Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
Szerintem nem nagyon fog senki akksit cserelni benne, mert nagyon korulmenyes. S ha cserelnek is biztos nem eri meg mert olyan draga lenne.
Nem valami alkalmazas ragad be es az meriti titokban? Torolj le mindent s egyenkent probald meg, vagy tiltsd le az osszes hatterben futokat, es ugyis probald meg.
Nekem lassan egy ev utan meg mindig eleg jol birja az akksija. -
BOBAKILL
őstag
Hát igen, az alkalmazásokat még van hova fejleszteni. Viszont én egyenlőre együtt tudok élni ezzel, nekem megérte váltani. A videólejátszó pöpecül megy, de sajnos a feliratkezelés hiányzik. Nekem ez az egyetlen gondom igazából. Több szempontból megfelelőbb számomra mint az android.
És ugyanolyan jól megy egy "olcsó" telefonon is a WP8 mint ezen például. Ez is mutatja a rendszer optimalizáltságát.
Mondjuk én azt nem értettem az androidnál hogy egy kétmagos csodával mi a fenéért akad a névjegyzék görgetése stb.? Egy erőmű kell hogy megfelelően menjen minden.
Hiányolok pár dolgot én is az android után, de idővel meglesznek szerintem azok is.
Kíváncsi leszek a 8.1 mit valósít meg majd ebből. -
szőröscica
addikt
Ebben igazad van, a tok is simán megkoptatja. A HD7-em is kopott volt, ráadásul azt végig GYÁRI bőrtokban használtam. És karc is lesz a kijelzőn. Nekem apró hajszálkarcok már vannak a 3 hónapos 8X-em kijelzőjén, holott tokban hordom és a kijelzőt csak mikroszálas kendővel tisztítom.
Én csak a leejtéstől félek, azért tartom tokban. Egyébként totál szívás az egész.
-
hegyitaho
tag
engedek Battery, Simple Calendar, Vieather (időjárás) appokat futni háttérben. azt nem mondanám h egyáltalán nem használom és standby-ban merül le, de ennél azért többet várnék. email-eken kívül semminek nem engedem az auto update-elést (twitter, fb). lehet csak ez a 4g-s ázsiai verzió ilyen
-
hegyitaho
tag
irigyellek érte. nekem átlagos használattal 16 óra töltőről levétel és kikapcsolásig merülés közt. ha egész nap nem vagyok otthon pont elég de utálom így kicentizni. lehet gdr 2 segítene de még mindig nincs
wifi ki van kapcsolva ha a képernyő is off, 3g, minden más kikapcsolva csak akkor kapcsolom vissza h vmi program kéri. még a background programokat is letiltottam kivétel 1-2 fontos appnál -
Swami
senior tag
-
savoo
addikt
TrackID érdekes lenne, mivel az ha jól tudom Sony cucc..
Egyébként meg (ha nem magyar a területi beállítás a telefonon, hanem mondjuk angol) simán jobb alsó kereső gomb, és ott van a zenefelismerés. Plusz van rá mint ahogy lejjebb említették Shazam vagy Soundhound.
(#2014) peterdeme: amennyiben megveszed, persze. Ez a lényege az offline navinak vagy nem igazán értem a kérdésed.
-
sszemtelen
őstag
Itt nem találsz alternatív billentyű programot, az MS nem engedélyezi, mert azok alkalmasak a felhasználók adatait menteni, és elküldeni akár a fejlesztőknek, akár bárkinek. (felhasználók adatait = beírt jelszavak, felhasználónevek, e-mail címek a spammeléshez)
Nekem is tetszik a nyóc..
Win8 a gépen, WP8 a telefonon, és remélem hogy ha lesz egyszer táblám, az is Win8-as lesz. És nem, nem vagyok MS buzi, csak inkább használok egy zárt platformot, mint az androidot, ahol bármelyik program (ismétlem BÁRMELYIK) hozzáférhet a személyes adatokhoz, belenyúlhat a rendszerbe, és telepíthet még több appot az engedélyem nélkül. A Win-nél nincs ilyen. Egyik program sem fér hozzá a rendszerhez, és nincs jogosultsága a háttérben még több szart letölteni
-
sszemtelen
őstag
Szia!
Yahoo Mail-t alapból kezel a kliens;
Navi: program van, de többnyire fizetős (ebben jobb a Nokia);
Videó: Nekem eddig minden 1080p-s avi-t megevett;
Képszerkesztő: Van alapból, de csak pár effekt, de a Store-ban találsz még pár alternatívát (photo edit/editor-ra tökig lesz a kereső);
Facebook: Van hivatalos kliens, bár szerintem az m.fb jobban teljesítRemélem valamelyest tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest