- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2525 üzenetére
V.honnan szerványolnom kell egyet pár napra, meg sajna elég sok abban a fórumban is a negatív. :-S
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2523 üzenetére
Ezt a mondatod lefordítanád?
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2515 üzenetére
A 920-nem batár?
Bár én 925-re gondoltam: 8x+lumia800+kp, majd ha találok valakit akit ez érdekel -
trisztan94
őstag
válasz
Oppenheimer #2507 üzenetére
Állapota milyen volt, tartozékok?
Én is inkább a Nokia felé szeretnék húzni.
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2507 üzenetére
Gyári független, magyar nyelv?
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2505 üzenetére
:S
Elárulod mennyibe ment el?
Én is mennék vissza a nokia-hoz, bár legszívesebben megtartanám ezt is. Itt magától a támogatásoktól félek, hogy nem sokáig lesz már. Látható az előző hozzászólásokban, hogy már nem nagyon lehet kapni sem. A nokia azért meg kecsegtet a plusz progikal. -
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2503 üzenetére
A lumia vagy a htc kijelzője?
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2500 üzenetére
Végre!
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2500 üzenetére
Megérte váltani?
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2442 üzenetére
ÁJGT ZH holnap
Nekem is kúszik felfele....
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2386 üzenetére
Egyenlőre beletörődök. De érdekes jelenség, ha nem változik akkor megvárom míg be tudom vinni pestre személyesen, ahová küldték múltkor nyíregyről! Csak az nekem 360km
-
g0n21
senior tag
válasz
Oppenheimer #2386 üzenetére
Erre jó az ha látja az ember a kijelzöidöt.. Amit wp8-nál nem fog sajnos.
-
leftyke
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2384 üzenetére
Ebben igazad van. De akkor sem ok,hogy 70%=4órával
-
trisztan94
őstag
válasz
Oppenheimer #2324 üzenetére
Hát a putriGSM-ben egyetértünk, valami "ujmobilok" a neve a GSM-nek, még a garilevél is igénytelen
Én sosem vettem volna ilyen noname GSM-be, ajándékba kaptam.
Nagyon úgy néz ki, hogy a telókat a német T-től hozzák, mert mindegyik alapnyelve a német, a német T bloatware-jei vannak rajta, stb.
Csak úgy kíváncsiság kedvéért: Tilt a német T?
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2310 üzenetére
En mar tobbet is lattam, Combino-n, metron, bar tobbnyire feketet.
-
L4mie
veterán
válasz
Oppenheimer #2206 üzenetére
Köszönöm, akkor csak valami fake hírt olvastam.
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #2063 üzenetére
optimista vagyok
-
sszemtelen
őstag
válasz
Oppenheimer #1926 üzenetére
De Te kiválasztott vagy
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #1908 üzenetére
Késik. És? Nem adta ki? De. Itt most arról van szó, hogy megkapja e minden jelenlegi WP8-as a 8.1-et Megkapják mivel 3 év támogatás van rájuk.
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #1842 üzenetére
A copilot az TomTom termék?
-
bcbrown93
csendes tag
válasz
Oppenheimer #1840 üzenetére
Copilotot még nem használtam, de köszönöm a tájékoztatást én is
-
sszemtelen
őstag
válasz
Oppenheimer #1800 üzenetére
Inkább adtak volna egy újat...
Amúgy mi baja volt?
-
negyedes
addikt
válasz
Oppenheimer #1635 üzenetére
en csak ket dolgot nem ertek. miertt nincs mar egy fuggetlen adatszamlalo es miert nem oldjak mar meg a email/csatolasos problemakat.
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #1637 üzenetére
Sok percig allt ott, mi is irtuk...no para
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #1635 üzenetére
FM rádiót kaptunk ne nyavajogjál
-
Kbali
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1591 üzenetére
Tényleg fizetős a navi? Most olvasgatok utána, mert érdekes a készülék és pont egy januári cikket találtam, ahol azt írják, hogy az összes WP8-as gyártónak odaadja a Nokia a Drive-ot, abban nem írtak fizetős verzióról.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1589 üzenetére
T-hez vinném, ott vetted (ha nem tévedek
), bármi gáz van, velük állsz szerződésben.
Nálam most meghalt valami miatt a jack csati, kéne szereznem valamit helyette amíg szervizbe megy (Speedshop-hoz viszem, biztos ami biztos), most épp nincs otthon használható alternatíva
-
AaronOS
tag
válasz
Oppenheimer #1343 üzenetére
Nekem még kell kerítenem valami pót telefont, mert félek, nem kapkodnák el a javítást. Utána viszont viszem, mert ez nagyon zavaró.
Kár, mert számomra ez a tökéletes telefon. -
AaronOS
tag
válasz
Oppenheimer #1321 üzenetére
Emiatt nem küldenek el a szervizesek a fenébe? Nálam is kicsit recsegős, sőt, fent mintha elengedte volna a ragasztó a kijelző felett, mert az előbb kellett visszapattintanom ott a házat.
+ Még a hangszórónyílások is baromi porosak nálam, szóval lehet, hogy én is elvinném, hogy tegyék rendbe. -
negyedes
addikt
válasz
Oppenheimer #1335 üzenetére
hogy kellene mennie?
a whatsapp-on kivul mindegyiket hasznalom napi rendszeresegel.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1321 üzenetére
Én egyébként imádom a kijelzőjét, 720p ebben a méretben nagyon jó, nekem a színei is rendben vannak, szvsz jobb mint a 920-é, nálam a fehér is bőven jó, de az tény, hogy AMOLED szintű feketét nem tud. (Ativ S-en tök fekete a háttér, ami rendben van, de cserébe pl. e-maileket vibráló világoskék háttérrel kell olvasni, na én attól akadok ki
)
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1318 üzenetére
Valmi nagyon nem kerek a Te kijelzoddel, ennyit nem lehet szidni ezt a kijelzot, annyira nem retek
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Oppenheimer #1318 üzenetére
Szerintem túlszínezett a 820 kijelzője... de ízlések és...
-
negyedes
addikt
válasz
Oppenheimer #1268 üzenetére
ez viszont nalam is jelentkezett 2x, mindketszer amikor muter hivot
-
negyedes
addikt
válasz
Oppenheimer #1207 üzenetére
nebasz,
azt httem azert van benne mert a wp tamogatjaa ledes visszajelzest.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #1202 üzenetére
Lassan azt hiszem a 8X tulajoknál értelmét veszti a referencia szó.
-
negyedes
addikt
válasz
Oppenheimer #1202 üzenetére
azt tudom, de hivatalos ms updatere gondoltam .
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Oppenheimer #1171 üzenetére
Az a baj jelen Nokia kínálatban nincs olyan teló, amire azt mondanám ok. Ha 720 kinézettel, 920 belsővel jön egy teló akkor elgondolkodok... de én azért nem temetném a HTC-t, bár nincsennek most a toppon.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Oppenheimer #1156 üzenetére
Talán még 2 nap se kéne hozzá...
Nekem mondjuk korlátlan internet opcióm van
, szóval nem para, de sajnos Magyarországon a szolgáltatók ilyen téren nem kényeztetik el az ügyfeleket,prémium tarifáknál is kiszúrják az ember szemét 2 GB-vel...
-
shadowcam
tag
válasz
Oppenheimer #1156 üzenetére
Feltoltod wifirol es ha valami nagyon hiányzik akkor leszeded.
tudom, kényes, szarakodos lenne ez is de még mindig jobb lenne. 16 Gb nagyon kevés.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1115 üzenetére
4.7" es 4.3" kozti kulonbsegrol volt szo, szerintem az a fel coll rohadtul nem szamit, max ha vaksi vagy. Mivel a One X-nek kisebb a pixel surusege.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Oppenheimer #1072 üzenetére
Amíg 720-at használtam addig toltam egy HR-t, így most van helyem, bár egyébb már megint 1,8... Viszont kipróbáltam a Flac Playert, érdemes vele bíbelődni, nagyon szépen szól a losless 8X-en.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1039 üzenetére
Csinálj egy gyári visszaállítást, miután első indításnál hozzáadod a live fiókot, úgyis visszatölti mentésből (ha csináltál) a beállításokat, sms-eket, alkalmazásokat.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #983 üzenetére
Alu, de a folpackkal még látod is a kijelzőt
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #972 üzenetére
Szerencsére csak a töltő romlott el, de csak hétköznap van nyitva olyan t-pont ahol cserélik
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #875 üzenetére
Azért az a WVGA felbontás a 720p után nem biztos hogy bejönne. Nekem eléggé szúrta a szemem mikor megnéztem a 820-at, az az egyetlen igazán gyenge pontja nálam.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #875 üzenetére
Ej, de cseles itt valaki.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #811 üzenetére
Valami gond lesz a Te kepernyoddel, vagy a szemed elott valami szines gondolatfelho lebeg, de semmivel nem jobb a One X kijelzoje (most voltam Speedshop-ban, megneztem neked
).
Btw kiderult hogy a HTC tud jo fulest is forgalmazni(vettem egy RC E240-et, nagyon korrekt darab) de 180-ert is csak szart adnak a One X+ -hoz. Ok a nagy premiumgyarto, ami anyagminosegre igaz, de ilyen aprosag is beleferhetne akkor mar -
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #807 üzenetére
Szerencsére nem vagyunk egyformák.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #805 üzenetére
Olyan színvilággal nem vágyom AMOLED-re, az Ativ S szabályosan ijesztő volt. 8X-en, HD7-en, Trophy-n, Mozart-on, Lumia 710-en minimális eltéréssel ugyanaz a szín, az Ativ-on mintha nem ugyanaz lett volna beállítva, néztem nagyokat.
Amíg ez is tökéletesen megfelel, addig nem érdekel milyen használat közben az ami színvilágra nem tetszik
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #803 üzenetére
Hát pedig nálam ilyen nincs
(Szerintem már direkt a hibákat keresed benne, ha jobb lenne a kijelzője mint az imádott AMOLED-ed, akkor az lenne a baj
)
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #801 üzenetére
Itt van nálam mindkét masina, összenéztwm mindkét kijelzőt, nekem a 8X-é is csodaszép és kristálytiszta
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #786 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #782 üzenetére
na, a vegen meg kiderul, h nem csak a lumiak recsegnek.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #782 üzenetére
Hát nálam teljesen hangtalan.
-
negyedes
addikt
válasz
Oppenheimer #779 üzenetére
a tied hol tud recsegni? amit en fogdostam kb 15 percig sehol sem mutatott ilyesmit.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #779 üzenetére
Az enyém tökéletes, nagyon egyben van
-
Terrorista
senior tag
válasz
Oppenheimer #706 üzenetére
Milyen időjárás appot használsz? Tetszik a csempéje.
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #724 üzenetére
csak ha csücsörít is hozzá. De ha lehet WC is látszódjon úgy oldd meg
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #716 üzenetére
Saját gyermek
btw tegnapig én is azt színt használtam, ami a neked van most.
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #706 üzenetére
görgetés nélkül akarok mindent elérni
-
AaronOS
tag
válasz
Oppenheimer #695 üzenetére
Lehet, hogy kicsit off, de:
Korábban az a mégsem nem volt ott az aláírásodban, mi történt, hogy odakerült? -
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #693 üzenetére
nemtudom...cska olyan jó, mikor kérdik, hogy ismerem-e ezt a számot, és így egyszerű megnézni
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #691 üzenetére
de előfordulhat, hogy hívnom kell valakit, aki nincs benne
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #689 üzenetére
igen, kigugliztam már közben, és gondolom az sem feature, hogy ha elkezdek számot gépelni akkor contactjaim közül kiírja, hogy kinek tartalmaz olyan számjegyeket a teleonszáma..
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #686 üzenetére
1.0s usernek tuti jobb.
Nekem teljesen más. Én nyilvan munkahelyi ártalom miatt is máshogy nézek egy ilyen kutyure. Ökoszisztéma Mostmár teljes idehaza. Szoval merőben más élmény, de eddig pozitív tapasztalatokkal rendelkezem. Picit faj a VPN hiánya, de egyszeri user meg életében nem is hallott ilyenről.
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #684 üzenetére
ez a második nap, hogy használom. Még ismerkedünk egymással, de a pettingen gyorsan túljutottunk, köszönhetően a Surface-nek szerintem. Van jelenleg ínyenc app ami hiányzik, vagyis van, de droidon okosabb volt. (Australian open
) Notification center picit hiányzik, de nem annyira mint vártam.
Minden számomra fontos app megvolt, sőt még több is. Sokat kell appok után olvasgatni, ugyanis megesik, hogy egy 3rd party sokkal jobban kielégíti az igényeimet és kihasználja a telefon képességeit.
Szóval eddig nagyon kis kellemes társ, a hangszórója meg valami eszméletlenül jól szól. Hát röviden ennyi. Ha van kérdésetek esetleg a telóról, WP8-ról, jöhet bátran.
Jah igen nekem van egy
Szóval minden hang maxra van adva, tárcsázóval hívok telefonszámot.....nem lehet csak a tárcsázó hangját kikapcsolni? Illetve ha elkezdtem gépelni droidon a telefonszámot, felette megjelentek a lehetséges találatok...ez icipicit hiányzik, de simán tudok élni nélküle.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #680 üzenetére
Amúgy a gombokkal csinált HR, tényleg totál ugyanaz, mintha a settingsből nyomatnám?
Elgondolkodtam el kéne adnom a 8X-emet míg kapok érte pénzt.
Azt használnám az Omniám tovább és majd ha jön valami érdekes akkor visszatérnék WP8-ra. -
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #680 üzenetére
csak annyit tudtam megnézni rajta, hogy bekapcsolt és már Portico update van rajta gyárilag. Ma még nem azt használom. Este majd berakom SIM kártyát. Tegnap "költöztem" USA-ba
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #667 üzenetére
Szeretned ha egy kisebb comingout lenne mi?:-P
Nah de eleg az offbol, remelem holnqp mar uj masinarol mondhatok valamit -
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #649 üzenetére
Jó igazából meg se néztem, mert engem nem foglalkoztat, de ki kell próbálni, hátha jó valamire, a próbaverziót nem spórolták ki belőle. Gyanítom hogy a VLC-ig nem nagyon lesz ilyesmiből használható cucc.
Nálam amúgy 3 csillagot kapott, de az az egy értékelése van csak.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #645 üzenetére
kolosanyi a Lumia 800 topikból mondogatja egy ideje hogy jön a Neutron Music Player WP8-ra valamikor (megkérdezte a fejlesztőket), az a zenei részt megoldhatja. De bízom a VLC-ben én is, hogy rendes cuccot raknak össze. Én azért az alkalmazás kérdésre visszatérnék 2-3 hónap múlva, addigra már nem lehet majd azt mondani hogy későn adták ki az SDK-t. Egyébként nem állítanám hogy nem jön ki semennyi app WP8-ra, de tény hogy aki erre alapozott, az nagyobb kezdeti lendületre számított.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #639 üzenetére
Csak a szokásos újraindulgatás, frissítés nem volt.
Amúgy nem csak itt van unalom, a wp8 terén sem igen történik semmi. Azt hittem gyorsabban fognak történni a dolgok, de nem úgy néz ki.
-
gbutcher
tag
válasz
Oppenheimer #635 üzenetére
Nyilván nem vagyunk egyforma felhasználók. Nem játszom rajta, nem nézek videót stb. Telefonálás, e-mail, s ha kell azonnal megtudjak nézni valamit a neten, ha szükségem van rá. Én úgy érzem kihasználom az okos telefonom. Csak azt akartam írni a hozzászólással, hogy tovább bírja mint egy androidos készülék. Legalább is nálam igen.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #628 üzenetére
Erről amúgy nem találtál infót valahol?
-
misi111
tag
válasz
Oppenheimer #604 üzenetére
-
misi111
tag
válasz
Oppenheimer #597 üzenetére
Nem tom. Hátha már lehet akkor miért ne. Ha androidom lenne akkor widgetekkel pakolnám tele. Üdv
-
misi111
tag
válasz
Oppenheimer #595 üzenetére
Oké, tehát nyugodtan használhatok 15 féle csempét ami adatforgalmat generál. Amugy 2 gigás a mobil netem. De a nokiáknál voltam ugy hogy amig a ios safarija ugyanarra az oldalra nem egész 1 mb ot szedett le addig a nokia sajnos a 6 szorosát.ezért érdekelt volna hogy kb mi mennyi,mert netezni is sürün szoktam elég sokat,és mobil netröl. sajnos nem mindegyik rendszernek ugyanolyan a böngészöje. az iphonnak simán elég volt a netem,de itt nem tudom . Üdv
-
misi111
tag
válasz
Oppenheimer #593 üzenetére
Lehet hogy értetlennek tünök. De azt még mindig nem tudom. Hogyha ennek a telefonnak az élö csempéi amik ugye adatforgalommal frissülnek,kb mennyi adatforgalmat generálnak. Hisz ez a telefon azért van hogy igy használjuk. De senki nem tudja hogy egy ikon ami frissit kb mennyit tölthet le? Majd kiderül hó végén a számlámon hogy hoppá? A t mobil csak hozzávetölegeset mutat ho közben,amiben nincsenek benne a kedvezmények meg semmi,még a hivásidótartamot sem lehet náluk megnézni,ami korrektet mutatna? Akkor most végül is csak wifi közelben érdemes használni a telót,mert ott legalább biztosan tudjuk hogy nem a mobilnetet zabálja ki tudja mennyit? Köszönöm. Az értelmes válaszokat ha lesznek. Remélem nem csak én vagyok ezen a dolgon felpörögve.
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #589 üzenetére
orankent ot ora merules? az tenyleg sok.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #589 üzenetére
Micsoda???
Azt hiszem egz FW update neked is elkelne. -
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #580 üzenetére
Hát pedig
nekem se menne, egyszerűen egyik alternatívával sem tudnék együtt élni.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #580 üzenetére
Mondjuk ha ez tényleg ilyen lesz, lehet elcsábulok.
Vagy majd iphone 5S...ki tudja még.
De legjobban egy Nokia 808 WP megfelelőjének örülnék. -
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #577 üzenetére
Ne ijesztgessél már...
Én már beletörődtem, hogy semmi sem jön az enyémre. Másodig generációs WP8-ig kihúzom ezzel. A money már megvan a következőre bármi is legyen az. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #577 üzenetére
Bocs, vaklárma. Csak a billentyűzethez szedett le angol nyelvi fájlokat.
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #574 üzenetére
Erről eszembejutott egy haverom. Úgy berúgott az egyik buliban, hogy valaki kivette a zsebéből a szifonját, levideózta, ahogy bekómálva alszik és visszatette...
Aztán a haverom meg néztem másnap, hogy ez a video most wtf?!
@HUN]Repa
Ezt inkább apróra, itt lehet szólni fognak ezért.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #565 üzenetére
Lesd meg az adatlapom
Ez amit te mondasz akkor lenne, értelme, ha mondjuk úgy jelentették volna be, hogy csak Hungary térkép frissült, de nem ezt mondták, így nálam is kéne, hogy jelezzen, hisz ugyanazt a térképet használjuk, csak más régióban. -
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #562 üzenetére
Ez független a helyzetemtől. Ha frissül London környéke, akkor az nálad is kell, hogy frissüljön.
Amúgy miért pont Londont mondtad? -
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #560 üzenetére
Továbbra is semmi. Még a térkép sem frissült nálam.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #554 üzenetére
Nem tudom mi a retket csinál nálatok a készülék
legiaap: Persze hogy nő, mikor használom az alkalmazásokat
AB SW pl. növeli a tárhelyet, ahogy előrehaladok a játékban, ez már biztos. De nyugalomban nincs gond az other content méretével.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #551 üzenetére
878,74 MB
Játékok nélkül persze. -
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #549 üzenetére
Ezeket hova bekápolja?
Felhőbe?
Kár amúgy, hogy játékmentések nem mentődnek el.
Ja közben telepítettem még pár progit:
apps: 308,93 MB
other: 819,74
free space: 11,06 GBJa és van veszteség is: Metrotube már ugye nincs a store-ban...
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #546 üzenetére
Your phone is up to date fogad...ez van. Adtam a szarnak egy pofont.
Hogy én miért nem kapok fw és térkép frissítést nem értem.Bakker az sms-ek hogy a fenében maradtak meg HR után?
Nem értem ezt sem. -
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #541 üzenetére
Mondod ezt AMOLED fanként? Menjmár
#543: Kell neked hasonlítgatnod mindenféle cucchoz, nekem tökéletes ez is.
Egy AMOLED kijelzőn sosem lesz olyan fehér a fehér mint egy LCD-n.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #529 üzenetére
Ha ez késik, akkor a függetleneké is késni fog. Közben amcsiban már kijött a nokedlikre a frissítés. És tuti előbb ér ide euba, mint a 8X-é. Na akkor dühös leszek, és azt mondom feldughathák a referencia szavukat, mert akkor ennyit is ér.
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #523 üzenetére
Meg a connection setupra is. Észrevettél változást? Én semmit sem.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #523 üzenetére
Nálam még nem
-
válasz
Oppenheimer #514 üzenetére
Hát bocs
-
Bond41
csendes tag
válasz
Oppenheimer #510 üzenetére
Én a a forma és a méret miatt a 8x-et választottam volna, de a memória mérete, mivel nem bővíthető nekem fontos volt , továbbá a kijelző érzékenysége így a 920 lett belőle. A
-
Bond41
csendes tag
válasz
Oppenheimer #507 üzenetére
Persze a Te szemszögedből nézve igazad van. Én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy az LTE megléte mennyit nyom az áron, az más kérdés, hogy kinek éri meg. Mivel a L920-ban viszont alapból benne van úgy gondoltam, hogy az összehasonlítás akkor korrekt ha ezt is beleszámítjuk. A többivel teljesen egyet értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest