- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
role_of_72 #4824 üzenetére
De, csak sajnos nekem nem jött le ez a frissítés azóta sem
-
szucstom
őstag
válasz
role_of_72 #4489 üzenetére
nálam MIUI 8.5.7.0 global stabil van, egyenlőre nem talál frissítést. A Xiaomi pár hete kiadott egy blogbejegyzést, amiben le volt írva, hogy melyik típus mikor kap 7.1-es droidot és MIUI 9-et, a 4A vmikor december elejére volt írva. Szóval próba cseresznye, ha neked már felajánlotta
-
gemini
aktív tag
válasz
role_of_72 #3623 üzenetére
Nálam az okozta ezt, hogy kikapcsolta a fejlesztői beállításokat. Minden újraindítás után ismételten be kell kapcsolni és akkor látja a gép.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Valószínű, hogy driver probléma. Az azonban biztos, hogy csak bekapcsolt USB hibakeresés mellett fog működni.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Szia!
Root vagy frissítés szokott ilyen galádságot csinálni, először próbáld meg a play áruházból letölteni a MIUI USB beállítások appot és telepíteni. Ez szokott segíteni.Ha ez sem,akkor telepítsd újra a ROM-ot.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Általában Windows probléma szokott lenni. Ha nagyon nem megy ott a gyári FTP, azt kezeli win intéző és TC is.
-
P.mini
aktív tag
válasz
role_of_72 #2952 üzenetére
Nem, nem akarom eladni, maximum egy rokonomnak (8 éves kiscsaj) oda adom játszani.
Én is erre gondoltam, hogy más is tönkremehetett benne, de ez a baleset február végén-március elején volt. És most kipróbáltam egy egérrel, és minden oké, a kijelzőn kívül. Még nem rendeltem meg, ezen filózok.
-
válasz
role_of_72 #2950 üzenetére
Létezik
-
válasz
role_of_72 #2950 üzenetére
Nyugodtan mehet fel.MD
L -
Upo
addikt
válasz
role_of_72 #2519 üzenetére
Az S7 magasan a legjobb színekben, részletezésben is, az is tisztán látszik hogy a bejutó fényt nem pótolja semmi. Az iphone-tól kicsit többet vártam, gyanús hogy van egy kis user error benne, tényleg meglepődtem. Elég mosott a képe, de megfelelő fehéregyensúllyal itt se lennének rosszak a színek.
A 4A-tól tudjuk mit várhatunk, jó festményesen mosott ez is a zajcsökkentés miatt, és mintha egy fátyolon keresztül néznénk. Kár hogy hdr, egy normál képre kíváncsi lettem volna, az hogy több képből mit szoftverkedik össze nem olyan releváns. Azért érdemes megnézni az előtérben a fákat, az S7 képén még levelek is vannak, a többin csak pacák.
De amekkora árkülönbségek vannak, nem is várhatjuk hogy a közelében legyen a produktum. Az iphone-on meg tényleg meglepődtem, nem tudom miket lehet állítani a fényképezőben de szerintem lehetett volna azzal is jó képet lőni ami az S7-hez közeli minőségben.
De igazán az eredeti képek ha meglennének akkor jobban össze lehetne nézni, mert az átméretezések is vihetnek még a rendszerbe hibákat. -
joci86
senior tag
válasz
role_of_72 #2317 üzenetére
Csináltam 1-2 tesztképet full automata beállításon. A képek semmilyen művészi értékkel nem rendelkeznek, csak kattintottam 1-2-t, hogy megmutassam, kb mit lehet várni a telefontól.... Az árához képest teljesen rendben vannak, de senki ne várjon DSLR szintet. A fényviszonyok közel tökéletesek voltak, automatán ennyit tud.
Kép1 normál
Kép1 HDR
Kép2 normál
Kép2 HDRKép1 újra az Exif adatok miatt
4,92mm lesz az.
-
Örni
senior tag
válasz
role_of_72 #2313 üzenetére
Nálam Photoshop 4A-ra 4.9mm-t ír, 4X-re pedig 3.7mm-t
-
role_of_72
tag
válasz
role_of_72 #2313 üzenetére
Állítólag ez a szenzor van a 4X-ben (Samsung S5K3L8), ami fizikai méretre hasonlónak tűnik.
-
Yellow73_a
tag
válasz
role_of_72 #2309 üzenetére
És a 4X-é mennyi lehet? Valahol 30-35mm között?
-
joci86
senior tag
válasz
role_of_72 #2307 üzenetére
-
Batistuta7
tag
válasz
role_of_72 #2296 üzenetére
már csak wifin van bajom. az nem is gond hogy 5 percenként csekkol mert kb olyan eltolással jön megm hanem hogy ha ekezdek beszlélgetni akkor utánna is 5 percenként jelez ha lezárom a képet, pedig azért ha beszélgetek nem árt hogy egyből jöjjön az üzenet. De továbbra sem értem hogy semmihez nem lett nyúlva és egyszer csak ilyen probléma adódik. azért már jó 5-6 éve androiodod telóim vannak és mindenent csináltam már telefonnal amit szoftveresen lehet , de problémám csak úgy volt ha telepítgettem programot,romot vagy a beállításokkal mókoltam. ez az első telóm amit még csak nem is rootoltam meg kb 2 alkalmatást telepítettem rá, pont azért mert elég volt a mókolásból. erre tessék
holnap kipróbálom a munkehelyi wifin . ha ott jó akkor itthon lett valami.
-
trebrona
nagyúr
válasz
role_of_72 #2254 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
role_of_72 #1739 üzenetére
tehát ha csütörtökön 14:14-kor jött az első mail (= visszaigazolás), de hozzá csak ma (tehát szombat) reggel érkezett a második (= megerősítés) akkor még jut füles a csomagba?
Ez a helyes levezetés, az előzményeket visszaolvasva látható, hogy csütörtökön nem került megerősítésre egy rendelés sem, pénteken kezdtük el feldolgozni a rendeléseket ~13.10-kor(csütörtök) volt az első redmi 4a rendelés beérkezése, és a 16:45-ig(csütörtök) beérkezett rendelések esetén ott lesz a fülhallgató a csomagban.
A pénteken és a mai napon feldolgozott rendelések megerősítésre kerültek, innen tudtunk pontos időpontot mondani.
(#1735) QuadRacer
Az említett szoftverrel küldte a gyártó a készülékeket, szerintem maradhat.
-
cstibi73
tag
válasz
role_of_72 #1741 üzenetére
#1651 és #1653 hsz. alapján csütörtökön senkinek sem küldtek
megrendelés megerősítése tárgyú emailt. -
sunavlys
senior tag
válasz
role_of_72 #1739 üzenetére
Hát igen, nem volt egyértelmű a mondat
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest