-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ShadowLac #13218 üzenetére
Hát az is kilőve mivel én is kék szolgáltatós vagyok meg ő is... nálam ilyen hiba nem jelentkezik ott akkor abban a percben hívom őt minden oké, ha a mi 8 pro-val hívom magam akkor neki meg kisípol....
lafaty80: és több embernél is van neked ilyen? Csak mert itt kapásból vagy 5-7 embert hívott próbaképp és csodálkozott is, hogy mindenki egyidőben van kikapcsolva?
Nálam 2x kisípolt ha hívott 3-ra meg sikerült csengett.. -
Üdv
Találkozott már valaki olyan jellegű hibával, hogy ha telefonálni akar az illető ( egy rokonom akinek vettem a mi 8 pro-t ) akkor egyszerűen sípol mintha ki lenne kapcsolva a hívott fél?
Elsőre azt gondoltam, hogy nyilván térerő vagy tényleg ki van kapcsolva vagy beszél a másik fél, de mondjuk egyszerre egymás után 8 embernél azért ez már elképzelhetetlen
Ott ültem mellette, 3x hívott próbaképp abból 2x nem sikerült, harmadjára tudott hívni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged