- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darellus92
aktív tag
válasz
leftyke #2861 üzenetére
Én a gMaps nevű klienst használom. Van benne street veiw de asszem 50 lépés után meg kell venni én megvettem 200 forint volt. Amugy mindent tud ami kell. Útvonaltervezés (BP-n tömegközlekedést is), navigálás csak online és nem hangos, de amire én használom arra elég jó.
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
leftyke #2380 üzenetére
Nyilvánvalóan nincs sejtésed az akkuidőt jósoló algoritmus működéséről.
Ha használod egy huzamban 10-20 percig folyamatosan a telefont, akkor kevesebb időt jósol a merülésig, hisz azzal számol, hogy sokat lesz használva a telefon, ha viszont óránként pár percig zaklatod csak, akkor meg többet jósol. Restart után persze, hogy többet jósol, mint restart előtt, hisz restart előtt nyomkodtad, az algoritmus meg nem menti el egy esetleg újraindítás előtt, hogy jelenleg mennyi időt jósol.
-
leftyke
aktív tag
válasz
leftyke #2375 üzenetére
alaphelyzetbe állítottam a telt. 77%-on 1nap 3órát írt. Felraktam az insidert újraindítottam és még mindig annyit írt, felraktam a facebook beta-t és meglestem 5óra akku időt írt. Lehetséges hogy a facebook beta ennyire gány lenne neki?
Letöröltem a facebook betat és ismét 1nap felett ír.
-
szőröscica
addikt
válasz
leftyke #2360 üzenetére
Nekem 1-1.5 nap, attól függ mennyit netezek. 2 napot max hétvégén bír ki.
Ma alig használtam, kis facebook volt csak és pár perc beszéd, meg néhány sms, és így 9 óra alatt merült 18%-ot. De tegnap pl. reggel fél héttől úton voltam, akkor vettem le a töltőről és estére már 20% alatt volt. De akkor használtam is rendesen.
-
peterdeme
tag
válasz
leftyke #2333 üzenetére
Én egyik délelőtt arra lettem figyelmes,hogy meleg a telefon a zsebemben.
Jó,természetesen a testhőmérsékletemtől is fel tud melegedni,de ez nem attól volt.Gondoltam,hogy nincs semmi probléma,de kb. 2 óra múlva észrevettem,hogy az akksi szintje 44%-on van.
Jelzem,a telefon reggel volt kihúzva a töltőből,és nem csináltam rajta semmit.Még a 3G/Wifi se volt bekapcsolva,és semmilyen alkalmazás nem volt megnyitva.
Nem tudtam mi a gond,ezért lementettem mindent,és csináltam egy factory reset-et ("telefon alaphelyzetbe
állítása")Az óta nincs gond,remélem csak valami szoftveres probléma állt a dolgok hátterében,nem hardveres.Ha ezek után is csinálja,akkor gari.
-
sszemtelen
őstag
válasz
leftyke #2261 üzenetére
Nekem ILYEN tokban van a készülék, még így is röhejesen vékony, és penge. Egyáltalán nem színeződött el a hátlapja így 2 hónap tokhasználat után, de az egyik sarka mintha "letörött volna" (értsd: a puha, "bolyhos" polikarbonát helyett csak egy sima műanyag van), de az nem hiszem hogy a tok miatt van, elvégre két hónap után most vettem ki belőle másodszor
-
trisztan94
őstag
válasz
leftyke #2263 üzenetére
Nekem több, mint egy éve van meg a készülék és szinte semmi baja sincs. a sarkai nagyon picit (1-3 árnyalat) vannak csak elszíneződve illetve a Gorilla Glass-on sikerült egy mikrokarcot hagynom (1db!) egy egytrém "karcpróba" után
(bele a bicskát, úgy is kibírja! don't try this at home)
A hátulján 0 darab karc/kopás van a sarkok kivételével.
Meg hát egy ilyen tok elveszi a készülék vékonyságát, én imádom a kezemben tartani, nagyon jó az anyaga és baromi vékony érzést kelt
-
trisztan94
őstag
válasz
leftyke #2261 üzenetére
Szerintem mindegyik bűn ronda. Felesleges elrontani ezt a szép készüléket ilyen ronda tokokkal!
Amúgy is, úgy hallottam, hogy tokban gyorsabban elszíneződik a polikarbonát.
Panoráma készítéshez a Marketplace-ről töltsd le a Photosynth app-ot. (A MS készítette, nádzson fajin
)
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
leftyke #2188 üzenetére
Zörögni az enyém is zörög, sőt mindenkié az normális a hátlapi kamera csinálja... Azt próbáltad hogy mondjuk ha videóhívást csinálsz Skype-val akkor is lefagy.
Valószínűleg valami hardveres gond lesz... Hol vetted? Írtad hogy 3 napos... 72 órás csere nem játszik (vásárlás napja nem számít bele illetve a hétvége sem) -
-
g0n21
senior tag
válasz
leftyke #2174 üzenetére
A fagyás nem a gyártó gyermekbetegsege, hanem az op.rendszeré. btw a one az egyik legjobban optimalizált nem nexus androidos telefon. Ezt nem csak én gondolom így
Ez nagyon off, és nem akarom h rám szóljanak, de egyik htc-m sem fagyott. A dézinek annyi baja volt, hogy a fizikai gombok két év után elfáradtak, a hoxnak wifi gondja volt, javították, az első one-om illesztési hibás volt, a második jó. De ez van a samsungnál is ( sgs3 keret repedés), vagy sonynál a Z "hirtelen halála" korábban.Na, de hogy annyira ne legyek off, a wp8-nál a növekvő other mappát olvastam gyerekbetegségnek, de én noob vagyok, és tájékozatlan.
De ha igaz az, amit mukibuci linkelt két topiccal arrébb.... A one külsejével egy wp8-as htc harmony néven....
-
g0n21
senior tag
-
sszemtelen
őstag
válasz
leftyke #2138 üzenetére
Én ILYEN tokot vettem rá, igaz utána kicsit fabrikáltam rajt, de tökéletes. Arra pont jó hogy a zsebedet érő nem várt ütések (boldog kutya, munka után) ne a telefont üssék szét először
De persze én így szívesebben rakom le az asztalra csak úgy, és nem kell vigyázni a hátlapjára. -
hegyitaho
tag
válasz
leftyke #2138 üzenetére
Semmilyet, semmilyet. Ha 1 picit vigyázol rá akkor nem lesz karcos. Ez előtt első generációs gorilla glassos telóm volt és 20 hónap után is csak 1 pici karcolódást találtam de azt is nagyon kell keresni használat közben észrevehetetlen. Tokkal pedig csak még nagyobb lesz térfogatra azt sem értem miért jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest