-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I
tag
Sziasztok
Sikerült a zárt bootloaderes telefonomon a MIUI 10 global fejlesztőiről egyből a MIUI 11 global stabilra frissíteni a telefonomat, majd a MI fiókom alapján az összes alkalmazásomat visszaállítani. Csak egy nagy gondom van, két SIM kártyám közül a Digisnek nem sikerül az aktivációja. Olyanokat ír ki hogy "talán nincs elég egyenleg a kártyámon?"
Pedig a másik, Telekomos kártyámat is letiltottam, valamint ha az automatikus hálózatválasztást lekapcsolom, a manuális választásnál a Digi.mobile 4G és 2G-nél azt írja hogy tiltott mobilszolgáltató.
Tudna esetleg valaki megoldást rá? Előtte MIUI10-en tökéletesen működött mindkét SIM nyár óta -
I
tag
válasz
Zsoleszhun #14581 üzenetére
Akkor ha jól értettem, a fastboot romot fel lehet tenni zárt bootloaderes telefonra, nem fogja téglásítani.
-
I
tag
Sziasztok
MIUI 10 Global 9.6.27 Beta van jelenleg a telefonomon és zárt a bootloader. Az lenne a kérdésem, hogy a MIUI 11 Global jön majd így OTA-n, vagy vissza kell flashelnem a 10 Globalt? (Illetve fájlból telepíthető a 11 global a 10 betara?)
-
I
tag
válasz
Nagya21 #11771 üzenetére
Azt tudom hogy ha tárcsázod a *#*#86583#*#* számot akkor lehet ki meg bekapcsolni, elvileg meg kellene jelenjen a VoLTE kapcsolónak a beállításokban. És hogy szolgáltatói oldalról is engedélyezve kell legyen. Én nem próbálgattam hogy SIM1 vagy SIM2 pozícióba működik, de azt tudom hogy vannak hátrányai is, pl. elszalasztott hívásról nem kapsz értesítő sms-t, meg külföldön sem használható ha jól rémlik.
-
I
tag
válasz
Nagya21 #11769 üzenetére
A Digi Mobil fórum összefoglalójában van egy leírás az APN beállításáról. Nézd át, esetleg segíthet.
-
I
tag
Sziasztok
Ma szereztem egy Digi-s SIM kártyát a T-s mellé (ingyenes mobilnet miatt leginkább). A mobilszolgáltatása ugye csak 4G-t és 2G-t tud.
A kérdésem, hogy ez a LTE/UMTS auto (PRL) beállítás, ami a T-hez van nekem, ez megfelelő a Digiéhez is? Vagy nincs optimálisabb?
Választ előre is köszi -
I
tag
Sziasztok
A letiltott telefonszámok listáját hol találom? MIUI 10 global fejlesztői verzión?
Előre is köszi a választ
-
I
tag
válasz
Tango Zulu #9263 üzenetére
Feltettem a MGC_6.1.021_MI8_V2e-fu24_02a verziót, meglátjuk mennyire válik majd be.
@havri1 (#9258): Minden másban maximálisan elégedett vagyok a készülékkel, csak a kamera a fájó pont.
-
I
tag
Hétvégén ünnepeltük haverom szülinapját, egy jó kis bárban jöttünk össze. Mondjuk este volt, lámpafény. Csináltam pár fényképet, videót automata módban, a gyári kamera appal. Hát mit mondjak? Rettenetesek lettek, meg sem mertem mutatni! Az a szemcsézettség, olajfestményszerűséggel kombinálva! Némelyik havernak világító fehér pötty a szemük helyén! Lumia 950-et váltott, hát a két és fél év alatt, ameddig használtam a WM10-est, nem ért ekkora megrázkódtatás! Kenterbe veri a Mi8-at kamerában, azt tuti. Sajnos nappali, lakásban készült fényképekkel sem vagyok elragadtatva a MI8-tól, olyan sápadtak az emberi arcok a képeken... videó sem egy nagy szám
-
I
tag
Egyébként érdekes, hogy a Nillkin kijelzővédője nincs az összefoglalóban az ajánlottak között, talán mert túl drága? [link] Én ilyet tettem fel, szerintem minőségi darab
-
I
tag
Sziasztok
Ez a telefon mono? A bluetoothos fülesemen, meg a vezetékesen is csak monóban szól a zene...
-
I
tag
Sziasztok
Fel szeretném tenni a global dev. romot a telóra, olvastam hogy jobb mint a stabil.(Jelenleg v.10.1.2.0, zárt bootloader van)
Letöltöttem a miui_MI8Global_8.12.20_c7a9af8587_9.0.zip-et, elinditanám a telepítését, azt írja hogy: "Ön éppen vissza készül lépni a MIUI XM-MI8-GLOBAL 8.12.20 verzióra."
Most akkor ez visszalépés egy korábbi verzióra? Akkor ezt már nem érdemes felrakni?
Választ előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest