- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
válasz
mardal84 #3753 üzenetére
Azért kérdeztem a szolgáltatót, mert nálam is volt olyan, hogy nem akart roaming után felcsatlakozni a telenorra, csak miután manuálisan kiválasztottam . Utána ment automatikusan is egy újraindítást követően. Mondjuk ez nekem új, mert eddig csak szolgáltatói telefonjaim voltak ( ez az első független, egyébként redmi 3S ) és soha nem volt ilyen gondom.
Valószínűleg nálad az lesz, amit gyulaszu kollega írt.
-
szp1
addikt
Nekem is megjött a 4A, tartaléknak vettem, tényleg sárgás a kijelző a 3s-hez képest.
A 3s BOA.
A 4A EBBG.
" hideg "-re állítottam, így kb. közelíti a megszokottat, de fényerőben a maximumon is gyengébb.
Na mindegy, szódával elmegy.Irónia ON : a sárgás árnyalat viszont passzol az aranyszínű hátlaphoz.....
-
szp1
addikt
válasz
[DDAY]F4C3 #686 üzenetére
Te nagyon frusztrált lehetsz. Jógázz, vagy valami.........
Ez csak egy telefon, viszonylag olcsó. -
szp1
addikt
válasz
[DDAY]F4C3 #668 üzenetére
A többiek már mindent elmondtak, én csak az fehér előlaphoz tenném hozzá ezt a lehetőséget.
-
szp1
addikt
válasz
sityupityu #353 üzenetére
Frissül az, csak kell neki kb 40-50 sec. ( redmi 3S )
-
szp1
addikt
1. Kapcsold ki a mobiladat forgalmat a beállítások - SIM kártyák- mobil adatkapcsolat-nál.
Az E betű az EDGE kapcsolatot jelenti, Nyugodtan állítsd 3 G-re a hálózatot. ( vagy 4G-re)
2. Az átköltözéses dolgot nem is értem - ha nem nyomtál rá egyik lehetőségre sem, simán kilépsz a menüből és passz.
3." Női tulajdonos vagyok" - ezt nem tudom értelmezni..... -
szp1
addikt
Keverjük a magánszemély és a céges vásárlás dolgait.
Egyébként magánszemély is választhatja azt, hogy a származási ország helyett a célországban fizeti meg az ÁFA-t, ez esetben a származási országban kell visszaigényelnie az adót. Mondjuk nem tudom ki akarna 20% helyett 27% adót fizetni. Alapesetben ha a magánszemély bruttó áron vásárolt az únión belül, akkor azzal megfizette a forgalmi adót, kivéve ha üzletszerűen tovább értékesíti a terméket.
Mivel itt magánszemélyekre vonatkozik a diskurzus, a céges dolgokat nem irkálnám ide, így is tele a topik off-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest