Hirdetés
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz
retesz147
üzenetére
Szintén ma érkezett hozzám egy ilyen füles, nagyon durva cucc ezért az árért! 70%-kal vettem.ki a dobozból fél hangerőn majd leviszi a fejem és 20%-ék esett le az akkuból másfél óra zenehallgatással!Viszont a zene a nasomról ment ezidőalatt wifin keresztül az es file commanderrel!Nekem a legnagyobb fülpárnával lett jó így alig nyomja a fület és marhastabilan van benne legalább ahogy a Koss the Plug fülesem de attól jóval tisztábban szól legalább akkora basszustartománnyal csak itt a basszus nem nyomja el a közepeket ill a magasokat! Ennyi pénzért sztem kibaszott jó vétel aki vezetékmentes megoldást keres zenehallgatásra!

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi