- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
usergefi
kezdő
-
usergefi
kezdő
válasz
gringo77 #5654 üzenetére
Ha gyártói garanciát kaptál a telefonhoz, akkor a Wayteq. Ha "csak" boltosat, akkor peddig az üzlet intézi, ahol vetted, azaz a Smartshop. De internetezoo-nak igaza van, a garis papíron biztos rajta van. Ha nem találod vagy nem egyértelmű, akkor meg kérdezz rá az boltban, hogy mi a további teendő.
-
usergefi
kezdő
válasz
DrojDtroll #5646 üzenetére
Nálam megy rendesen. Próbáld meg teljesen bezárni a back gomb hosszan nyomvatartásával, vagy újraindítani a telefont. Esetleg törölni a cache-t (alkalmazások kezelésénél), hátha attól megjavul.
-
usergefi
kezdő
válasz
internetezoo #5636 üzenetére
A főbb frissítések:
- Android biztonsági frissítés
- Nagy fontok hibájának javítása
- Jobb teljesítmény és továbbfejlesztett stabilitás.Eddig nem érzek különösebb változást, vagy problémát az új verzióval. Mintha kb +150MB memória plusz lenne a korábbi verzióhoz képest, de lehet, hogy ez csak az éppen futó appok miatt ennyi, meglátjuk.
-
usergefi
kezdő
válasz
trialboj #5611 üzenetére
Én már mindent próbáltam, hogy a memória kezelését helyrerakjam. Gugliztam, minden megoldást kipróbáltam, még a legtutibbaknak mondottakat is. Ennek ellenére sem tudom én sem megcsinálni, hogy amiket lockolok, azok tényleg ott maradjanak és jöjjenek az értesítések mindig, minden esetben. Ez így volt a Redmi 1S-emmel is, meg most a 4A PRO-val is. Ez egy olyan kompromisszum, amit eddig hajlandó voltam megkötni, majd a következő vásárlásnál megint elgondolkodok rajta, hogy folytassam-e a MIUI vonalat.
Amúgy a réginél is, ahogy múlt felette az idő, úgy fordult elő egyre gyakrabban ez a probléma. A mostaninál is, eleinte gond nélkül tette a dolgát, mostanra már gyakrabban előfordul egy-egy későn jövő gmail, vagy facebook értesítés.
-
usergefi
kezdő
Nekem ez töltés elkalibrálódás gyanús (gyorsan merül, de gyorsabban is tölt). A helyedben megpróbálnám azt, hogy egy-kétszer teljesen lemeríted, amíg ki nem kapcsol magától, aztán több órán keresztül a töltőn hagyod, ha 100%-on van akkor is. Ezzel hátha újrakalibrálja magát az akksi és jobb lesz utána. Pár havonta meg szoktam csinálni minden akksimmal.
Érmemes lenne még azt is megnézni, hogy mi használta a legtöbbet az akksit, hátha valamelyik app zabálja folyamatosan.
-
usergefi
kezdő
-
usergefi
kezdő
válasz
borges7 #5551 üzenetére
Settings (Beállítások) -> Lock screen& password (Képernyőzár és jelszó) -> Set lock screen (Képernyőzár beállítása), itt kérni fogja a jelenlegit. Aztán itt Turn off lock (Képernyőzár letiltása) / Change screen lock (Jelszó módosítása) attól függően, hogy módosítani akarod-e, vagy teljesen kikapcsolni.
-
usergefi
kezdő
válasz
re-d-evil #5510 üzenetére
Ennyit találtam:
- A biztonsági frissítés, amit te is írtál.
- Néhány körzetszámot rossz helyként azonosított bizonyos esetekben.
- Az ébresztő nem működött ünnepnapokon bizonyos esetekben.Elég karcsú
Szerk: ha nekem fel fogja ajánlani, biztos várok vele egy-két hetet, mielőtt ráengedem. Aztán ha probléma van vele, akkor az úgyis kiderül majd.
-
usergefi
kezdő
válasz
Photrik ^^ #5499 üzenetére
Sajnos nem tudom, nekem amióta megvan a telefon, folyamatosan, mindegyiket frissítette. Nem nyittattam bootladert, nem moddoltam, csak használtam ami volt és így mindig (ha nem is azonnal), de megkaptam a frissítéseket. Csak azért írom ezt, mert a korábbi Redmi 1s-em azután hagyta abba az automata frissítéseket, miután egyszer egy developer romot raktam rá.
-
usergefi
kezdő
válasz
Photrik ^^ #5497 üzenetére
MIUI Global 9.5.4.0(NCCMIFA)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest