Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
Hogyne, (szinte) minden esetben bemondom, hogy rögzítem a hívást...
Nézd, én magánszemélyként beszélgetek magánszemélyekkel. Ha valaki nem vállalja azt, amit mondott, az már nálam a gerinctelenség kategória, igy ezekre egy esetleges második alkalommal nem is vagyok kiváncsi.A szolgáltatókkal folytatott beszélgetés rögzítése meg a "kölcsönös" kategória.
Viszont sok olyan információ elhangzik (pl név, cím, elérhetőség) amit modjuk vezetés közben, kihangosítás mellett nem óhajtanék jegyzetelni, erre használom a visszahallgatást. Ha ezekkel megsértem emberek állmpolgári jogait, akkor azt hiszem, hogy be kell vonuljak valami nemzeti büntetésvégrehajtási intézménybe. Vagy a szabályozás egy dilettáns hülyeség, aminek köze nincs a való élethez...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest