- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stark100
csendes tag
Eddig sem volt tökéletes a gmail értesítés, de nem volt vészes. Most viszont egy ideje katasztrófa. Akkor kapom meg a leveleket, ha asztali gépen belépek a gmailbe. Több napos leveleket múlasztottam el emiatt. Minden javasolt beállítás megvolt már. Napokig böngésztem a netet megoldásra, de semmi eredménye. Néha viber is szarakodik, de a gmail katasztrófa. (eustockos pro, semmi gányolás, miui 8.5.1.0)
-
stark100
csendes tag
Az mitől lehet, hogy a képernyő néha (mostanában gyakrabban ) csak úgy felébred "álmából" pár másodpercre? Nem tudtam megfigyelni, de néha talán valami értesítés is megjelent rajt, de eltűnt mire feloldottam a képernyőt?
-
stark100
csendes tag
válasz
Batistuta7 #2241 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni a miui, és memória optimalizációt. Nekem azóta jó, hogy ezt megcsináltam. Igaz nekem a viberrel volt ilyen gondom.
-
stark100
csendes tag
Viberes gondra mindent megcsináltam már, ami a gyik-ban van. Pluszban amit még beállítottam, az a fejlesztői beállításokban a memoria , és miui optimalizáció kikapcsolása. Most úgy néz ki, hogy az segített.
-
stark100
csendes tag
Sziasztok! Múlt héten én is tulajdonosa lettem egy 4a pronak. 2 gondom lenne. Az egyik, hogy van mikor nem kapok értesítést, vagy később jön meg, amikor amúgy is belépek az appba. Jelenleg ez a vibert és a gmailt érinti. Vibernél ez nagyon zavaró. 2 napja olvasgatom a fórumokat, és végigpróbáltam már minden beállítást, de még mindig nem tökéletes. Azt írják a miuinál ez gyakori gond. A másik, hogy a névjegyeknél, és vibernél is 1 nap után elfelejti a hozzá beállított profilképeket a teló. Ezekre tudtok valami okosságot mondani? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest