xiaomihoz hasonlítod, ő meg az ársávban található többi mobilhoz. Így mindkettőtöknek igaza van. Az ő felvetése annyiban jogos, hogy a legtöbb vásárló nem a 3s-hez fogja hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest