- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Batistuta7 #4494 üzenetére
Azt megnéznéd, hogy a hangfelvétel javult-e?
-
role_of_72
tag
válasz
Batistuta7 #4494 üzenetére
Köszi az infót, akkor update.
@internetezoo: nálam úgy írja, hogy "MIUI V8.5.10.0 NCCMIED", szóval szerintem 8-as.
-
szucstom
őstag
válasz
Batistuta7 #4097 üzenetére
egyszerű: Redmi 4A 9H screen protector. méretileg jó lesz, mert úgy gyártják le az ilyeneket, hogy a szükséges helyeken kivágják (hangszóró, első kamera előtt).
-
Batistuta7
tag
válasz
Batistuta7 #4035 üzenetére
Valaki?
-
p.t.r
aktív tag
válasz
Batistuta7 #2957 üzenetére
Esetleg ez: beállítások > adatforgalom beállítása > adatforgalom kijelzése... ekkor a lehúzott redőny alján megjelenik a napi mobiladat forgalom. Ha erre böksz a felugró oldalon a Korlátozás alatt bejönnek szépen. A háttéradat korlátozás az adott appon belül, egész lent van.
-
cstibi73
tag
válasz
Batistuta7 #2957 üzenetére
Erre gondoltál?
Beállítások > Akkumulátor és teljesítmény > Teljesítmény > Alkalmazás akkumulátorkimélő. Alkalmazásra kattintva kiválasztható a háttérben futás korlátozása. -
joci86
senior tag
válasz
Batistuta7 #2546 üzenetére
Próbáltad a "frissítéssel"?
Azt hittem, megy a dolog, tervben volt valamikor egy downgrade (zárt bl-em van). -
trebrona
nagyúr
válasz
Batistuta7 #2546 üzenetére
Válts developer verzióra, egy próbát megér: [link]
Rom letölt, belső tárhelyre másol, Frissítés alkalmazással betallóz.
Adatok vesznek. -
cstibi73
tag
válasz
Batistuta7 #2528 üzenetére
Szerintem így tudod:
http://en.miui.com/thread-254606-1-1.html -
role_of_72
tag
válasz
Batistuta7 #2287 üzenetére
Nekem a Messengerben így van beállítva, az értesítések menüben pedig így. Ha te szeretnél lebegő értesítést, akkor persze az utóbbi menüben azt is bepipálod. Nekem így működik, semmi mást nem állítgattam el. A legfrissebb Messenger, nekem minden flottul megy vele.
Wifin szerintem nem mindig van fenn a telefon, inkább 5 percenként csekkolhat értesítések után ha hosszabb ideje már csak az asztalon pihen. Bekapcsolt kijelzővel persze folyamatosan online.
-
galuska95
aktív tag
válasz
Batistuta7 #2279 üzenetére
nekem a legújabb és nem merül tőle, plusz megkapok minden értesítést (koppkopp)
(az új face viszont kicsit lassabb, plusz ha az értesítések ikonra kattintok néha csak egy fehér képet ad) -
Upo
addikt
válasz
Batistuta7 #2287 üzenetére
Ha van twrp akkor ott lehet factory resetet dobni, amúgy meg a beállítások -(rendszer...)További beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - gyári adatok visszaállítása.
Belső tárhelyről mentsd le ami kell, lehet hogy azt is törli, nincs 4A-m, nem tudom hogy van konfigurálva. -
Upo
addikt
válasz
Batistuta7 #2285 üzenetére
Ezeket mind végigcsináltad? [link]
-
Upo
addikt
válasz
Messenger Lite 7.0.0.9.280
Nincs az idegesítő fejecske, nincsenek játékok, egyéb bVziságok, üzenni lehet és kész. -
mdraco
őstag
válasz
messenger lite nem megy jol? ha megjon a xiaomi, azt tervezem hasznalni.
-
Lui04
aktív tag
válasz
89.0.0.15.69 nem merül tőle a telefon. Az üzenetek jönnek és jelez is. Annyi, hogy egy idő után nem jelzi, hogy be vagyok jelentkezve. Mondjuk ezt nem tudom, hogy csak ehhez a verzióhoz kötődik-e.
-
hati
addikt
válasz
Én semmilyent és nem is merül tőle a teló.
-
stark100
csendes tag
válasz
Batistuta7 #2241 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni a miui, és memória optimalizációt. Nekem azóta jó, hogy ezt megcsináltam. Igaz nekem a viberrel volt ilyen gondom.
-
Upo
addikt
válasz
Batistuta7 #2241 üzenetére
Nem lehet hogy az app szar? Mostanában sokat olvastam hogy visszamentek kicsit régebbi verzióra és jó lett. Pl. apkmirror a barátod.
-
Batistuta7
tag
válasz
Batistuta7 #2239 üzenetére
Közben még bírtam csinálni csak a gomb volt rosszul írva.az első gombbal kellett .ez sem segített . de azért is fura mert 2 hétig jó volt tehet valakinek történni kellett .és csak a facebook push üzenetei nem jönnek .viszont érdekes mert ha meg van nyitva és nem a chat fülön vagyok akkor jön a lebegő értésétés és működik ,ha chat részén vagyok akkor már nem pedig akkor is jönnie kellene
-
trebrona
nagyúr
válasz
Batistuta7 #2236 üzenetére
Kimásolom neked a GYIK-ből, mindenen fuss végig:
A fenti alkalmazások zavartalan használatáért kövesd az alábbi lépéseket:1.: Kattints a Biztonság parancsikonra és nyisd meg az Engedélyek menüpontot.
2.: Kattints az indítópult menüre, és engedélyezd a kívánt alkalmazás automatikus elindulását.
3.: Lépj vissza az Engedélyek menübe, és nyisd meg az Engedélykezelő menüpontot.
4.: Itt válaszd ki a kívánt alkalmazást, és engedélyezd számára a felugró ablakos értesítéseket.
5.: Menj vissza a kezdőoldalra, lépj be a Beállítások menübe, ott nyisd meg az Értesítések menüt, azon belül pedig az alkalmazások értesítéseit.
6.: Engedélyezd az alkalmazás értesítéseit a képernyőzáron.
7.: Menj vissza a Beállítások menübe, ott válaszd a Rendszer menüpont Akkumulátor almenüjét.
8.: Itt válaszd ki az Alkalmazások akkumulátorhasználatának kezelése opciót, és válaszd ki a "Ki" lehetőséget.
9.:Menj vissza a kezdőoldalra, nyisd meg az engedélyezendő alkalmazást, majd nyomd meg a Home gombot (A 3 gomb közül a középső lent )
10.: Az engedélyezendő alkalmazásra helyezd rá az ujjad, és egy határozott mozdulattal húzd el lefelé. Ekkor egy lakat fog megjelenni az ikonján, innentől kezdve nem törlődik a memóriából (Hacsak nem rakod tele azt mindenféle felesleges alkalmazással, ami megeszi a RAMODAT, és a rendszer stabilitása végett a MIUI fogja magát és le nem lövi)
11.: Nyisd meg az engedélyezendő alkalmazást, és győződj meg róla, hogy be van-e kapcsolva a "Chatfej" vagy a "Felugró ablakos értesítés" magában az alkalmazásban is, mert ha nincs, feleslegesen dolgoztál. -
Lui04
aktív tag
válasz
Batistuta7 #2170 üzenetére
-
joci86
senior tag
válasz
Batistuta7 #1614 üzenetére
Van duplakoppos feloldás, de finoman szólva nem ez fícsör a készülék erőssége.
A kamera szerintem elfogadható. Képminőségért érdemes átgörgetni a tesztet, vannak tesztfotók. -
Saccco
nagyúr
válasz
Batistuta7 #1614 üzenetére
Van olyan nyitás, igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Outlook topic
- Hegesztés topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest