-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
galuska95 #4408 üzenetére
Tartok tőle, hogy a hiba orvoslásának módja nem választható. Lehet, hogy javítják, (pl. kijelzőcsere) lehet, hogy cserélik. Természetesen garancia, azaz jótállás vonatkozik rátok. A szavatosság és kellékszavatosság azt az időtartamot határozza meg, amíg alkatrészt, illetve kelléket kell biztosítani a termékhez. Ez lényegesen hosszabb, min a jótállás.
-
-
trialboj
őstag
válasz
galuska95 #2636 üzenetére
Amit linkeltem az egészen pontosan estétől másnap délutánig, alig használtam, 11 perces SoT, se 4g/gps/wifi.
OMG, megjött a frissítés a merülés problémás telefonra, most pattintja fel, jaj nagyon remélem hogy sikerült kijavítani, és holnap reggelre a barátságos 2-3%os merülés lesz csak észrevehető.
-
trialboj
őstag
válasz
galuska95 #2634 üzenetére
Kicsit lejjebb már linkeltem: [alig egy nap volt, amikor szinte semmit nem csináltam vele, reggel böngésztem kicsit és kész]
Ez pont az a hiba ami még nem kényszerít rá minden mindegy alapon hogy megkockáztassam a downgraded, viszont eléggé idegesítő hogy állandóan ezen járjon az agyam ha meglátom h megint tölteni kell.
-
Upo
addikt
válasz
galuska95 #1909 üzenetére
Nem a szériától függ, egy időben is csinálják többféle kijelzővel. 4A-m nincs, redmi2-ben boe vagy ebbg volt. Nekem redmi note 4-em van, abba boe és tyanma van (amiről tudok). Ha hozzáférsz 2 féléhez akkor nézd meg a szervízmenüben hogy milyen kijelzők vannak benne. Ha még be is írod ide, akkor mi is okosabbak leszünk.
-
st6969
őstag
válasz
galuska95 #1871 üzenetére
Ha mindent visszaállít a telefonra, akkor mi értelme resetelni?
De komolyan, én tervezek egy ilyen factory resetet, hátha utána nekem is menni fog a 6-8 órás SoT, a mostani 3,5-4 helyett. Ez esetben érdemes mentést készíteni Mi fiókba? (kontaktok gmail-ben megvannak)
Vagy ilyen esetben inkább az újbóli belakás célszerű? -
Halo
senior tag
válasz
galuska95 #1678 üzenetére
google calendar egy vicc.... komolyan...
2017 és nem tud copy-paste-t... se weben, se az appban... a vezénylést majd mindig ütögessem be egyesével...?
szánalmas...
gemini calendarral 2 perc alatt bent van a havi vezénylés - viszont a calendarnak fent kell lennie, mert a redmi már megviccelt, ha nincs fent... így aztán van a google naptár, ami "ébreszt" (riaszt mikor kelljek, de csak ennyit csinál, és a háttérben szinkronizál) és van a gemini, amit használok beírásra, nézgelődésre...
egyelőre ez a biztos út -
-
-
-
Upo
addikt
válasz
galuska95 #1547 üzenetére
Ott a viber, skype, allo/duo, pont erre a f0st@licskára kell ráállni? Egy katasztrófa amit a facebook-al csináltak az utóbbi időkben. Azoknál is szar a hang? Ha nem, akkor le kell vonni a következményeket.
Legalább most már itt is megjelenik a play-en a messenger lite, az még úgy-ahogy használható, ráadásul ezek az új baromságok szerencsére nincsenek benne. Remélem így is marad, különben repül az egész.
De normálisabb embereket fel se tudsz vele hívni, mert nem használják a bloatware-t... -
-
-
-
-
-
tigipuf
senior tag
válasz
galuska95 #1501 üzenetére
Mi fiókkal csak óvatosan!Nincs vele semmi gond,de nagyon jól jegyezze meg aki regisztrál a megadott adatait,mert csúnyán megfázhat.Én is,többen is jártunk így,főleg ha hozzákötöd a telódat a mi fiókhoz ,és valamikor a későbbiekben mondjuk teljesen újrarakod a rendszert,romot váltasz.Gyakorlatilag ha ilyenkor nem tudod elérni a mi fiókod(mert kérni fogja az adatokat!!),telepítés után nem fogod tudni használni a telót.Resetelni a fiókot meg adatokat módosítani nem olyan egyszerű
-
RSteve
tag
válasz
galuska95 #1485 üzenetére
Rákérdeztem a honlapon, de terelnek.
"Sokan azért kérdezik a global verziót, hogy megtudják rendelkezik-e magyar nyelvű szoftverrel a készülék. Nem titkolunk semmit, ha egy kicsit lejjebb görget a kérdések között láthatja, hogy korábban már volt hasonló kérdés, melynél megválaszoltuk, hogy a telefonon a global verziós szoftver fut. A B20 frekvencia egyébként nincsen teljes átfedésben a global verzióval, így érdemes konkrétan arra a tényezőre kérdezni. A B20-as frekvenciát sajnos nem tudjuk garantálni, mert a különböző beszállítóktól különböző verziójú készülékek érkezhetnek."
A korábbi kérdéseket sem válaszolták meg, arra is csak azt írták hogy be lehet állítani a magyar nyelvet. A global verzió meg igenis összefüggésben van a B20-al. Az global, ami tudja a B20-at és olyan szoftver is van rajta.
Legalább is szerintem. A global felirat egyébként a dobozon is rajta van. A Mobilarena tezst videóban is jól látszik 0:50-nél.
-
-
-
HegeZsolt
újonc
válasz
galuska95 #1450 üzenetére
Megnéztem mindkét üzletet. Egyikben sincs készleten a készülék (32 GB-os Pro verzió), arról nem is beszélve, hogy menniybe kerülnek.
A SmartShop-nak van a 16GB-os verzióból, de hogy B20-as global version-e, azt a termék adatlapjának alján konkrétan felltett kérdésre adott válaszukban is elhallgatják, tehát valószínűleg nem az.
Szóval nem kell az EU stok-ot bántani, más is csak ígéri, hogy lesz vagy elad belpiacos készüléket mókolt rommal.
A hetet még kivárom, ha nem lesz, akkor veszek valami mást. Mondjuk nem tudom, hogy mit vegyek helyette 40e körül.
-
-
-
trialboj
őstag
válasz
galuska95 #1282 üzenetére
Én még tulaj sem vagyok, de tegnap néztem róla pár tesztet, és kiemelték, hogy a felső részén van valami extra zajszűrő nyílás, ami minőségi hangzás biztosít (a telefonpartnernek)... de mondtak valamit az ir rendszerről ami a távirányító opcióval függ össze, szóval lehet hogy keverem?
Mindenesetre ha valakinek nem alap dolog, akkor ajánlott nézni róla 3-4 videó értékelést, már csak azért is hogy lásd működést közben, hogy néz ki, és profiktól halld, hogy melyek az előnyök illetve hátrányok.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest