- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yellow73_a
tag
válasz
trialboj #2323 üzenetére
Összehasonlításképpen az én LG Spiritemen (már csak holnapig, mert holnap jön a 4X) halvány szürkén rakja ki a felső értesítési sávon az ikont, ha egy alkalmazás kéri a GPS-t de még nem létesített GPS kapcsolatot, és kivilágosodik/kifehéredik az ikon, amikor aktív GPS kapcsolat van.
De amit linkeltél kép, szerintem azon nem GPS ikon van, hanem wifi.
-
Yellow73_a
tag
válasz
role_of_72 #2309 üzenetére
És a 4X-é mennyi lehet? Valahol 30-35mm között?
-
Yellow73_a
tag
válasz
bucihost #2272 üzenetére
A különböző modelleken máshol van a kamera, illetve van, amelyiken ujjlenyomatolvasó is van, valamint a hangszórójuk sem azonos helyen van, ezért mások a tokok.
Egyedül a 4A/4A Pro az, amelyikben a sarokban van a kamera és nincs ujjéenyomatolvasója.
A 4X-en is a sarokban van a kamerája, de van ujjlenyomatolvasója.
A sima 4 és 4 Prime modelleken középen van a kamera és van ujjlenyomatolvasó is.
A ház kialakítása is némileg különvöző az egyes modelleknél, illetve a hangszóró helye is más.Ezért csak a 4A-ra való tok jó hozzá.
-
Yellow73_a
tag
A Smartshopon (igaz, nincs raktáron) a szürke 32 GB-os 4A (vagyis a 4A Pro) 32.890,- Ft-ért van fent, szállítás 2-3 munkanapon belül. Ez 4 ezerrel olcsóbb, mint az Eustock ára, ez már így 11% különbség.
-
Yellow73_a
tag
Sziasztok,
Erősen vívódom, hogy milyen Redmit vegyek, a 4A Pro-t, vagy a 4X-et.
Jelenleg egy LG Spiritem van, amihez lépest mindkettő óriási előrelépés lenne.
Mivel nem nagyon futtatok alkalmazásokat, maximum egy-két navigációs program (Sygic, Locus Map), meg egy-két apróság. Játszani nem használom, néha e-mail meg facebook és mssenger, meg böngészés, ha nincs kéznél a laptopom.
Ezekhez bőven elég lenne a 4A Pro is, úgy gondolom.
De mivel nem arról vagyok híres, hogy sűrűn cserélném a telefonjaimat, egy hosszabb távon megbízható, időtálló telefont szeretnék venni. Ebben az esetben pedig a 4X 3GB belső tárhelye jobb a 4A Pro 2GB-jánál, illetve prociban is némileg jobb a 4X, az akkuról már nem is beszélve, illetve a fém ház is vonzóbb.
Nem tudom, az időtállóság miatt érdemesebb-e plusz 13eFt-ot rákölteni a 4X-re.Ki melyiket venné a helyemben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest