- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
brolika
csendes tag
Sohase kapjuk meg a hivatalos 8.1-et?
-
brolika
csendes tag
válasz
bcbrown93 #3836 üzenetére
A Nillkin hátlaptok kemény tok, a szilikon nem fogja úgy kikezdeni a telefon sarkait, mint ez a keményebb társa(vagy akár ez a parafa, amit meg kell mondjak, elég jól néz ki). Tudom, nem tudnak olyan passzentos tokot csinálni, valamennyire úgymond lötyög, mozog benne a teló, okozva a sarokkoptatás. Meg persze nem egy hét alatt fog végbemenni, én kb. 2 hónap után vettem észre, miután megkérdezték, hogy az enyémet nem koptatja?!...
-
brolika
csendes tag
Nincs valakinek elfekvőben egy Nillkin fekete hátlaptokja? Budapesten vagyok szerda délig kb, addig ha esetleg összejönne valami, megköszönném
-
brolika
csendes tag
válasz
Damage401 #3076 üzenetére
Rádió van benne, frankón működik nálam, navira van több lehetőség, amiket már korábban ajánlottak mások is, ingyenes illetve fizetős is, de majd valaki biztos ír pontosabbat
A rádió talán a GDDR3-as frissítéssel jött meg, de lehet a korábbival. Ha jól tudom a kezdetektől nem támogatta még a rendszer, csak a telefon tudta, legalábbis Nokiánál tutira olvastam ilyent.
Én két hónapja neveztem be erre a telóra, bevált, szeretem
-
brolika
csendes tag
melyik tokot ajánlanátok? Nillkin féle super frosted tok illetve Krussel féle tok között vacilálok, nem tudom megér-e annyival többet a Krussel, esetleg van valami más javaslatotok?
-
brolika
csendes tag
válasz
szőröscica #3059 üzenetére
Igen, az Androidért én sem vagyok oda...majdnem 920-as Lumiám lett nekem is, csak ezt jóval kedvezőbben beszereztem...annyival nekem nem ért volna többet..meg mikor ezt megnéztem élőben, eléggé bejött, majd legközelebb talán Lumia lesz
-
brolika
csendes tag
válasz
szőröscica #3057 üzenetére
Nem tudom mit fogtatok ki, nekem júniusi a telefonom, minden hiba nélkül tökéletesen fut, és nem kapcsolgatom ki naponta..mi itthon meg vagyunk elégedve a HTC-kel, Öcsém(Sensation) és én is. Négy HTC fordult meg eddig itthon, mind mind nagy elégedettséggel dolgozott.
-
brolika
csendes tag
válasz
Darellus92 #3010 üzenetére
Én is így vagyok vele, így legalább ha lenémítom, akkor nem kell félnem, hogy közben egy videó vagy játék indításakor hirtelen megszólal, miközben régi 2X-emen két fele is kellett figyelni.
-
brolika
csendes tag
Az (értesítő) LED csak töltésnél világít nálam, nem kéne annak mondjuk nem fogadott hívásnál is?
-
-
brolika
csendes tag
Ja, az összes hangerő megy fel-le, vigyázni kell, nehogy lemaradjunk egy hívásról, ez nekem furcsa volt android után, de összességében nagyon szeretem, piszok gyors és stabil.
-
brolika
csendes tag
Igen, Eu régiós, HTC Desire S, és LG O2X után váltottam erre, sokkal jobb a beszélgetés hangminősége, mint a másik kettőnél, a csörgés hangereje elég jó, szerintem, szépen szól kihangosítva. Lekapcsolt képernyőnél nálam nem megy az óra, csak ha feléleszted ugye a bekapcs. gombbal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest