- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kohai
tag
kb 2 ève vettem a telót az eustocknál ,nálam most kezd behalni az aksi .Cserèlt már valaki aksit, nem tünik nehèznek a youtube videók alapján. Egyébként várom a note 7 est ill. a redmi 7 - et amelyik elobb jön az lesz az utód valószínűleg.
-
kohai
tag
válasz
trebrona #3606 üzenetére
Nekem is ez volt a problémám mint trialbojnak ,de nem nagyon foglalkoztam a nem frissülő appokkal . Minden müködött az hogy 3 hete várt pár alkalmazás frissitésre nagyon nem zavart ,uj alkalmazást nem nagyon telepitettem mert hónapokkal ezelött be lett lakva a teló.
Majd tegnap elött ránéztem lehuzom az értesitő sávot és látom hogy nyolc alkalmazás frissült - ugyhogy igy magától megoldodott.
-
kohai
tag
Nekem is megjött a gyorstöltöm 30%-ról 100% ra 4óra volt
amúgy sima 1,5 Amperessel 3 óra szokott lenni 10%-ról
-
kohai
tag
válasz
dugynok #3025 üzenetére
beállitás /sim ?
nálam :beállitás/mobilhálozatok/sim de ott alapértelmezett a 2-es sim és valoban arrol hivok többet
avval nincs is gondde irom máshogy ha felhozok bárkit a kontakt listából ,elöttem a neve fénykép telszám stb ott hogy adom meg hogy most az 1es simmel hivjam ne az alapértelmezettel
biztos én vagyok a hülye de én nem látok ilyen opciót
-
kohai
tag
-
kohai
tag
Ez jó lehet a 4A-hoz?
-
kohai
tag
válasz
Viktor0610 #1817 üzenetére
tegnap kezdtem én is belakni a telefont ,de nem is értem miért kell nekem telepitgetni vibert meg egyebeket
pár hónapja vettem egy tabletet beléptem a google fiókba még a háttér képemet is felrakta nem beszélve az appokról jelszavakról mindent tudott magától. -
kohai
tag
üdv
olyan problémám van a telefonnal hogy a saját wifimre nem kapcsolódik ,hitelesités-azonositási probléma-cimszavak pörögnek egyfolytában,
ellenben a szomszéd wifikre gond nélkül kapcsolódik ott nincs azonositási problémája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest