- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
leftyke
aktív tag
Én sem blamálni akarom a márkát, minden fordult már meg a kezembem ami magyarországon kapható márka még anno a sharp gx30-is a maga akkori csúcskategóriájával(bár abban az időben nekem 3év lalatt semmi hibája nem volt). Nagyon bejön a HTC is mind külsőre mind minőségre. Ezzel a garanciázással nem vagyok kibékülve!
3napos használat után még ami szembetünk 6-7óra hossza a készenléti idő és kéri a töltőt, ez megszokott jelenség, vagy ebben is belenyúltam?
-
leftyke
aktív tag
-
leftyke
aktív tag
Üdv mindenki!
Úgy néz ki holnap megjön a kicsike nekem is! Lenne egy két kérdésem: előző készülékem szintén wp csak lumia 800, amit ott adtam meg live fiókot azzal használhatom-e ezt a készüléket? A megvett alkalmazások megmaradnak-e és telepíthetőek-e erre a készülékre? A wp8-nál a facebook teljes értékűen használható-e(gondolok itt a chatre és az értesítésekre)? -
savoo
addikt
Nem kötelező a hotmail fiók.
Nem csak hotmail fiókra szinkronizálhatók a névjegyek.
"- nincs fájlkezelő, így a BT-n egymás után küldött 180 névjegyet SOHA nem találtam meg, de két átküldött hangot sem...."Talán ha ott keresnéd ahol van, azaz milyen meglepő a kapcsolatoknál akkor meg lenne, a két átküldött hang meg milyen meglepő a zenelejátszóban van.
Az adatforgalom számláló nem találása nem user error (ellenben az összes többi általad felsorolt dologgal
)
8xnél valakainél van, valakinél nincs nem tudom mi alapján. -
hegyitaho
tag
ne viccelj ez nem versenytársa a one-nak. ha volt pénzed arra akkor miért cserélnéd le erre? érdekes dolog ez a fájlkezelő mert nekem androidon olyan dzsungel alakult ki h alig találtam a dolgokat viszont itt meg ha megszokod sokkal rendezettebb.
nem tud valaki olyan ébresztőt ami fokozatosan emeli a hangját? -
Swami
senior tag
Én csak javasolni tudom a készüléket, főleg olyannak, aki használni akarja és nem "buzerálni" minden nap.
Én androidról váltottam, ahhoz képest nagyon masszív a WP. Előtte Bada volt, mondjuk azt azért jobban szerettem (nagyon nagy kár érte!!!).
Néhány dolog, ami nem tetszik: yahoo üzenetkezelés katasztrofális, nincs swype, kevés normális app van a marketen. Amúgy nem bántam meg. A készülék maga pedig csodás. Egyedül a bekapcsológomb idegesít néha, ugyanis annyira mélyen ül, de ezt a tesztben is olvashatod... -
sasNAXO
aktív tag
Szia!
- Betűméret állítható, de nem mindenre vonatkozik sajnos (de az smsekre, emailekre igen).
- Nálam nem gyakoriak a hiba üzenetek. Szerk.: tul.képpen nem láttam még, max. bezáródó appot
- Gmail push működik.
- Tudtommal nincs olyan, h. kirakja az ékezetes karaktereket, de hosszú nyomásra előkerülnek a karakterek ékezetes variánsai.
- Igen állítható, kapcsolatok + mail lehet 4*2, de az ébresztés csak 2*2.
- Hallottam már beragadt alkalmazásról, de szerintem nem gyakori, nálam még nem volt ilyen (illetve de, de tulajdonképpen nem léptem ki a játékból, csak a win gombbal váltottam). -
btudos
nagyúr
Megszokast igenyel, de egyebkent konnyen kezelheto, ha raall az ember keze.
Betumeret allithato, a csempek atmeretezhetoek, de a 4x2-es meret nem mindenhol elerheto. (a peldanal maradva az ebreszto pl. max 2x2-es.) Gmail push van.
Ekezetes kiosztas nincs, hosszan nyomva lehet ekezetet valasztani, mas opcio nincs.
Mivel nincs valos multitasking, ezert ritkan fordul elo hogy valami beragad, de nem lehetetlen. Az alkalmazasok background agentjei engedik az adott appot aktivkodni a hatterben, es a rosszul megirt alkalmazasok miatt elofordulhat beragadas, de nem jellemzo (whatsapp es viber meg nem csinalt ilyet).
Hibauzenetet a rendszer nem dobal, megint azt tudom mondani, ha egy app jol van megirva, akkor nem csinal zurt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest