- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
válasz
gigabytman #15085 üzenetére
A global nem Android 10-es csak 9-es még,de ebben is megmaradt
-
-
-
Attipapa
aktív tag
válasz
HUTCHDB #14985 üzenetére
Nekem Android 10 óta nem jelez semmit. Azóta eltűnt és hiába húzom le a redőnyt (azért már észrevettem volna). Ettől függetlenül a VOLTE -használat be van kapcsolva, a SIM/Telekom menüben. Minden hívásnál marad a 4G ,tehát teszi a dolgát,amint írtam.A 9.11.7-es Xiaomi.eu rommal megy. Elképzelhető,hogy nem fér a sávra,mert bluetooth,Wifi,ébresztő,akku% ikonok kinn vannak? Bár ezek Android 9 alatt is kinn voltak - és mégis volt VOLTE ikon
Látom Neked is ezek vannak,akkor passz. -
Attipapa
aktív tag
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Karavik #14860 üzenetére
Nem kapcsolta ki egyik app- nál sem a frissítés az értesítéseket. Ennek ellenére kikapcsoltam mindegyiket,újra indítottam a telefont és ezután újra bekapcsoltam. Sajnos nem oldott meg semmit. A leden kívül semmi jelzés,sem az AOD-n sem pedig a villogó képernyőn. Egyszóval elb@asszintották azt is ami eddig 100%-osan jól működött. ( nekem legalábbis)
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Karavik #13394 üzenetére
Na ennyit a helloxiaomi.hu-rol
Utána érdeklődhetnének mielőtt megírják. A translator valóban így fordítja a c.mi.com-on
A "nem zörög a haraszt" alapon viszont érdekes,hogy ezt a két készüléket említik,ahhoz viszont nem kell fordító.
https://c.mi.com/thread-2285598-1-0.html -
Attipapa
aktív tag
Üdv.Karavik!
"Ezzel egy időben, a folyamatos problémák miatt, megszűnik a heti béta támogatása a Redmi Note 4X és Mi 8 telefonoknak. Pontosan melyik verzió, arra sajnos nem tértek ki. Szóval megszűnik továbbiakban a heti béta MIUIHU, Xiaomi.eu, stb. támogatása is a telefonokra." Ha jól értem,a hír azt jelenti,hogy MIUI11 ből már nem lesz eu rom?https://helloxiaomi.hu/megszunik-a-miui-10-frissites-jon-a-miui-11/
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Steelheart2 #13263 üzenetére
Én tudom!
. Ha valóban ez volt a hibaüzenet,hogy nem találja a flash_all.bat. fájlt. Akkor csak egy hiba lehetett.......nem volt ott látható módon. Lényeg,hogy sikerült
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Steelheart2 #13256 üzenetére
Bárhonnan,és bármilyen nevű mappából be lehet olvastatni. A lényeg,hogy ha megnyitod,a tgz.fájlt,akkor kapsz egy tar. fájlt. Ezt a tar fájlt csomagold ki egy általad kreált,bármilyen nevű mappába. Ezt tallózd be bárhonnan,nem kell hogy c meghajtón legyen. Pendrive- ról is beolvassa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest