- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok!
Néztem expansyst és láttam, hogy van most blue kivitelben 30e ftért.(ár érték arányra gondolok a többi lumiához viszonyítva) Szerintetek megéri beruházni egy ilyen telóra? Nokia appok nem kellenek. Támogatást már szerintem nagyon nem fog kapni. -
Laurh
aktív tag
Én 2 hónapig birtokoltam a készüléket, nekem ezalatt az idő alatt nem csinált ilyen újraindulásokat amiket fentebb írtok. Kinézetre meg hangzásra nagyon szerettem. Htc wp vonala teljesen leállt? Semmi felröppenő hír/esetleges új modell vagy fejlesztés?
-
Laurh
aktív tag
válasz
Fittike92 #2977 üzenetére
Szia! Október elején vásároltam a partnerotól egy 8x-et (előtte én sem vettem soha sufni gmsben) mert eus-t csak itt lehetett kapni, esetleg még szolgáltatók csak ott 130e. Azért mertem bevállalni, mert volt 2-3 olyan ismerősőm akik már a sokadik telefont veszik ott. A hely tipikus kis gsm bolt, tipikus gsmes arc, de viszont korrekt volt. A készülék tényleg eu-s én bontottam ki, az összes funkcióját átnéztem mielőtt átvettem, imei számot csekkoltattam stb.. azóta is hibátlanul üezemel.
A dobozában volt egy kis matrica imei számmal feltüntetve és kis magyarázó résszel a garancia vonatkozásában ami hollandul volt ebből gondolom, hogy amit kaptam készülék esetleg a holland piacra lett szánva. -
Laurh
aktív tag
válasz
leojohnson #2957 üzenetére
Partnerogsm-ből többen vettünk már itt készüléket nekem is itt ajánlották, nem is volt vele semmi probléma frankó eu-s modell.
-
Laurh
aktív tag
A tokra értettem az értékelést (fólia itt is volt +ba), a védelem az nem első számú szempont ennél a toknál. Az általad preferált tok viszont masszívank tűník, de viszont ott a dizájn sínyli meg egy pöppet. (ha olyan helyen dolgoznék ahol tudom, hogy a telefon fizikai behatásoknak is ki van téve nem lenne kérdés, hogy ezt választanám)
-
Laurh
aktív tag
válasz
papeti01 #2825 üzenetére
Több, mint valószínű, hogy tudod majd frissíteni GDR3-ra. Én már több, mint egy hete használom nagy megelégedettséggel, ha visszaolvasol szerintem a jelenlévők többsége szintén hasonló véleményen van.
Más: a mai nap érkezett meg ez a szépség: [link]
ár: ++++
minőség: +++++
dizájn:+++++
védelem:++ -
Laurh
aktív tag
válasz
shadowcam #2785 üzenetére
Én ebből a "családból" előlegeztem meg a bizalmat egy barna toknak, ha megérkezett írok majd róla.
[link]
Nekem félelmem, az ilyen gumis, szilikonos tok, hogy kikezdik a hátlapot, mint annó a lumia 800asomnál a hozzá lévő tok, pár hónap alaltt teljesen kiszívta, kifehéredett. A htc 8x esetében nem tudom mi a stájsz, még puhatolózom. -
Laurh
aktív tag
válasz
Zsinder #2750 üzenetére
Váltottam már ios-ról és BB-ről, nem bántam meg. Párom váltott androidról egy 820-ra, neki szó szerint felüdülés volt. ha a nokia progik nem fontosak számodra akkor a htc is egy jó alternatíva lehet, az ára is nagyon baráti jelenleg.
a környezetemben sok wps teló van a 8-as szériából és mindenki nagyon ragaszkodik hozzá. én is a tegnapi nap folyamán ruháztam be egy 8x-re...eddig csak pozitív
-
Laurh
aktív tag
Gdr3-nál másnak is elmászott a wifit jelző kis ikon balra?
-
Laurh
aktív tag
Boldog tulaj lettem én is.
fekete, zsír új, eu-s. Nagyon bejövős a téma. -
Laurh
aktív tag
Ha törik, ha szakad jövőhéten tuti beszerzek már egy ilyen készüléket,
Az eddigi telefonjaimon előszeretettel hallgattam zenét és ezen is tervezem, roppant kíváncsi vagyok hogy szól. A gyári fülesről mi a véleményetek? (bár tudom, hogy a gyártók legtöbbszőr nem a legjobb fülest mellékelik a készülékekhez)
Ti milyen fülhallgatóval használjátok, már ha használjátok? Eddig earpods-ot használtam, néztem több márkát(Sennheiser, AKG, Skullcandy) de mivel laikus vagyok ezért a segítségeteket kérném -
Laurh
aktív tag
Mai napi expansys döbbenet, reggel a nyomonkövetési státusz: "rendelésére szállítjuk", mai esti státusz: "forgalmazása megszűnt" a htc 8x-nek
pedig már majdnem beleéltem magam...windows phonet szeretnék ezért rá vagyok kényszerűlve egy lumiára, ami nem is tetszik?
-
Laurh
aktív tag
Emlékeim, ha nem csalnak talán 2 ember vásárolt tőlük készüléket itt a fórumon és az lenne a kérdésem, hogy eu-s szabványt kaptak vagy ázsiait, mert jelen pillanatban erre a kérdésemre nem tudtak egyértelmű választ adni, hogy most mi a helyzet.
-
Laurh
aktív tag
Az expansys küldött egy olyan levelet, hogy mivel első vásárló vagyok egy megadott helyre fel kell töltenem személyes adatokat fotó formájában. pl:lakcím,jogsi,3 hónapnál nem régebbi közüzemi számla, bankkártya mind2 oldaláról kép, pedig csak egy telefont szeretnék venni és egyösszegben kifizetni.
-
Laurh
aktív tag
Már csak abban bízok, hogy a "várható: 4nap" nem fog elhúzódni 1-2hétre. Expansys-el még sosem álltam kapcsolatban. Visszaolvasván láttam, hogy régebben többen ezt a céget ajánlottátok, mint megbízható beszerzési forrást.
-
Laurh
aktív tag
válasz
awesomeTOAD #2702 üzenetére
Gondolom ez eu-s szabvány és gyártói garis.
Nagyon köszönöm a fülest, nem bírtam tovább várni meg is rendeltem magamnak.
-
Laurh
aktív tag
Igen, tudom nem egyszer már adtam el patika készüléket és vettem is, csak hát ugye az emberek igényszintjei nagyon eltérőek, amit ma is megnéztem készülék egy kék vodást az eladó váltig állította, hogy esztétikailag tökéletes/patent és mikor találkoztam vele, kerékpárral jött egy jómunkás úr személyében, az én értékrendem szerint nem hogy patent nem volt, hanem a kék el volt koszolódva és festékpettyek voltak a hátulján valakinek ez is patent. (majdnem könnyeket hullajtottam)
Az tényleg tuti biznisz volt, gratula
-
Laurh
aktív tag
válasz
x64emulator #2694 üzenetére
Nézd én is ilyen telefont keresek, egy ideje európai modellt (magyar nyelvű) 1-2 boltnál láttam 24hónapos gyári htc garival, de ott a készülék 140-150e.
Htc magyországi képviseletével is beszéltem és elmondásuk szerint, már egy jó ideje nem jött ebből a telóból.
Az igényeid, ha nem nagyok akkor neten nézz használtba előfurdulnak eu-s modellek (bár amiket én megnéztem vagy karcos volt vagy foltos vagy nem kék....nálam csak a patent készülék játszik).Egyébként egyik nap a kezeim között volt egy ilyen modell és 920 után kellemes csalódás volt a kialakítás meg a színvilág.
-
Laurh
aktív tag
Adott egy idén áprilisban vásárolt, voda-s készülék van rá valami kis fikarcnyi remény is, hogy esetleg független is lehet?
-
Laurh
aktív tag
válasz
sszemtelen #2658 üzenetére
Nincs semmi bajom az angollal, csak saját magam megnyugtatása végett örülnék az eu-s készüléknek, de több, mint valószínű, hogy ebből egy ázsiai modell lesz. Kékre vadászom csak ritka, mint a fehér holló.
-
Laurh
aktív tag
Érdeklődnék kedves topiklakók, hogy a telefonra utólag nem lehet rámókolni esetlegesen magyar nyelvet ugye? Mert sok gsm bolttal beszéltem akik még forgalmazzák és a 75% azt mondja csak ázsiai modell van, mivel már eu modellt nem lehet beszerezni, 25% meg azt mondja van még eu modell, de viszont csak bolti garanciával. Tudtommal, ha viszont eu modell egy készülék akkor arra van gyártó garancia nem? picit sok ellentmondással találkoztam.
-
Laurh
aktív tag
Euro gsm-nél találtam európai magyar nyelvűs modellt.(emailbe rá is kérdeztem) 60-ba adják. A cég rendben van nincs bünti,tartozás,felszámolás.
A garancia érvényesítésének kizáró okai:
"Ezen felül nem tudunk garanciát vállalni a kijelzőre, az akkumulátorra és a készülék tartozékaira. Illetve azokra a károkra amik, karbantartás hiányából, illetéktelen beavatkozásból, változtatásokból, nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból vagy illetéktelenül végzett javításokból erednek."Ezt ti is úgy értelmezitek, hogy hazaviszem 1hét és beadja a kulcsot a kijelző és akkor nincs garancia hanem zsebbenyúlás van? Ez máshol is így szokott lenni?
-
Laurh
aktív tag
A htc programjai ami a wp-el járnak hasznosnak bizonyulnak?
-
Laurh
aktív tag
8x felé hajlok. Nem tudom mennyire számítanak azok + nokia programok, driveot amúgy sem használnék, meg gondolom megvannak a nokia programoknak a megfelelői ugyan úgy marketben. Viszont az a bajom, hogy 8x-et kék kivitelben csak gsm boltban találok hivatalos helyen pl mediamarkt ott is csak 8s van.
Magánszemély aki hirdet az vagy nagyon vidék vagy karcos vagy nem kék. -
Laurh
aktív tag
Nem tudok dönteni a 920 és a 8x között. A szívem a 8x-et választaná az eszem pedig a 920at.
Ész vagy szív? Melyikre hallgassak? -
Laurh
aktív tag
Egyszerre 3 topikban kérdeztem meg, és szóltak hogy na-na
köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest