- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Ez nem alternatíva.
https://adatmentes.kurt.hu/adatvesztes-bejelentese/ drága lesz -
szaki1
tag
Köszönöm a válaszodat. Elöszőr nem látta jól a telot a gép, de leszedtem egy alkalmazást, amivel már megy.
(WindowsPhone)Volna 1-2 kérddésem, Ti milyen fülhallgatót ajánlanátok hozzá? Kell-e az üvegre fólia vagy ez nem karcolodik?
Milyen tokot ajánlotok rá?Ha az áruházba lépnék, folyton Microsoft e-mail regisztrációt ajánl fel! Gmail nem jó neki, csak az Ms?
(A 14 karakternél hosszabb passt nem fogadja el a gmail fiókomnál?) -
Vassili_Zait
senior tag
Én 8s-ben cseréltem, de nem ajánlom! Mert sose lesz olyan mint a gyári... az egyik legdrágább 3M kijelzőragasztóval próbálkoztam, sajnos nem fogja jól össze... és ugye ehhez nincs gyári ragasztó ebay-en, mert ritka modell... 10 körül van ebay-en a kijelző! De ezek nem ugyan olyanok mint a gyári... vibrálnak...
-
bcbrown93
csendes tag
Köszi a választ azért!
Az lesz, de szerintem csak 1 hét múlva leghamarabb, mert most vizsgaidőszakban utazok, tanulok, vizsgázok, egyrészt kb csak telefonon vagyok elérhető (ha épp akarja), másrészt most két nehéz vizsgám jön, nem akarok 1-2 órát feleslegesen a telefon bütykölésére illetve folyamatos monitorozására fordítani.
Az eredményről mindenképp beszámolok (na nem a vizsgáéról, hanem ha jutok valamire a telefonnal, hátha másnak is hasznos leszbár félek nagyon, hogy hardveres eredetű lesz
pedig nagyon szeretem, nem tervezem cserélni a kis aranyost
)
A szervizzel tényleg az a legnagyobb baj, hogy maszekra nem bíznám, hivatalos meg itthon nincs. :\ -
bcbrown93
csendes tag
8.1, ezt írtam a leírásban, de megesik, hogy az ember elsiklik felette
8.0-val volt időnkénti újraindulás, 8.1 PD óta megszűnt, tökéletes volt a megjelenése óta egészen kb 2 héttel ezelőttig.Azért vártam meg az hetei frissítést, hátha az javítja, de nem. Az előtte lévő frissítéssel egy ideig elvolt, nem produkálta a hibát. Alkalmazásokból nem telepítettem, csak a Files-t azóta, de azt is töröltem, illetve mindent, ami nem szükséges a mindennapjaimhoz. A hiba továbbra is fenn áll. Ami érdekes, hogy a csempék frissülnek, tehát nem tűnik szoftveresnek a dolog, vagy nagyon kis cselesen.
-
Partyface007
őstag
:-)
jó de azért ne hasonlítsunk egy egyszerű eladót egy szolgáltatónál egy telefongyártó technical support-hoz...
amúgy még tegnap visszaválaszoltam neki hogy én a Data sense-ről beszélek és pont azért mert ez wp és nem android :-) és elküldtem ezt a linket
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/start/use-data-sense-to-track-data-usage
tanuljon már valamit ha ott ül és hülyeségeket beszél
(amúgy majdnem visszaírtam neki hogy legyen már olyan kedves és kérdezze meg valamelyik kollégáját aki már legalább látott wp-t vagy eszkalálja a gondomat egy következő szintre de aztán kitört belőlem a jólnevelt és végül csak a linket küldtem el neki :-) )
kíváncsi vagyok mi lesz a válasz...
-
Partyface007
őstag
Igen én is tudom hogy valószínüleg igazad van de amíg ezt nem hallom egy hivatalos helyről is addig csak megpróbálok mindent hogy legyen data sense :-)
kérdeztem a német vodafone-t is de elküldtek a htc-hez.... lehet ott is hülyék ülnek de egy szóval se mondták hogy igen mi nyúltunk bele
mellesleg belnyúlnak a szoftverbe de nem teszik hálózat függővé? ilyen is van?
mindkét helyen szintén rákérdeztem hogy 8.1-ben is lesz-e ez a korlátozás vagy mire számítsak arra se tudtak mit mondani
amúgy igen elég fura hogy egy htc-nél ülő supportos-nak jól láthatóan fingja nincs a wp-ről mert máshogy nem kerülhetett a képbe a htc sense a data sense helyett :-), de ok 8x elött én se ismertem a wp-t de könyörgök akkor kérdezze már meg egy kollégáját :-))
ez így elég szánalmas valljuk be....
-
-
Partyface007
őstag
köszi
turpisság nincs csak így örököltem a servert és már rég át kellett volna migrálnunk a fiókokat de mindig csúszott valami miatt és már addig nincs kedvem szívni és cserélni a serveren a tanúsítványt DNS-t állítgatni szenvedni kliens oldalon..... szóval azért írtam hogy hosszú
köszi még 1x
-
Partyface007
őstag
köszi
tudom hogy nem ott szokás és tisztában vagyok a tanúsítvány hierarchiával/ beállításokkal de sajnos nekem kéne ez az opció mert ........ mindegy hosszú
amúgy bármit nem mert ugye a tanúsítványban definiált SAN/DNS néven kéne elérnem a servert szóval vagy átverem host file-ból vagy kéne ez az opció
de ahogy nézem egyik sincs :-(
mondjuk most már tényleg 1-2 hónapon belül át lesznek migrálva a postafiókok szóval addig vagy átirányítással vagy IMAP-al megoldom....
IMAP nál mik a lehetőségek hogy milyen időközönként szdje le a leveleket? (mármin a telefon kliensében)
-
mindanee
tag
Szia!
Nem Verizon függő lesz, csak Verizonnak indult. Refurbished-es téma
És elvileg ez a verzió tud vezeték nélküli töltést is, kész kincs ez a verzió. Ha meg még az LTE is működne itthon, az csudaszupi lenne.
Innen rendeltem meg egyébként:
http://www.groupon.com/deals/gg-htc-8x-verizon-cpo-gsm-unlocked-smartphone-1
Csak amerikába szállítanak, de pont van kint ismerős
-
papeti01
senior tag
Igazából mp3-ak rámennek a wmp el való szinkronnal, de nagyon fáj, hogy a Drag&Drop módszernél azt mutatja, hogy felmásolja, de semmi nem történik... a music könyvtárban nem jelenik meg...
lehet tényleg kellene egy hard reset...
Flac-et ez miatt ki sem tudom próbálni, mert ugye a DD módszerrel hiába teszem fel az ajánlott lejátszó szintén nem lát semmit..
.
-
papeti01
senior tag
Köszi, egyenlőre a wmplayer is felteszi... bár a flac kiterjesztésnél error-t ír...
(#3017) GGMPC: igen igazad van... csak örültem, hogy végre el tudom kezdeni használni... mert egyet úgye vissza kellett küldeni. De lehet meg kellene csinálni.
Egyébként ez a feleségem telója, én N4-et használok, de baromira tetszik, sőt a hangerő cucc, szuper, baromira utálom, hogy 3 felé kell figyeljek, ha igazán néma telefont akarok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óra topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest