- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
peterdeme #2214 üzenetére
Szia! Nekem a Halo: Spartan Asslt. játéknál csinálja ezt. Ha elindítom a játékot és win gombbal lépek ki, akkor zúg (elég magas hangon)... ha visszalépek a játékba és a vissza gombbal kilépek akkor már nem. Ezen kívül a Viber csinálta nem rég nekem, h. megnyitott alkalmazás esetén egy-egy értesítési hang után mintha bekapcsolva felejtette volna a hangszórót... Viszont böngészővel még nem tapasztaltam ilyesmit.
-
Izee1233
csendes tag
válasz
peterdeme #1954 üzenetére
Hat ezt majd megvalaszolja neked, akinek regebb ota meg van a telefon.
Nekem ~1honap utan mindenfele 'extra' vedelem nelkul (ertsd: se tok, se folia, se semmi bevonat stb), mintha a dobozbol vettem volna elo, pedig nem vigyazok ra, siman zsebben van hordva.
Jo igen, ha a zsebembe van, akkor tuti nincs mellette mas, de ez az ossz 'vedelem'.Ha a 820 es a 8X kozott vacilalsz akkor velemenyem szerint 8X egyertelmuen, mar csak a kepernyo felbontasa miatt is.
Tapiztam elobe mindkettot, szerintem 8X sokkal baratibb, kezre alobb, de ez ugye szubjektiv.8X nagyon vekonynak tunik kezbe fogva is es latvanyra is a hatlapja miatt. Mindenki ezt veszi rajta eszre masodiknak. (Az utan, hogy 'Te Windows-os telefont vettel?!'
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest