- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
leftyke
aktív tag
Üdv mindenki!
V.ki nem tudna nekem privátban segíteni, hogy a névjegyeket ha a kapcsolatokból megyek bele jól látja, csak azokat mutatja amit kérek(csak hotmail fiók), de ha a telefon-ból(tárcsázóból) nézem amit inkább használnék a főképernyőn onnan mindent egyben lát. Gmail, facebook, hotmail. Régen ott is a kapcsolatok szerint dolgozott, és 1800 névben elég megtalálni amit keresek!
Ha valaki tudja a megoldást, segítséget előre is köszönöm! -
leftyke
aktív tag
65volt, független és gyári gari
-
leftyke
aktív tag
válasz
szőröscica #3065 üzenetére
Szintén zenész. A lumia töltőjét koptatom még mindig, csak a htc kábellel!
-
leftyke
aktív tag
3nap alatt érkezett meg a 8x az expansysról. Hibátlan, magyar menüvel,sőt már a töltő is a nekünk megfelelő szabvány gyári HTC.
-
leftyke
aktív tag
Láttam ma egy 925ön bejövő hívásra korlátozó programot, akit nem akarok ne hívjon. Erre a készülékre nem létezik az a funkció vagy csak én nem találom?
-
leftyke
aktív tag
V.ki nem tudna nekem segíteni expansystol rendelni,vagy egy új fekete magyar menüvel esetleg vkinek nincs eladó?
-
leftyke
aktív tag
V.ki egy gyári független új 8x-et nem tud?
-
leftyke
aktív tag
válasz
Darellus92 #2862 üzenetére
Nekem is fent van, bár még nem próbátam, csak agyalok a here drive-on de ha van ami olcsóbb nem biztos hogy megérné!
Lenne még egy kérdésem a tulajokhoz:
most észleltem vagy csak bamba vagyok, hogy nem tudok semmit bluetoth-on küldeni, van rá v.milyen lehetőség vagy esélytelen? Elég nagy csalódás lenne, azt már a lumia 800-on is tudtam wp 7.8 alól?! -
leftyke
aktív tag
válasz
Darellus92 #2859 üzenetére
Google maps-bol melyik, mert több van?
-
leftyke
aktív tag
Sz.tetek érdemes live accountal együtt eladni a kütyüt? Kb 15-20k van a progikban,de mozgat a csonkított alma élménye milyen lehet?! Sejtettem hogy igy jarok,mire belakom es optimalizálom.
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2525 üzenetére
V.honnan szerványolnom kell egyet pár napra, meg sajna elég sok abban a fórumban is a negatív. :-S
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2523 üzenetére
Ezt a mondatod lefordítanád?
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2515 üzenetére
A 920-nem batár?
Bár én 925-re gondoltam: 8x+lumia800+kp, majd ha találok valakit akit ez érdekel -
leftyke
aktív tag
válasz
BiGg DoGg #2511 üzenetére
Az enyém gyárilag független karcmentes magyar menüs. Igaz itt 1-2 hozzászólásomból azt veszik ki hogy lutri a tel, de 4-5nap nyúzgolás és kisérletezés mellett, sikerült stabilan felszoftvereznem, és így már le a kalappal a gép előtt. Csak azok a fránya nokia appok, meg azért első kézből most már csak a nokia lesz a wp zászlóhajós. pl
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2507 üzenetére
Gyári független, magyar nyelv?
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2505 üzenetére
:S
Elárulod mennyibe ment el?
Én is mennék vissza a nokia-hoz, bár legszívesebben megtartanám ezt is. Itt magától a támogatásoktól félek, hogy nem sokáig lesz már. Látható az előző hozzászólásokban, hogy már nem nagyon lehet kapni sem. A nokia azért meg kecsegtet a plusz progikal. -
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2503 üzenetére
A lumia vagy a htc kijelzője?
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2500 üzenetére
Megérte váltani?
-
leftyke
aktív tag
válasz
sszemtelen #2461 üzenetére
De az neked hogy van? Arra pájáznék nagyon, meg még 1-2 nokia appra de ez a data sense hiányzik. Még a lumia 800on is volt nekem, igaz v.mi más néven.
-
leftyke
aktív tag
válasz
sszemtelen #2459 üzenetére
Pontosan ez van nálam is,így hogy átlestem a dolgokat!
-
leftyke
aktív tag
válasz
sszemtelen #2451 üzenetére
Ha az itt leírt módszert követve feltelepítem, akkor magyar nyelvű lesz a tel ugyan úgy mint most?
-
leftyke
aktív tag
Na kezd beállni az akku, most hat és fél óra alatt 22%-ot merült. Volt benne net,Facebook,telefonálás! Szerintem az már kezd korrekt lenni.
-
leftyke
aktív tag
válasz
trisztan94 #2419 üzenetére
Mindkettő megy, csak nem tudom mi a különbség!?
-
leftyke
aktív tag
A csatlakozástelepítőben a Telenor online-t vagy a Telenor data-t válasszam?
-
leftyke
aktív tag
válasz
knyitogato #2416 üzenetére
Ment egy pü.
-
leftyke
aktív tag
-
leftyke
aktív tag
Ezt a glance screent htc-re nem lehet állítani csak nokiára?
-
leftyke
aktív tag
válasz
sszemtelen #2403 üzenetére
Nekem is ez van. Volt akku csere, reseteltem már háromszor,mégis szokása. Nem tudok mar mire tippelni én sem,ráadásul ez a HTC garanciáztatás elég nyűgös
-
leftyke
aktív tag
3g-hspa folyamatosan ugrál. Az sokat meríthet?
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2386 üzenetére
Egyenlőre beletörődök. De érdekes jelenség, ha nem változik akkor megvárom míg be tudom vinni pestre személyesen, ahová küldték múltkor nyíregyről! Csak az nekem 360km
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2384 üzenetére
Ebben igazad van. De akkor sem ok,hogy 70%=4órával
-
leftyke
aktív tag
válasz
sszemtelen #2381 üzenetére
Akkor ismét szervízbe kell vinni?
-
leftyke
aktív tag
És most már facebook nélkül is leesik az akku idő, 1napról 4órára????
Ha újraindítom megint 1napot mutat, aztán hozzá sem nyúlok és úgy esik vissza! -
leftyke
aktív tag
válasz
sszemtelen #2378 üzenetére
ha nem a betat hanem simat rakom fel akkor is ez a szitu :S
ilyenkor mi a teendő? vagy csak böngészőből nézzek rá
-
leftyke
aktív tag
válasz
leftyke #2375 üzenetére
alaphelyzetbe állítottam a telt. 77%-on 1nap 3órát írt. Felraktam az insidert újraindítottam és még mindig annyit írt, felraktam a facebook beta-t és meglestem 5óra akku időt írt. Lehetséges hogy a facebook beta ennyire gány lenne neki?
Letöröltem a facebook betat és ismét 1nap felett ír.
-
leftyke
aktív tag
válasz
sszemtelen #2373 üzenetére
Most lett cserélve 2hete
-
leftyke
aktív tag
válasz
sszemtelen #2370 üzenetére
És mit tegyek vele? Valami tanács?
-
leftyke
aktív tag
válasz
szőröscica #2359 üzenetére
Már csináltam 2*!
Mennyi lenne az normál akkuidő?
-
leftyke
aktív tag
adobe,árfolyamok,áruház,insider pro,blink,camera pro,chronos calendar,csatlakozás telepítő,facebook beta,free ringtones,google mail,googlee maps client,handyscan,here maps,home budget,hotmail,index,lomogram,mobil vásárlás,mozi24,mp3 dowloader+,napiapp.hu,night stand clock,origo,otp smart bank,photi funia,pizza.hu,ringtones pro,series fan,shazam,sketch camera,skydrive,stop the music,street view super calculator,team viewer,t-translator,tv24,uc browser,vatera,viber,voice translator,wallpaper hd,weather flow,win magazin,wpportal.hu,youtube hd. Ezek vannak telepítve, napok óta próbálkozok jobbra-balra, de nem javul. Akku 2hete lett cserélve. Nem változik megy a wp8 a háztól 😞,el vagyok keseredve, igy nem lehet vele sehova elindulni. Vagy v.ki nem tud ilyen hordozható kis töltőt ajánlani hozzá? Külső akkumulátort???
-
leftyke
aktív tag
Megint óránként 6-7%-ot merül az az akku ha hozzá sem nyúlok, ha van 1-2 hívás meg ránézek a face-re akkor meg 10-12%-ot. Ez normál érték szerintetek?
-
leftyke
aktív tag
Ezekből a technikákból melyiket érdemes venni a készülékhez? Sokszor jól jönne!
-
leftyke
aktív tag
"soft reset" az mit takar?
Készülék újraindítása vagy v.mi hasonló? -
leftyke
aktív tag
válasz
sszemtelen #2332 üzenetére
Valami szörnyen eszi az akkum, és nem bírok rájönni hogy mi. Valaki találkozott már ilyennel? 1hete cserélték zsír új akkura!
-
leftyke
aktív tag
válasz
sszemtelen #2292 üzenetére
Nekem sincs, pedig gyári független és még nem is sufni boltos.
Olyat lehet v.hol állítani, hogy a helymeghatározó milyen időközönként frissítsen? Nekem elég sokat villog a kis gps jel
-
leftyke
aktív tag
+van
-
leftyke
aktív tag
Az miért van,hogy a zár képernyőn a naptár angolul Írja a napokat? Teljesen magyar a készülék!?
-
leftyke
aktív tag
válasz
trisztan94 #2269 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, kicsit tanácstalanabb lettem
De lehet veszek v.mi fasza kis belecsúsztatós bőr tokot a munkahelyre a többi alkalomra meg marad naturban.
-
leftyke
aktív tag
válasz
trisztan94 #2262 üzenetére
Akkor nem érdemes tokot rakni a készülékre azt mondod?
-
leftyke
aktív tag
-
leftyke
aktív tag
válasz
Kevin1625 #2236 üzenetére
expansys itt
Magyar menü, gyári garancia 2év, kedvező ár!
A bill igen létezik, teszi a dolgát szépen és tanul is. Az elszíneződésről nem tapasztaltam még semmit, de gondolkodom a gyári tokon biztos ami biztos alapon! Ebben biztos nem fog kopni és karcolódni, cserébe elveszted a telefon külő értékeit és monstrumot kapsz. Bár láttam ilyen tokból egy éves iphone5-öt és bármelyik 1hónapos állapotát oda verné! -
leftyke
aktív tag
válasz
trisztan94 #2211 üzenetére
Én meg holnap viszem, kemény 5nap használat után! Még jó hogy hagytam a fiókban a az öreg kis lumia 800at!
-
leftyke
aktív tag
Értesítéseknél hol lehet beállítani, hogy a zöld led jelezzen?
-
-
leftyke
aktív tag
válasz
Tomeeka28 #2187 üzenetére
Lövésem sincs. Szinte semmi nem megy háttérben: wheater flow, chronos calendar, viber, facebook és kb ennyi. Nekem nagyon gyanús hogy az előlapi kamerának van valami érintkezési problémája. Megrázom a telt,hogy az összes gombot leszorítom és valami zörög ott a kamera környékén, ha fényképezésnél átváltom rá akkor semmi reakció csak egy sötét kép és semmire nem reagáll majd 10mp múlva kilép, utána meg hiába lépnék be a kamerába csak elindítja és kilép még a rendesből is. Szoftveresre gondoltam eddig, de most már úgy gondolom ez az akkumulátor merülés miatt, hogy hardveres baj lesz és v.mi zárlat vagy hasonló!
-
leftyke
aktív tag
Az akkumulátor produkciójáról egy kép. Majdnem egész délelőtt pihent a gép.
https://skydrive.live.com/redir?resid=E86DCBF7CACCF88D!151&authkey=!AHngPVprJVLUAbE&v=3Telről hirtelen csak így sikerült linkelnem
-
-
leftyke
aktív tag
Én sem blamálni akarom a márkát, minden fordult már meg a kezembem ami magyarországon kapható márka még anno a sharp gx30-is a maga akkori csúcskategóriájával(bár abban az időben nekem 3év lalatt semmi hibája nem volt). Nagyon bejön a HTC is mind külsőre mind minőségre. Ezzel a garanciázással nem vagyok kibékülve!
3napos használat után még ami szembetünk 6-7óra hossza a készenléti idő és kéri a töltőt, ez megszokott jelenség, vagy ebben is belenyúltam?
-
leftyke
aktív tag
-
leftyke
aktív tag
A töltöttség jel mellett mi az a pont egy körben. Néha kivillan?
-
leftyke
aktív tag
Nem lehet v.hogy a windows a telen helyre állítani vagy javítani? Régen volt ilyen míg volt zune. Ez v.mi szoftveres probléma lesz!
-
leftyke
aktív tag
Legalább annyi segítséget had kérjek már, hogy v.mi hivatalos listát hol találok htc begyűjtőpontokról!?
-
leftyke
aktív tag
Ugy sem müködik, megcsináltam a gyári beállitást!
-
leftyke
aktív tag
Próbáljak egy gyári vissza állítást?
-
leftyke
aktív tag
1napos a tel nálam,minden stabil de most észre vettem hogy az előlapi kamerára ha átváltok akkor megáll gondolkozik és kilép a program ból! Valaki észlelt ilyen hibát?
-
leftyke
aktív tag
Olvastam v.hol, hogy lehet blacklistre helyezni embereket hívás és sms szempontjából, arról tud valaki melyik programmal lehet ezt?
-
leftyke
aktív tag
Az baj, hogy fontban írja az alkalmazások árát az áruházban? Meg a naptár záróképernyőn angol?
-
leftyke
aktív tag
És még kérhetnék egy olyan segítséget, hogy ami a lumiára meg volt vásárolva program, hogy tudom visszatelepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest