Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
sszemtelen #2106 üzenetére
Nekem semennyire sem karistolta össze.
-
legiaap
félisten
Amúgy bírom mikor valaki ennyire előre érdeklődik. Mire kijön az emberek többsége úgy is vesz egy másik készüléket, mert az jobb lesz.
savoo: Elég két évente, mikor a hűség lejár. Ezeket a mai kütyüket már nem hosszú távra tervezték.
-
legiaap
félisten
válasz
sszemtelen #1993 üzenetére
Párszor már mondtam, hogy jövőképet azt tudnak festeni rendesen, a megvalósítás már más tészta.
-
legiaap
félisten
válasz
sszemtelen #1872 üzenetére
Ott az óra a jobb felső sarokban az nem elég?
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz
sszemtelen #1768 üzenetére
Anno: [link]
-
legiaap
félisten
válasz
sszemtelen #1763 üzenetére
Ez régebben is így volt.
A Microsoftos frissítést még régebben megkaptam, de a másodikat már nem, míg mások meg igen.
Fura. -
legiaap
félisten
válasz
zolikaDB #1753 üzenetére
Annyiban jelent előnyt a referencia, hogy a Microsoft-os frissítéseket előbb kapja meg, mint a 920.
Nem lutriphone, értem ezalatt sokkal kisebb az esélye, hogy hibás darabot fogsz ki. A beats miatt jobban szól, mint kihangosítva, mint fülesen keresztül. Nekem a kijelzője is személy szerint jobban bejött. Kamerában is jobb (szerintem), viszont videózásban sokkal gyengébb. HTC-s appok nem igen vannak.
Nagyjából ennyi lenne. -
legiaap
félisten
válasz
sszemtelen #1741 üzenetére
Sejtni lehetett, hogy ilyen választ kapsz. Szerintem meg nem normális az ilyes fajta melegedés.
-
legiaap
félisten
válasz
children03 #1732 üzenetére
Na ez szép
-
legiaap
félisten
válasz
sszemtelen #1724 üzenetére
Miért várod annyira? Semmi extrát nem fog hozni. Bár ha az FM rádió és a micro secundummal gyorsabb animáció fontos, akkor örülni fogsz.
-
legiaap
félisten
válasz
papeti01 #1683 üzenetére
- A 8X a Beats miatt jobb, mint a 920
- Videózásban a 920 jobb
- Kamerában a 8X jobb
- Fizikai méretben a 8X jobb és kényelmesebb is a zsebben hordása, "pengésebb"
- a 920 tárhelyben jobb, mivel a 8X-ben max. csak 16 giga a plafon
- megbízhatóságban a 8X jobb, itt nagyon nagyon ritka, hogy valaki szar példányt fog
- Nokia a saját programjai miatt előnyösebb, de szinte mindre van már alternatíva a store-ban
- A 8x referencia készülék, ami eddig működött, már ha ez előny
Úgy nagyjából ezek lennének a fontosabbaktrassher: Én ilyet használtam anno
-
legiaap
félisten
Na úgy néz a referencia modell megint előbb kapja meg a frissítést: [link]
-
legiaap
félisten
válasz
LeadZeppelin #1585 üzenetére
Nincs semmi előnye.
-
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1526 üzenetére
Na majd írj róla kicsit. Anno én is filóztam rajta.
Addig is itt egy szemléltető videó róla: [link] -
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1520 üzenetére
úgy néz ki
-
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1517 üzenetére
Ennek a toknak egy az egyben olyan anyaga van, mint a telefonnak így totál olyan, mintha nem is lenne tok a telefonon. Méretet sem növel nagyon.
-
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1494 üzenetére
Jobban is jársz egy 8X-el, mint a 920-al.
-
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1492 üzenetére
HTC Location nincs wp8-ra, de van más navi, csak azért perkálni kell. Nem olcsó.
-
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1486 üzenetére
Ha külföldön használod akkor no problem ott a nokia drive.
-
-
legiaap
félisten
Ezek a hirtelen merülések nem hinném, hogy valami beragadt app okozza.
Mikor nálam jelentkezett, akkor repülőbe tettem először, hátha a hálózat miatt csinálja. Nem az volt. Akkor kilőttem az összes appot a háttérben de még utána is merült. Az appok azok tudják szívni az akkut ha használod, de beragadni nem hiszem hogy tudnának. Az állandó hálózat ingadozás még tud meríteni, de nálam nem az volt a gond. Néha előfordul a ilyen csak, de magyarázatot rá nem fogunk találni, csak találgatunk. -
legiaap
félisten
válasz
Tomeeka28 #1327 üzenetére
Szegény srác most döntsön helyesen. Te ajánlod én nem.
De azért had kérdezzem már meg használtál ios-t? Mert ha igen akkor azt írtad volna amit én. A HERE maps a a google mellet totál fapados. 3D-ben meg simán alul marad. Ugyanez a helyzet ha az ios saját térképét nézem. Örö azokat használni. Ráadásul mindkettő sokkal smooth-ab, mint a HERE vagy a Bing maps. -
legiaap
félisten
válasz
Sebright #1325 üzenetére
Jobban teszed ha iosről nem váltasz erre. Ott tényleg hibátlanul jön minden értesítés itt nem.
gmail-os üzenetek nem akkor jönnek, mikor a feladó elküldte, facebook értesítések ímmel-ámmal vagy még annyira sem.
Google maps van,de totál fapados, nem olyan mint az ios-en. Még köszönő viszonyban sincsenek. Van Bing maps, meg Nokia maps, de én azt mondom az ios saját térképe jobb, látványosabb mint ezek. A google maps meg ugye zsír ios-en. -
legiaap
félisten
válasz
enginev3.0 #1284 üzenetére
Ezzel már sokan próbálkoztak, többek közt én is. Nem jöttünk rá.
-
legiaap
félisten
Ez a topik még él?
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #1202 üzenetére
Lassan azt hiszem a 8X tulajoknál értelmét veszti a referencia szó.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #983 üzenetére
Alu, de a folpackkal még látod is a kijelzőt
-
legiaap
félisten
Naptárban itt is csak előre megadott idők közül választhatsz.
9 lehetőséged van, plusz egy ha nem kérsz emlékeztetőt.
Vibrát már 7-esnél is ki lehetett kapcsolni, de egy hangerő van mindenre.
Nekem időben jelez a fész.
Minden alkalmazást megtalálok, amit droidon használtam. Egyedül több játékot hiányolok.
8X-et jó fogni, selymes minőségi, de nagyon kényes. Könnyen meglátszanak az ujjlenyomatok mind a kijelzőn, mind a hátlapon. körömmel tök könnyen lehet pl. csíkot húzni a hátlapra azt percekig lehet törölni, hogy eltűnjön. (ez csak egy példa volt, hogy el tud képzelni milyen is)
Abszolút nem tömzsi és a lecsapott szélek miatt tök pengés. Kézben tartva szinte "vág". Zsebben hordva kényelmes nagyon, észre sem lehet venni, kivéve, ha mondjuk lehajolsz.
Hogy nyárig az nem biztos, de az biztos, hogy jönnek 8-asok még. Nyáron pl. jön a fényképezős Lumia majd és emellett még több Nokia modell is. Az MWC-n talán fény derül mindenre. -
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #875 üzenetére
Ej, de cseles itt valaki.
-
legiaap
félisten
Fehér 8X.
Igen babén néz ki. -
legiaap
félisten
Több lehetőség van előttem:
1. Használom az Omniát, amíg meg nem jelenik, majd az idei év nagy Nokia WP-je (ami gyakorlatilag a 808 átültetése lesz)
Bár ez nagyon valószínűtlen, mert ebből lesz vagy szeptember és addig nem várok.
2. Használom az Omniám, amíg a BB kiforrja magát. Megnézem tényleg olyan gyorsan jelennek meg rá az appok, megvárom a felhasználói véleményeket, hátha előjönnek a hibák.
3. Megveszem egyből a 920-as Nokiát.
Erre kicsi az esély, de megfordult a fejemben.
4. Megveszem egyből a BB Z10-et -
legiaap
félisten
Na nem sokáig leszek már itt.
8X-em el lesz adva pár nap múlva. -
legiaap
félisten
Na ismét úgy működik a telefonom ahogy kéne.
Újraindult.
Új rekordom: 5 nap 22 óra 48 perc 21 másodperc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mazda topik
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest