- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolda
tag
sikerült felraknom SP FlashTool-lal egy miui 6-os romot ez alapján. ha jól látom, ez nem multi verzió, mert csak kínai és angol nyelv van benne, illetve google play is hiányzik. tudnátok adni olyan 4.4 alapú rom verzióhoz (miui 6 vagy 7 mindegy) linket, amiben van google, és persze fel is lehet tenni... (magyar miui oldalon linkelt fejlesztőivel nem ment).
köszönöm! -
zolda
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem: 26-os stabil romot szerettem volna lecserélni a legfrissebb fejlesztői multi romra (5.12.24), amit a miui magyarország oldalon található linkről le is töltöttem. bemásoltam a belső tárhely gyökerébe, átneveztem update.zip-re, ellenőriztem is (md5), majd recoveryből (android 3e) próbáltam volna telepíteni, de "No file_contexts" figyelmeztetéssel megáll a telepítés. előtte persze csináltam cache és userdata wipe-ot, így mostmár az eredeti rendszer sem indul el (miután jó ideig vártam, és végül kivettem az aksit, mert semmire nem reagált...) ilyenkor mit lehet tenni? most épp ubuntu alaltt nézem, látja a telefont, de csatomár nem tudja (Unable to open MTP device '[usb:001,005]').
Előre is köszönöm a segítséget, és a tanácsokat, hogyan tehetném mégis fel a fejlesztői romot!
zolda -
zolda
tag
nekem is sikerült. köszönet a leírásért!!! ahogy látom, root nincs, de per pillanat nem is hiányzik
Laza...: ezt a leírást én is láttam, de én például azért nem mertem belevágni, mert a mi v25-ös ROM-unkkal próbálkozók problémákba futottak vele... kellett a tesztelő, na
-
zolda
tag
válasz
herdsman12 #4232 üzenetére
köszönöm, akkor megpróbálkozok ezzel a módszerrel, bár amennyire én tudom, a flashtool komplettebb mentést csinál. TWRP-vel pl. visszarakható a gyári recovery, ha szükségeys?
közben találtam egy visszaállító csomagot is, amiben van scatter file, így azt már nem kell csinálni, tehát a flashtool is működhet elvileg.
25-ös ROM-ról a miuiandroid.hu-n is volt már szó, elég sok gondot okozott (vagy még okoz mindig) egy kollégának... ahogy nekem lejött ez vmi kínai, nem hivatalos multilang és rootolt verzió. -
zolda
tag
Sziasztok!
A fotós témától kicsit elrugaszkodva...
Vagyunk (leszünk) itt néhányan, akik most vettek MTK-s Hongmit, ami valami "fura" JHBCNAL25.0 verzióval érkezett. Mindenféle beavatkozás előtt erről a "gyári" állapotról szeretnék teljes mentést készíteni. Gondolom, ti is ezzel kezdtétek
cappa72 írásai alapján a következő lépéssort kellene végrehajtani:
1. scatterfile készítése MTKDridTools-val (vagy ez kihagyható, ez átvehető más hongmi tulajoktól?)
2. előbbi scatter file-t felhasználva Flashtool-val a partíciók szépen lementhetők (és persze igény esetén visszállíthatók)Problémáim:
- az egész folyamathoz driver kellene a gépre (miuuiandroid.hu-s pack erre gondolom megfelelő)
- USB Debugging-ot be kell kapcsolni? ilyen opció ebben a ROM-ban sajnos nincs vagy én nem találom.
- MTKDroidTools-hoz Factory Mode-ban kellene indítani a telót, de ilyet (vol- és power) szintén nem látok látok... így a telót sem ismeri fel a program.szóval kb. (sem)eddig jutottam... a többit majd később
Minden segítséget szívesen fogadok (fogadunk) a hozzáértőktől!
-
zolda
tag
Szia!
Nekem nincs még hongmi-m, így a kérdéseidre sem tudnék hiteles választ adni, de vásárlás előtt érdemes benézni ide:
http://m.logout.hu/tema/re_coolboy323_thl_t11_rendeles/friss.html
Csoportos rendeléssel sokat lehetne spórolni! Én is így tervezek hongmi-t venni :-) Más valakit érdekelne még?... látom, már rátaláltál :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo IV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest