- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #4092 üzenetére
Megpróbáltam körömkefével és az eredmény tökéletes lett.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Másfél éve használom a 8x-et és a beszéd hangszóró (kijelző felett) már telement porral és szösszel, emiatt nagyon halkan hallok mindenkit. Hogyan lehet ezt kitakarítani?
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #4058 üzenetére
Developpper privjúval feltolom, aztán nyalja meg a bal herém az MS.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Expansystól vásárolt 8X-em van. Független.
Még mindig nem érkezett meg rá a 8.1 update. 8.0.10501.127 software van rajta és szerinte naprakész.Mi a farok van, miért nem frissül 8.1-re?
-
szőröscica
addikt
válasz
BiGg DoGg #3125 üzenetére
Nekem is újraindulgat, kb. hetente egyszer, az okát nem tudom. Egy dolgot tudsz csinálni, kikapcsolod a pin kód kérést, és akkor nem vesztesz semmit vele gyakorlatilag.
Egyszer recsegett nekem a külső hangszóró, restart után megjavult. Ez kb. 1 hetes korában volt, azóta nincs gond vele.
-
szőröscica
addikt
válasz
leojohnson #3056 üzenetére
Mikor megvettem, pár hétig rebootolgatott random. Aztán abbahagyta. Most egy hete megint van kb. napi egy random rebootom. Ez is marha idegesítő, igazából csak azt tudnám csinálni vele, hogy kikapcsolom a pin kód kérését.
Következő telefonom valószínűleg már nem HTC lesz.
-
szőröscica
addikt
válasz
galgocziz76 #3038 üzenetére
Nekem csak töltéskor, illetve ha aksi 10% alatt van.
-
szőröscica
addikt
válasz
leojohnson #2957 üzenetére
Vedd meg a GGMPC 8x-ét, új, kék, hivatalos garis, jó áron.
-
szőröscica
addikt
válasz
sszemtelen #2948 üzenetére
Az albumborítót tudja mutatni, de azt hiszem külföldi account kell hozzá és xbox music.
-
szőröscica
addikt
válasz
x64emulator #2755 üzenetére
A lítium aksikkal nem kell így törődni. Feltöltöd maxra és kész.
-
szőröscica
addikt
válasz
Sawyer_ #2730 üzenetére
Az IE nagyon jó böngésző, más motor nem elérhető.
Offline navigációra a Copilot LIVE elérhető, a teljes Európa licensz hangos navigációval kb. 14-15 ezer ft.
Hasonló áron kapható (talán picit olcsóbban) a HERE drive.Számomra egyetlen Nokia exkluzív program sem hiányzik, a legtöbben a HERE drive-ot és a transitot használják szerintem.
-
szőröscica
addikt
válasz
trisztan94 #2472 üzenetére
A hd7-es őskövület htc-m lagmentesebb, mint bármelyik android csoda. Ezen a téren jó a wp. De a képnézegető nálam nem olyan sima pl, és a kamera menüje is akadozik.
-
szőröscica
addikt
Hogy lehet a Nokia Pro camet feltenni?
-
szőröscica
addikt
válasz
leftyke #2360 üzenetére
Nekem 1-1.5 nap, attól függ mennyit netezek. 2 napot max hétvégén bír ki.
Ma alig használtam, kis facebook volt csak és pár perc beszéd, meg néhány sms, és így 9 óra alatt merült 18%-ot. De tegnap pl. reggel fél héttől úton voltam, akkor vettem le a töltőről és estére már 20% alatt volt. De akkor használtam is rendesen.
-
szőröscica
addikt
válasz
sszemtelen #2285 üzenetére
Érdekes. Az enyém független, GDR2-es, nincs data sense-em.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Ebben igazad van, a tok is simán megkoptatja. A HD7-em is kopott volt, ráadásul azt végig GYÁRI bőrtokban használtam. És karc is lesz a kijelzőn. Nekem apró hajszálkarcok már vannak a 3 hónapos 8X-em kijelzőjén, holott tokban hordom és a kijelzőt csak mikroszálas kendővel tisztítom.
Én csak a leejtéstől félek, azért tartom tokban. Egyébként totál szívás az egész.
-
szőröscica
addikt
válasz
trisztan94 #2231 üzenetére
Én csak a leejtés ellen használom a bőr tokot. De az sem véd mindentől. A hd7-et két év alatt egyszer ejtettem le vele, akkor pont a tetejére esett, amit nem véd. A beton meg is tette a magáét....
-
szőröscica
addikt
válasz
sszemtelen #2220 üzenetére
Egyre jobban foglalkoztat, hogy abbahagyom a tok használatát. Csak vastagabbá teszi a telefont, illetve kivenni meg betenni minden használatnál... Hát, nem a legkomfortosabb.
-
szőröscica
addikt
Jött a napokban egy update, lehet tudni, hogy mit farigcsáltak benne?
-
szőröscica
addikt
Egyébként a prediktív billentyűzet a legnagyobb feature a WP8-ban nekem, imádom, nagyon okos. iPaden már hiányzik.
-
szőröscica
addikt
Hmm, azt hiszem kalibrálni kell az akku szenzoromat. Éjjel merült bő 30 százalékot a telefon, most meg negyed óra telefonálás alatt kettőt.
-
szőröscica
addikt
válasz
LeadZeppelin #1583 üzenetére
Jó rommal és kernellel biztosan, de használni akarod a telefont, vagy berhelni, hogy tudja azt, amit más alapból is?
Volt androidos készülékem, de kinőttem belőle, nem hiányzik már a romolás.
-
szőröscica
addikt
válasz
LeadZeppelin #1580 üzenetére
Htc-t most 73 ezerért vehetsz expansysnál gyártói garanciával. Így a legjobb ajánlat wp téren. 2 év hd7 után váltottam 2 hete 8X-re és nagyon megszerettem. Fürge, stabil és gyönyörű.
8 ezer forintért teljes európa profi navigációt is tudsz hozzá venni.
Nagyon jó a hangzása. Fotói elfogadhatóak, de e téren a 920 jobb. Viszont az sokkal drágább, nagyobb és nehezebb.Nexus 4-et csak akkor vegyél, ha van valami app, ami számodra elengedhetetlen és a windowsra nem elérhető. Egyébként lassabb és instabilabb.
-
szőröscica
addikt
Milyen autós tartót érdemes venni hozzá?
Van valami bevált, minőségi márka?
-
szőröscica
addikt
válasz
lippije #1570 üzenetére
Minden gond nélkül menni fog.
Az elején hozzá kell majd adnod mindenféle accountot, amit használni szeretnél: live, gmail, yahoo, facebook, stb...
Utána a telefon szépen szinkronizálja majd a kontaktokat. Amit érdemes beállítani, az a névjegyzék szűrése, hogy a facebook kontaktok ne legyenek benne, csak a telefonszámok.
Utána pedig az egyes konktaktokat össze lehet kötni a facebook accountjukkal.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Rendeltem egy kék 8x-et, remélem hamar megjön. És azt is, hogy hasonlóan hosszan és jól szolgál majd, mint a hd7 tette.
-
szőröscica
addikt
válasz
enginev3.0 #1491 üzenetére
Nincs már HTC Locations, vagy Navigon sem WP8-ra? Miért ennyire elhanyagolt ezen a téren a Windows Phone? Beígérve sincs semmi?
Ez szerintem baromság, mert így kell egy másik eszköz, ha az ember külföldre megy, mert az adatroaming drága. Hihetetlen, hogy a Motorola Milestone-om még mindig nem tudom eladni, mert azon megvan a Motonav (iGo), amit használhatok.
Bezzeg iOS-re meg Androidra van több szoftver is, ami jól működik. -
szőröscica
addikt
Offline navigációval hogyan áll a készülék? Nagyon elgondolkodtam most rajta, hogy 82-ért lehet venni az expansys-nál.
Külföldön is használnám, ezért érdekel, hogy mi merre hány lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest