- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
A HTC 8S valószínűleg egyáltalán nem kapja meg.
-
-
batai15
félisten
Várjál árulás van. Hol van említve hogy a gyártók nem kapták meg? Ill ha te is hangoztatod hogy a prev programon belül updatek gyak. A végleges szoftver? Illetve akkor ez most egymásra mutogatás?tegnap aszpny 820ra lejött.akkor nem értem egy telefonra hogy van másra nincs.
Butdos: Nem vagy mod .
Abszolút nem tartom hülyeségnek hogy mondtok valamit amire rá tudok cáfolni . -
batai15
félisten
Már bocs,de elhiszem hogy a nyers tényekre hagyatkozol.de szerintem te nem érted meg hogy egyedül te gondolod így míg a userek nagyrésze tudja hogy általában egy kifutó telefon esetében tudja hogy mit jelent az hogy dolgozunk rajta. Nem első és nem utolsó eset mikor egy mondva csinált szöveggel elvágnak egy telefont.
-
btudos
nagyúr
Miért?
gzbotii: Nincs semmi ismert típushibája (ami persze nem jelenti azt hogy nem romlik el, de viszonylag sok tulaj van itt, és ugyanolyan hibára ritkán panaszkodnak). A kijelző nem lehet ugyanaz, mert a One X képátlója nagyobb. Egyébként a legnagyobb hátránya a telefonnak hogy nem Lumia, de ezt nem érzem akkora hátránynak, ami miatt ne lehetne megvenni.
-
peterdeme
tag
Sziasztok!
Az egyik este nezezés közben észrevettem,hogy zúg a telefon.Furán hangzik,de tényleg a telefonból jött a hang.Ha kiléptem a kezdőképernyőre,akkor belfejezte,ha beléptem a böngészőbe,akkor egy kis idő után megint elkezdte.Szerintetek valami gond van a telefonnal?
-
benjonino
tag
Ezen a helyen olyat olvastam, hogy:
Now, after reports of the GDR2 (and firmware) update rolling out for unbranded HTC 8X owners today, the ability to delete temporary files is evidently built right into the OS.
The trick to enable this feature is you must also have the "Make More Space" app by HTC installed.
Vagyis addig nem tudsz törölni, míg fel nem tettél egy másik HTC-s app-ot.
-
markyy18
aktív tag
Az nagyon szuper mert így meg valamilyen oknál fogva nem talál frissebbet.
Itt lehet nyitni bootloadert vagy valamit ami miatt nem jön le az OTA? Mert androidon HTC-ken tuti így van h ha nyitva van a bootloader akkor nem jön a gyári frissítés.
Indulási képernyőnél kiírja piros szöveggel h NOT FOR RESALE ez jelent valamit? -
-
greggggg
aktív tag
de nem értem mivel több egy dombornyomott kártya mint egy sima meg van még visa meg eurocard. szal nem vágom mik ezek a minősítések gondolom ilyen körök hova mi elég csak az egyik kb 10ezer egy évre míg ami nekem van kb 800.
bár Zyrius kollega az éj folyamán jelezte h segít rendelni ebayről olyan 450ftos hard casetnagy respekt neki!
-
danee29
csendes tag
Én csak annyit hoznék fel a védelmére, hogy manapság mindenki a forma tervel, bivaly erős hardverrel és egy jobb fajta kijelzővel akar megvenni mindenkit. A forma terv szerintem jó, a hardverrel sincs semmi probléma és még a kijelző méret is egész jó. A kamera para, de ha nem akarod tényleg FOTÓZÁSRA használni, akkor tök mindegy, hisz régen a VGA-s kamerákkal is csináltunk képeket (pedig azoknak ezekhez képest... ég és föld).
Viszont a zenei részre senki nem gondol. Dugd be a fülest és hallgasd úgy, ha élményt akarsz, ha meg hangosan akarod hallgatni füles nélkül jó minőségben hallgasd otthon. A HTC egy új részt nyitott meg, amiben eddig a legjobbat alkotta a zene.Merthogy sokan szeretnek zenét hallgatni kihangosított telefonnal... Sokan meg nem hallgatnak, mert recseg-ropog, nincs hangereje, nincs benne élmény se semmi.
Szóval nálam (egy zene szerető embernél) nagy piros pont ez a telefon. A régi walkman és xpress music telefonok érzését hozza vissza (ott még ért valamit a zene) na meg az N73 (stereo és jó hangminőség). -
-
gbutcher
tag
Egy alkalmazás kereső alkalmazás talált két lehetőséget is a programra. Az egyik (Microsoft Corp) a felbontás miatt nem működött. A másik pedig maga tunein saját programjaként tudtam telepíteni. Most már oké minden.
De azért vicc, hogy a app boltban nem tudtam rákeresni és manuális hosszú keresgélés után is csak szinte véletlen. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest