- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Lacerta #18040 üzenetére
Semmi gond, hogy sok műholdat lát.
Azzal van gond, ha gyenge a jelek, emiatt folyton ugrál közöttük.
Geodéziai műszer a katonaihoz képest egyszerű mobil telefon.
Próbáltam katonait, ami vagy 20x több műholddal gazdálkodik, és centis a pontossága.
De kiadni érte 10 millát, az kizárt.
Amit árulgatnak katonai néven, az csak egy PDA, ami nem sokkal jobb egy okos telefonnál. -
Smiro
senior tag
válasz
Lacerta #18027 üzenetére
Hát ja, itt egy telefonba számtalan cuccot raktak, amik egyébként toppon is vannak. A GPS eszköz meg csak arra van fejlesztve, ennek ellenére ezek szerint azok is hektikusan működnek. Azért is írtam korábban, hogy átlag felhasználó számára szerintem kifejezetten profi cucc ez a telefon. Az aku meg olyan, amilyen, gyors töltő pillanatok alatt nyom annyit, amennyi kell ahhoz, hogy ne merüljön le totál. Aki meg tudja, hogy napokig nem tudja tölteni, az készüljön fel és power bank. Napos városi barangolások során nekem is a táskában a 30 ezres töltő és emiatt utolsó szempont, hogy emiatt kifogásoljam a mi8-at. Okát nem tudnám mondani, miért is cserélném le. Ha jó lesz az utolsó verzió a stabilon, és nem szúrnak el semmit pont azért, hogy váltásra kényszerítsenek, ettől tuti nem válok meg. Egyedül az IP védettség hiányát érzem néha.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Lacerta #17784 üzenetére
Én baromi sokat szedtem már szét, egyikben se volt cellánkénti töltés. Ha szedtél szét ilyet akkor kellett (volna?) látnod hogy nincs az a kis panel minden 18650-re egyesével rákötve. És nem, attól nem megy tönkre pár ciklus alatt hogy egyben van töltve. Ahogy az akkus fúród se meg az akkus porszívód akkuja se, pedig azokban is egyben tölti a lítium akkupakkot. És így is elmennek 1-2-3 évet (nem is célja a gyártónak hogy ennél tovább bírja) és még akkor is 98%-ban az elektornika megy bennük tönkre. Összesen volt kb 3db valóban rossz 18650-em cirka 100db -ból.
-
snowman
tag
válasz
Lacerta #17764 üzenetére
Amit az alin/ebayen/akárhol eredeti akkunak hirdetnek, 99.99%-ban kamu. Önmagában ez még nem lenne gond, de kapacitásban is jóval gyengébbek, mint az eredeti.
Javaslom a NOHON márkát, szintén ali, szintén ócsó, de gyárival egyenértékű a kapacitása. Érdemes az official store-ból rendelni. -
havri1
félisten
válasz
Lacerta #17760 üzenetére
Nem, nem tudok. Én szakszervizben cseréltetném, ha kellene, megvárható sok helyen, ha van raktáron.
Aliról mi5-be rendeltem3 év után egy full original genuiene akksit. 1x dodóért.
Full kamu volt, mondanom sem kell. Hozzáteszem, simán benyaltam, itt ph-n mondták, fake.
Egy 10-est simán rádobnék, ha nincs más baja a telefonnak.
Egy dologtól félek, a megbontástól, illetve az új ragasztástól. Sajnos láttam már iphone-t akksicsere után. Jó, nyilván nem támpont, na de na.Nem felejtem el a Samsung házhozjövős szervizes srác akksi tesztjét. Üveglapra az akksi, ha billeg, kuka. Ő mondta, sajnos ez nagyon általános ~1 év használat után. Meleg általában az oka. Napon hagyott telefon, erős használat+nap+töltés eredménye.
Amit leírtál nekem kínai, szóval ezt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudom
-
aerol
tag
válasz
Lacerta #14058 üzenetére
Jó kérdés a rollback... ha jól emlékszem tavaly az lett mondva, h golbál stabilon és dev-en van anti rollback védelem és mintha eu dev-en nem lenne... vagyis eu dev-en nem probléma ha visszamész, de globálon már tégla lesz a teló...
karavik, g_g_g szerintetek is így van? -
Leon77
őstag
válasz
Lacerta #7937 üzenetére
Nekem Locus-on is alapból volt akku kímélő üzemmód (pro-t használok főleg túrához és terepfutáshoz) . De én amúgy pont ezt szeretem a MIUI-ban, hogy az égvilágon mindent be tudok rajta állítani. Főleg az applikációk működését, hozzáférési jogait, stb...
Nálam mindenesetre az aksi felülmúlta minden várakozásomat. Ez előtt egy Mi5s volt. Imádtam, főleg a mérete miatt, de az aksi... ki is cseréltem, de nem lett jobb.
-
Leon77
őstag
válasz
Lacerta #7921 üzenetére
Térképet logol sebességgel, magassági adatokkal, mindennel, számolja, hol van felvonó (az emelkedésből).
Az így kapott file-t le is lehet szedni és akár google térképre rátenni, de ő maga is kirajzolja a térképet domborzattal együtt.
Waze-val 1 óra navigáció kb 10% mínusz, pedig ott megy a kijelző is.
-
zsocy
őstag
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
Lacerta #5254 üzenetére
Nem. Rosszul tudod. A telefon úgy tud 2x optikai zoomot (a nagylátó lencséjéhez képest) hogy átvált a másik szintén fix fókuszú kamerára.
Ilyen kis méretben nincs olyan kamera ami egy lencse rendszerrel (mint egy rendes objektív) tud optikai zoomot. Pont ezért kell minden latószöghöz külön kamera.
-
aerol
tag
válasz
Lacerta #4236 üzenetére
Gratula, gondolom megkonnyebultel.
Viszont ez is mehetne az osszefoglaloba, linkelve a problemaddal es a megoldassal. Gondolom az emberunk nem szeretne ekkora nyilvanossagot kapni, de ha vki hasonlo helyzetbe kerul, akkor jo lenne tudni egy mar bevalt elerhetoseget.
Milyen konfigon nem sikerult elsore es milyenen sikerult vegul?
-
Lacerta
aktív tag
válasz
Lacerta #3156 üzenetére
[ Újraposztolva a topikgazdával történt egyeztetést követően ]
Megoldódott a probléma. Tanulságként leírom.
Először is, megkíséreltem EDL jogosultságot kérni a telóra. Tudtam, hogy kb. esélytelen, de azért meg kellett tenni. Természetesen nekem sem adtak.
Aztán utánagugliztam a szervizháttérnek és a tapasztalatoknak, és hát nem voltam lenyűgözve. Hosszú idő, ismeretlen összeg, és simán lehet, hogy elhajtanak. Ezt B tervnek letettem.
Vannak még továbbá ilyen jóarcú népek, akiknek van EDL jogosultságuk, és pénzért reanimálnak, távoli eléréssel.Necces a dolog, benne a pakliban, hogy átvernek, de sok-sok guglizást követően ezt választottam, mert az összeg elviselhető, és nem kell a telefont kiadni a kezemből.
Egy olyan vállalkozó lett a befutó, akinek volt személyes elérhetősége, és a szolgáltatás díját paypalen keresztül tudtam rendezni. Számomra ez tűnt a legbiztonságosabb útnak.
Maga a módszer nem egy űrtechnika, kell hozzá távoli elérés, minden a saját gépen van rajta, onnan megy a flashelés. A távoli elérés azért kell, mert neki van EDL jogosultsága, és a MiFlashnek ezt ő adja, amikor az kéri.
Leegyeztettük, megpróbáltuk, nem ment elsőre. Azt mondta, ilyet még nem látott, varázsoltunk, mókoltunk, nem ment. Végül megegyeztünk benne, hogy összerakok egy másik gépet, és ( free of charge ) megpróbáljuk újra.
Feltelepítettem egy laptopot, és azzal - csodák csodája - simán működött a flashelés.
Szóval azóta van megint telefonom.
-
st6969
őstag
válasz
Lacerta #4081 üzenetére
Gondolkodtam én is ezen a mágneses dolgon, de engem zavarna az a kiálló rész. Egyszer sikerült egy ilyen mozdulat: telefon az éjjeliszekrényen hevert, nagyon siettem valamiért, és hirtelen teljes erővel felkaptam a telefont. Azt elfelejtettem, hogy a töltőn lóg, így szó szerint kitéptem. Akkora ereje volt az egésznek, hogy a töltőfej is kirepült a fali dugaljból, és persze a micro USB vége is a telefonból. Próbáltam visszadugni, de nem vette a töltést. Megvizsgáltam közelről a kábelt, de semmi sérülést nem láttam. Na mondom, akkor kinyírtam a töltőaljzatot a telefonban. Kipróbáltam, és másik kábellel azóta is működik, tehát mégis csak a kábelvéggel lett valami. Szóval ezt is kibírta az aljzat, elég masszívak ezek.
-
natë
nagyúr
válasz
Lacerta #3156 üzenetére
Betöltött a dev?Ja most látom, hogy a stabilt próbáltad felrakni. Senki nem kényszerített rá. Ha nem tudod pontosan mit kell csinálni, nem olvasol utána, kizárólag a te hibád és felelősséged az ügy.
Bírom, amikor valaki ész nélkül nekiáll valaminek, aztán mindenkinek a qrva anyját, ha elcseszi a telefonját
Bocs, fáradt vagyok.Miflash Pro-t dobd fel, egy recovery romot tallóz be (pl egy dev Pie-t) és gyaluld a user data-t (amúgy megteszi auto a program is). Van gyári recovery-d? (Reboot után felső hangerő nyomva tartva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged