- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeep146
tag
Üdv!
Ismert probléma az, hogy fix fényerő beállításnál, használat közben ha lejár az 1 perc és elsötétül a kijelző, akkor ha megérintem a kijelzőt lényegesen kisebb fényerőt mutat?
Ha bekapcs gombbal ki és visszakapcsolom, akkor az arcalapú feloldás után újra a korábbi fényerőn lesz a kijelző.
Global 11.0.6 Stabil.
Köszönöm. -
beeep146
tag
válasz
Zsoleszhun #14838 üzenetére
Üdv!
Totál laikusként jól gondolom, hogy ha nem veszi a töltést akkor a fastboot mód sem fog menni semmilyen módon? -
beeep146
tag
Üdv!
HUTCHDB topictárssak már értekeztünk a kérdésben, de több szem többet lát alapon kérdeznék.
2 napja szert tettem ismerős által egy EU fekete MI8-ra. Nem használták, és bekapcsolás után a következőket produkálja teljesen random: magától kikapcsol. Asztalon fekve, nyomogatás közben...stb. Így nem is raktam bele SIM-et, vissza fogom adni, de most kora déltuán szerettem volna a gyári alapállapotba hozni, és oda jutott, hogy nem kapcsol be. Se kép se hang. Sima bekapcs gombra sem, és a hangerő fel bekapcs kombóra sem. Töltést sem veszi. Bevittem egy szervízbe, ahol egy ismerősöm annyit meg tudott nézni, hogy áramot vesz fel..
Mindenképpen visszaadom a gazdájának így, csak az egyik gáz hogy nem működő telefont adok vissza, de a nagyobb baj, hogy ha egy szervíz valamilyen módon visszahozza, akkor az összes adatom (telefonszámok, emailek...stb.) ott lesz.
Tudok ezzel valamit kezdeni, van olyan PC-s program amivel vissza lehet hozni?
Köszönöm a tippeket, tanácsokat.Ui. 13 óra körül töltöttem kb. 98%-ra, ez 1 óra 10 perc alatt leesett 75%-ra, úgy hogy az asztalon volt, SIM nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest