- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Na. Ultimate rom. Talan bug:
Chrome+gyari zenelejatszo nem szereti egymast. Bongeszes alatt leall a zene. Tipp? -
Laza...
addikt
Passzolom...
Srácok, ez a teló ennyire bazi lassan tölt? Ma buzeráltam szó se róla, sokat volt a gépen, 3 betűs, egyebek... Az SD kártyára max 1MB/s a másolási sebesség, és a telo dél óta most áll (folyamatosan USB-n, vagy töltőn) 18%-on. Ez marha kevés delej. Nem tetszik ez nekem
-
vegyszer
addikt
Valaki, aki v5 romot használ, megnézné nekem, hogy a mobilhálozatok beállítások alatt van-e internet hívás opció? 4.1.27 alatt van, az biztos. Ezt használom a sip voip hívásra. Minek külön App, ha van beépített.
Köszönöm!
-
válasz
Laza... #1681 üzenetére
Tőlük én is rendeltem (más készülékre), és én is elégedetlen voltam a cuccal.
Mármint persze, a fólia végül is jó volt, de drága, matt létére nem egészen matt, kissé karcos is volt.
Meg amin végképp nem tudtam napirendre térni, hogy nem adtak hozzá törlő szövetet, meg csak az egyik oldalán volt védőbevonat (gondolom, ezért lehetett karcos). -
vegyszer
addikt
Hogy a TWRP recovery-ből lenne telepíthető, az dezinformáció. Én is, mint tucatnyi más eseteben, az recovery.img fájlt az sd kártya gyökerébe helyezve emeltem be. Mind Lenovo A820, A630, P770, mind Xiaomi Hongmi esetén rendben volt minden. Ok, nem is a zippet akartam, hanem a benne lévő recovery.img fájlt belőni
-
zedok
őstag
Na közben, V4 framaroot-al simán lehetett rootolni (mindhárom opción végig kellett bökdösni), majd felraktam a TWRP-s recoveryt (stock volt ugyebár), utána reboot, elfelejtett jó pár programot - eltűntek. Majd ismét TWRP - Full Backup készítés. Majd letöltöttem az ultimate romot és most telepítettem fel. (4.1.27)
-
Laza...
addikt
Vettem ezt az occsó fóliát, hát...nem ajánlom. Az egy dolog hogy nem tudtam bubi mentesen feltenni, de minden xar látszik rajta, icipicit nagyobb, tehát valamelyik oldalon nem fog rásimulni mert rálóg a keretre. A 6-ból 1 karcos gyárilag, amit feltettem a kamerának ahogyan ki volt vágva a luk, a kis darab pötyi alá volt szorulva. A körmömmel alig tudtam levakarni, mert az a kis darab xar persze odaragadt mint állat
Ez az a cég amúgy
-
zedok
őstag
Na, használom, forgatom, próbálgatom. Jó féle, a MIUI-t szokni kell, de baromira tetszetős. Most rootoltam framaroottal (Eredetileg V4-el érkezett, most jön le az ultimate rom) Viszont menteni az egész rendszert MTKDroidtools segítségével lehet igaz?
-
xhege
veterán
Nektek, hogy jönnek be a fémes hátlapok? Nekem tetszik. Van valakinek valami tapasztalata, hogy hogyan illeszkedik a telefonra? Nem nagyon bumfordi vele?
Ezt néztem pl:
http://touch-us.com/xiaomi-hongmi-479.html
-
-
vadkörte
addikt
válasz
m4csk4fogo #1669 üzenetére
6 db 600Ft.
Valamiért nem csodálkozok... Ez olyan lehetett, mint a volt párom Mini-jére vett fóliák. Ránéztél és már attól karcos lett.
Igaz legalább olcsó volt. (~100 Ft)
Én a már linkelt helyről vettem CV8-as Vikuiti fóliát. ~2.400 Ft volt a kettő. Hamarosan megy fel az egyik, mivel a gyári fólia kezd karcosodni. (bírta 4 hónapig a zsebezést) Méretpontos, minden kivágás - szenzor, zajkeltő, előlapi kamera - a helyén van és elég merevnek tűnik.
-
zedok
őstag
Megjött a telefon. WUUUUUUUUUU
-
Nohab61
aktív tag
válasz
Laza... #1658 üzenetére
Az azért van mert kalibrálni kell, a telefont kézbe véve fekvőnyolcas mozgással ahogy a képen van. Utána megy majd az iránytű.
-
Laza...
addikt
A digitális iránytű hogy működik, mi kell hozzá? Nekem egy fekvő 8-as, és jelet keres, vagy mittudomain... GPS bekapcsolva, az villám gyorsan talál is fix pozíciót
-
vadkörte
addikt
Én tőlük vettem Vikuiti fóliát a G700-ra. Gondolom Hongmi-re is van náluk.
-
Sanyesz.
őstag
Még csak egy gondolat, aztán befejezem a fólia témát:
Szerintem sokkal nagyobb védelmet nyújt egy jó tok, mint az LCD fólia. Ha a Te példádnál maradunk, akkor egy ilyen leesésnél (betonra) én nem elsősorban az LCD karcok miatt aggódnék, hanem az elektronikáért, a burkolatért. Itt a vége. -
kano
nagyúr
Ez vajon milyen lehet? Jókat írnak róla...
Sanyesz.
Nem arról van szó, hogy nem lehet rá vigyázni (szerintem nálam jobban senki sem vigyáz a telefonjaira, S2, LG G és ez közül még egyiket sem ejtettem le. kopp... kopp... kopp....) de ha pl. mégis leesne mondjuk úgy, hogy betonon csúszik kijelzővel, akkor azért nem mindegy, hogy a fóliát dobhatom el vagy a karcos kijelzőt nézegethetem. Mindegy, aki nem akar nem rak rá. Én szeretem, ha védve van... -
Sanyesz.
őstag
Próbáld meg, hogy nem drótkefével tisztítod.
De komolyan. Nem vetettem anyagvizsgálat alá sem G3, sem Hongmi üvegét. De hidd el, lehet rá vigyázni úgy, ne karcolódjon.(#1653) Mondjuk nem kulcscsomó, pozdorjacsavar, flexkorong társaságban szoktam zsebre tenni, hanem tokban.
-
Sanyesz.
őstag
Ezzel egyetértek. A JiaYu G3-t közel másfél évig használtam. Soha nem volt rajta fólia, ennek ellenére karcmentes. Ugyanígy használom a T100s-t is. Végül is attól GG, hogy ne karcolódjon.
Én kaptam a Hongmihoz két LCD fóliát, nem tudom, milyen minőségűek, de ezeket sem tenném fel, ha használnám a telefont. -
XenHai
senior tag
Nem kötekedésből de ezt soha nem értettem minek gg-re fóliát rakni?
Egyébként az enyém 27. óta célországba elküldve van. Remélem lassan legalább az országba megérkezik. -
kano
nagyúr
Én is onnan akarok rendelni, de Samu S2-re nem volt túl jó minőségű a fóliájuk. A harmadikat sikerült normálisan felrakni (pedig nem ma kezdtem...).
Egy ilyenen gondolkodom ([link]). Ez ugyan az a német banda csak nem tudom, hogy a SU75 vagy a SC50 milyen bevonatos fóliát jelent.
Te milyet rendeltél? -
Neck
veterán
-
Laza...
addikt
-
kano
nagyúr
válasz
szoporiz #1636 üzenetére
Ha felteszed a MiTools-t (WSM tools-t majd abban modulként a MiTools), abban lehet állítani a hangerő állításának léptékét.
Valaki írta a múltkor, hogy rendelne kijelzővédő fóliát. Az a helyzet, hogy feldobtam az ajándékba kapott kijelzővédőt, de matt és nagyon csúnya lett tőle a kijelzőm. Így én is rendelnék.
Van valakinek infója jó kijelzővédőről (ebay)?
Köszönöm! -
-
vegyszer
addikt
Ha bootol a teló, és rootolt, akkor az sd kártya gyökerébe másold be a TWRP recovery IMG fájlt. Telepítsd fel a Mobileuncle tools appot, Majd net ki, és a Recovery Update-et nyomva látni kell. Tappints rá, Ok, reboot to recovery. És mehet fel a multi Lang (egy mentés után)
-
Neck
veterán
Tyű, köszi az infót
Tudsz mondani egy rövid guide-ot erre, hogy hogyan tegyem vissza a gyári recoveryt?
Vagy az is elég, ha linkelsz egy angol nyelvűt.
Előre is kösziIgazából az egésznek az lenne a célja, hogy egy működő, rootolt, friss Multilangos MIUI V5 legyen neki rajta.
-
BSOD
senior tag
válasz
vadkörte #1627 üzenetére
Nyilván lehet hozzáadni.
Más kérdés, hogy mennyire marad "kezelhető". Én elvagyok 4-max5 lapon widgetestül programostul, 8-10 magasságában már gondjaim lennének, hogy mi hol van.
Most 'szkájpoltam jó fél órát videóval. Jócskán átmelegedett, de nem forrósodott fel. Az akkut is vagy 20-25%-kal megcsapolta. (Csak tapasztalatként írom, nem lepődtem meg különösebben rajta.)
Nem kockásodott/szakadt, jó minőségű volt a kép/hang mindkét oldalon. Jellemzően 200 K feletti átvitelt mutatott (a wifi miatt írom, 1043nd router, opnewrt), ez ha jól számolom min.350Mb. -
Neck
veterán
Sziasztok,
Megjött a Hongmi unokatesómnak.
Elhozta hozzám, ez alapján a leírás alapján rootoltuk, felraktuk a mobile uncle tools-t, és felraktam a linkelt CWM recoveryt.
Sajnos nem működik ezzel a recoveryvel, és csak V4-es multilang MIUI van rajta. Mi ilyenkor a teendő? Hogyan tegyek fel rá custom recovery-t, illetve ha nem lehet hogyan tegyem fel rá a V5-öt?
-
szoporiz
tag
válasz
BocsiAG #1635 üzenetére
Már pár napja megvan a Hongmim sima v5 multilang Rommal,komolyabban nem nyúltam bele,mert amire használom arra ez is bőven elég.Minidealről vettem dec 27.én 190 dollárért+12850Ft állambácsi perselyébe.
Nillkin tokkal használom ami 8dollár volt(fólia is jár hozzá) aliról. Alapból meg volt szilikontok meg fólia.
THL w200-tól a xiaomi mi2s-ig sok kínai telefont használtam,de úgy néz ki leragadok ennél huzamosabb időre(bár a motog 16gb dualsim érdekelne)Miért jó is nekem?
DualSIM funkció!
MIUI OS=tökéletesen személyre lehet szabni.
HD 4.7 IPS kijelző
elég jó hangminőség
eddig nekem nem szaggatott(a legkomolyabb játék amivel játszom az a PvsZ 2)
Végre egy jó mediatek-es GPS!
Ébreszt rendesen.
56000Ft Nillkin tokkal együttA problémám: hogyan lehetne zenehallgatásnál a hangerőt finomítani?(több fokozatot állítani a gyári helyett?) Nekem elég hangos a legalacsonyabb hangerő a halkabb lágyabb zenehallgatáshoz.(Buszon jó a hangerő de otthon eléggé hangos alvós zenének)
-
BocsiAG
csendes tag
Én azzal kezdtem második nap, hogy bekapcsoltam a senior modot.
Ugyan mi az. Előtte defy+ om volt cyanogenmod rajta. És mákomra roottolva vettem. És tudtam factory resetet nyomni. Ami igaz, hogy lehetne jobban magyarosítva. De sztem is jó a miui. Valami magyarosabb ROM-nak örülnék. De még ismerkedek vele.
-
BocsiAG
csendes tag
Sziasztok
Én is becsatlakozom gyarapításképpen.
-
vadkörte
addikt
válasz
Sanyesz. #1632 üzenetére
Én hiszek neked! Sejtettem, hogy nem először csináltál ilyet.
Egy gyakorlatlanabb droid-os azonban simán idegösszeomlást kap(hat), ha az így módosított rendszere nem, vagy nem úgy működik, ahogy várja.(#1630) vegyszer:
Jó is az. Sajnos a CWM-ben nincs ilyen. Van az SD-men dugiban egy Aroma Filemanagger, az is kb ezt tudja. Hasznos kis találmány. Mentett már meg ROM telepítéstől, amikor véletlenül töröltem a launcher-t. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #1628 üzenetére
Nekem nem csinálta meg rendesen a TC,pedig használtam már régebben is ilyen célra és sosem volt gond vele.
Most valamiért nem sikerült a csere.
No problem.
Elmentettem a dolgaimat a Miui saját mentőjével(legalább az is kipróbálva),aztán romcsere és visszaállitottam a dolgokat.
Most már magyaritva a kamera is -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1624 üzenetére
Én TC-vel cseréltem le a kamera apk-t.
Töröltem a r/w jogokat, aztán felülírtam az új apk-val. Visszaállítottam a jogokat, végül újra indítottam a telefont. Regisztrálta magának, hogy alkalmazást kapott és kész.
Sem Root Explorerre, sem ES file explorerre nem volt szükség. -
hevizms
addikt
válasz
vegyszer #1617 üzenetére
Köszi.
Sajnos ez nekem nem jött ösze.
Bár látszólag megcsinálja a Totalcommander,de mégsem jó.
Sőt ha visszamásolom a régi apk-t,azzal sem megy már
Nem gond.
Újrarakom a rendszert.Egész pontosan te melyik progival csináltad az egész másolósdit,meg jogok megadását.
Az Es file explorerben nem találom a jogok átállitásának a lehetőségét.A Totalcommanderben megtaláltam,de hiába pipálom ki a jogokat és leokézom,látszólag elfogadja,de mégsem változik meg.
A root jogokat pedig megkapta.Benn is van a listájában a Supersu-nak. -
BSOD
senior tag
Nekem a defy+-on is Wajkiui volt. Nem volt idegen a rendszer, sőt ezért is döntöttem mellette. Relatív kevés programot használok, így könnyen elférek a főképernyőkön velük. Két év romolás után már nincs ezzel a telefonnal hiányérzetem. Minden megy (MEGY!) gördülékenyen.
A kamera qrvagyors és telefonhoz mérten jó képeket csinál. A videók is szépek, bár egy kicsit túlélesítettek. Még nem volt alkalmam a hangminőségét tesztelni, mert elhagytam a jó fülesem. Az biztos, hogy a gyári állapothoz képest emelnem kellett az erősítésén (ez sem volt gond a nagybácsival). Az én szokásaim mellett 2 nap simán megvan az akkuval (talán 3 is).
Egyetlen komoly hiányossága eddig a gombvilágítások lespórolása...
-
xhege
veterán
Az elmúlt néhány nap használata után azt kell mondjam, hogy ez a miui rendszer nagyon faszántos. Baromira elégedett vagyok vele.
-
vegyszer
addikt
Color OS 1.0
Kinek van hozzá bizodalma? -
Laza...
addikt
Minidealon ismét akciós, 189 dodó + root + g.play + szilikon tok és fólia
Ezt is ott találtam -
vegyszer
addikt
válasz
hevizms #1616 üzenetére
Igen. Én is ezt tettem. Ahogy azt a #1610 posztban is írtam.
A zippet kibontva az abban a system/app mappába lévő camera.apk appot kell a futó rendszered /system/app mappájába másolni (az eredetit előtte mentsd ki máshová). És ott a fájlnak az rw-r--r-- jogokat kell megadni neki ES File Explorer / Root Explorer, stb segedelmével. -
SSlyTR
senior tag
valamikor ma délelőtt.
de sajna ez nem jelent semmit. Egy kotonszökevény a másik fórumban napokig sírt, hogy 25én feladták a csomagját, 29én megérkezett az országba és a vám nem csinál semmit. Az enyém valójában 24én hagyta el singapurt (papíron), és ehhez képest 10 nappal később érkezett meg az országba, mint a gyökérnek, aki 1 nappal később rendelte.
Reméljük a tied is ebben a konténerben utazott. -
SSlyTR
senior tag
Ha valakinek sok pénze van had szórja. Bár én eddig 15 ezerrel kevesebbet fizettem érte. Még áfával is olcsóbban jövök ki mint a tinydeal-en.
eddig így áll:
2014.01.21
16:22
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.02.07
13:28
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.02.07
13:32
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
vagyula
senior tag
Ha valaki elakad a multilang rom felrakása közben, készítettem egy egyszerűbb telepítési eljárást.Az oldalon található rom is multilang, a stabilból készült,alapból rootolt és a kamera is magyar nyelvű.
-
david0111
tag
[link]
Ha itt megrendelem tudja majd kezelni a magyar szolgáltatókat pl: Vodafone? És lesz benne magyar nyelv? -
hege21
aktív tag
Minideal $189.....
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest