- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterdeme
tag
-
hegyitaho
tag
válasz
sasNAXO #1820 üzenetére
jaj kifelejtettem, hogy csak vennék 1 ilyen telót de azzal ijesztgetnek az eladók, hogy ebben szerintük nem lehet előcsalni magyar nyelvet mert nincs benne gyárilag. ha esetleg valaki más is így vette, magyar text prediction is van egy ilyen más régiós verzióban? kösz a választ!
-
-
benjonino
tag
válasz
sasNAXO #1672 üzenetére
Nekem is lenne még kérdésem.
Ráléptem a magenta szolgáltató honlapjára, hogy megnézzem mennyiért adják ezt a telefont. Megütközve láttam, hogy kifutó modell. Rögtön világossá is vált, hogy miért van most szolgáltatófüggetlenül olyan jó ára. Szóval, van 3 rémisztő félelmem, hogy a HTC nem fogja kiadni a WP8 upgrade-jeit:
1. Kifutó modell
2. Ismerjük a HTC szoftver-nem-követési szokásait
3. Microsoft úgy döntött, hogy az upgrade-jeit nem ő adja ki, hanem továbbpasszolja a készülék-gyártók felé, mint az androidnál.Valós a félelmem?
Pont azért volt nagyon szimpatikus a WP8 mert abban bíztam, hogy bármilyen telefont veszek, meg fogom kapni a WP8 upgrade-jeit. Ebben most megingott a bizodalmam. (Úgy tudom ez a WP7 esetében így volt.)(Az más kérdés, hogy WP7-t nem lehetett WP8-asítani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest