- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #4092 üzenetére
Megpróbáltam körömkefével és az eredmény tökéletes lett.
-
Swami
senior tag
válasz
szőröscica #4058 üzenetére
Nekem is expansys-os (Ír expansys) telóm van és nem kap frissítést. Én a Here drive miatt várom, de úgy látszik, hogy a htc sz@rik az egész windows phone rendszerre. Ha látnának benne üzleti lehetőságet, már rég kihoztak volna pár WP mobilt. Sajnálom nagyon, mert szeretem a készüléket, pl a kamera miatt, ami nagyon jó.
Amúgy meg néha bajom van a WP-vel. Nagyon sok applikáció jön ki Androidra meg iOS-ra, ami nem WP-re. Nem is értem. Pl. engem érdekel a Volvo Ocean Race és vitorlázom is velük online és jó lenne, ha üres perceimben le tudnám csekkolni a mobilon a szálirányt, stb, de nem megy, mert WP-re nem elérhető a program. Annyira bonyolult egy program WP-re való megírása? Nem értek hozzá, azért kérdezem... -
Воланд
titán
válasz
errol a htc-t kellene megkerdezni.
-
szőröscica
addikt
válasz
Developpper privjúval feltolom, aztán nyalja meg a bal herém az MS.
-
leftyke
aktív tag
válasz
szőröscica #3065 üzenetére
Szintén zenész. A lumia töltőjét koptatom még mindig, csak a htc kábellel!
-
hegyitaho
tag
válasz
szőröscica #3059 üzenetére
ha jó olcsón adja BB a telóit mint amennyibe most kerül a Z10 (ugyanannyi mint 8x) akkor nem kérdés hogy az. még az app-okkal se lehet gond mert műküdik azt hiszem 4.2.2-es verziójú programokig hibátlanul a sideload és folyamatosan frissítik.
-
brolika
csendes tag
válasz
szőröscica #3059 üzenetére
Igen, az Androidért én sem vagyok oda...majdnem 920-as Lumiám lett nekem is, csak ezt jóval kedvezőbben beszereztem...annyival nekem nem ért volna többet..meg mikor ezt megnéztem élőben, eléggé bejött, majd legközelebb talán Lumia lesz
-
brolika
csendes tag
válasz
szőröscica #3057 üzenetére
Nem tudom mit fogtatok ki, nekem júniusi a telefonom, minden hiba nélkül tökéletesen fut, és nem kapcsolgatom ki naponta..mi itthon meg vagyunk elégedve a HTC-kel, Öcsém(Sensation) és én is. Négy HTC fordult meg eddig itthon, mind mind nagy elégedettséggel dolgozott.
-
alcsa
senior tag
válasz
szőröscica #3040 üzenetére
Jo tudni
. Kosz, hogy szoltal.
-
GGMPC
őstag
válasz
szőröscica #2988 üzenetére
Fekete es kek sehol nincs - a partnero-s embernek zold es sarga volt az elmult hetekben ...
Amugy teljesen korrekt az ember es ha gebasz van, akkor nem o kezdi el buzeraltatni, hanem a hivatalos cseh szervizbe kuldi!!!
Go for it!
-
btudos
nagyúr
válasz
szőröscica #2949 üzenetére
Nem az albumborítót tudja mutatni, hanem az előadóhoz hozzárendelt hátteret. MPAtool kell hozzá, azzal lehet hozzáadogatni előadóképet, illetve az Xbox Music zenékhez általában van. Be kell kapcsolni hogy a lock screenen mutassa az előadót, és úgy mennie kell. Szerintem nem account specifikus, csak annyi a lényeg, hogy legyen kép hozzárendelve az előadóhoz, amit manuálisan meg lehet tenni.
Beats Audio-hoz meg nem árt egy normális füles/fejes, de nehogy BA-t vegyél ezért, vannak sokkal jobbak sokkal olcsóbban. Én kipróbálás erejéig felvittem 30-asra is, nekem ott sem volt vele gondom, nem recsegett semmi.
-
x64emulator
tag
válasz
szőröscica #2756 üzenetére
Na jólvan. Köszi.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
szőröscica #2746 üzenetére
Nah, ez jó hír.
Maradjon is így. Már csak azért is mert a frissítés WP alatt mindig valami újat hordoz magában, legalábbis amennyire én a hírekből eddig kihámoztam.
Szemben az androiddal,ahol a bugok kigyomlálása volt a frissítések lényege. Többek közt ezért is váltok.
(De WP-nél mindegy nem hogy nokia vagy htc, előbb-utóbb mindenképp frissül a rendszer, nem?) -
BOBAKILL
őstag
válasz
szőröscica #2743 üzenetére
Kösz a választ.
Akkor menni fog, ez a lényeg. Nem mintha annyi mms-t küldenék, de előfordult már.
Frissítésben gondolom megkapja mindig az újat.(?) lévén WP8 az minden készüléken WP8. -
Sawyer_
tag
válasz
szőröscica #2731 üzenetére
Köszi. Igazából én is csak a navigációs programokat tartom igazán hasznosnak, mást nem tudok.
Azt meg tudod mondani, hogy a böngésző milyen gyakran tölti újra a lapokat? Gondolok itt a visszalépésre, vagy az alkalmazás váltásra, vagy lapok közötti váltásra. Azért kérdezem, mert párom omnia w-je szinte mindig újratölt ilyenkor, ami nem túl mobilnet-barát megoldás + lassú is.
A 8x jog működik ilyen szempontból ?
-
papeti01
senior tag
válasz
szőröscica #2483 üzenetére
ezt hogy értelmezzem? kifutó modell , vagy még teljesen jó modell csak mi élünk túlságosan fogyasztói társadalomban?
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
szőröscica #2443 üzenetére
-
leftyke
aktív tag
válasz
szőröscica #2359 üzenetére
Már csináltam 2*!
Mennyi lenne az normál akkuidő?
-
sszemtelen
őstag
válasz
szőröscica #2291 üzenetére
Az enyém meg több mint valószínű hogy függetlenített Vodás (a bolt honlapján függetlent írtak(végülis az is, csak nem gyárilag
)), és tökéletesen működik a data sense.
-
spyduck
nagyúr
válasz
szőröscica #2282 üzenetére
Igényes a haverom, nem az a gond. Sztem csak szimplán rosszabb minőségűt fogott ki.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
szőröscica #2244 üzenetére
Szerintem ezekre mindent lehet mondani, csak azt nem hogy csúnyák, anyaghasználatra sem gagyi csillogós plasztik kategória, az első anyaga olyan mint a telefoné, minimális vastagságú.
Nem cukorkának vettem én sem csak vigyázok a külsejére... de senkit nem akarok én meggyőzni, mindenki úgy használja ahogy jólesik -
L4mie
veterán
válasz
+1
IS em teljesen lekopott körbe, kijelzőjén max microkarcok vannakhátlap, sarkok nem kopottak azok be vannak vonva valami gumiszerűvel, de a festett alu ház, na az szarrá kopott, de nem zavar.
-
savoo
addikt
válasz
+1
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
szőröscica #2242 üzenetére
Hát nem tudom ti milyen tokokat használtok, lassan egy éves lesz a telóm (december) tokban használom (1000 Ft alatti ebay-es kínai plasztik hátlap), fóliával, de a külseje makulátlan... se karc, se kopás.
-
sszemtelen
őstag
válasz
szőröscica #2230 üzenetére
Amit én használok, nem teszi sokkal vastagabbá, sőt a lapát kezeim miatt nekem jobban kézre áll ez a "penge"
Meg ez olyan amiből nem kell kiszedni a telefont, épp ezért lepődtem meg hogy lekopott a sarka.. Pedig még nem esett le szerencsére
-
trisztan94
őstag
válasz
szőröscica #2232 üzenetére
Ha leejtes ellen veded, akkor szvsz egy rugalmas szilikon tok sokkal jobb, mert az levezeti az eses eerejet
mondjuk az is igaz, hogy nem nez ki olyan jol, mint egy bor tok. -
trisztan94
őstag
válasz
szőröscica #2230 üzenetére
én ezért sem használtam egyik telómhoz sem tokot. Meg hát gorilla glass mellé minek? Igaz, a hátulja kicsit gyorsabban elszíneződik, de sokkal kényelmesebb, és abszolút nem vészes, a sarkai 1-2-3 árnyalattal sötétebbek.
-
sszemtelen
őstag
válasz
szőröscica #2142 üzenetére
update?! nem rég kaptam csak GDR2-őt, Nálatok meg már azt farigcsálják?!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szőröscica #1829 üzenetére
Én rühellem. Nagyon sok szót nem tud, átjavítja őket olyanra amit le se akartam írni, aztán hozzáadni szavakat meg körülményes és lassú. Nem tudom, hogy javít-e a gépelési sebességemen, vagy ront.
-
trassher
addikt
válasz
szőröscica #1657 üzenetére
Ez jó hír. Másik kérdés az oldallal kapcsolatban hogy ha beírok adószámot akkor nem számol áfá-t. Ez most bug vagy feature?
Valós adószámot beírva végösszegnek ezt kapom:
sasNAXO: Igen figyelembe vettem de bevallom számomra a jobb kijelző, dupla annyi ram és az erősebb proci többet nyom a latba mint a Drive. Tetszik a L720 de ilyen árban már akkor inkább vennék egy nagyobb tudású készüléket, navigációt meg ha megkívánom akkor veszek hozzá a store-ban de plusz ram-ot és stb-t nem tudok venni ugye később.
-
negyedes
addikt
válasz
szőröscica #1545 üzenetére
ket het utan mit kell csinalj?
-
negyedes
addikt
válasz
szőröscica #1543 üzenetére
meddig marad ingyenes?
-
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1526 üzenetére
Na majd írj róla kicsit. Anno én is filóztam rajta.
Addig is itt egy szemléltető videó róla: [link] -
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1520 üzenetére
úgy néz ki
-
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1517 üzenetére
Ennek a toknak egy az egyben olyan anyaga van, mint a telefonnak így totál olyan, mintha nem is lenne tok a telefonon. Méretet sem növel nagyon.
-
pzstm
titán
válasz
szőröscica #1511 üzenetére
-
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1494 üzenetére
Jobban is jársz egy 8X-el, mint a 920-al.
-
válasz
Csak 33 az árrés
-
btudos
nagyúr
válasz
Navigon jol mukodik.
-
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1492 üzenetére
HTC Location nincs wp8-ra, de van más navi, csak azért perkálni kell. Nem olcsó.
-
enginev3.0
félisten
válasz
szőröscica #1490 üzenetére
Röviden, nincs lehetőség offline navira, ha Magyarországon laksz
-
legiaap
félisten
válasz
szőröscica #1486 üzenetére
Ha külföldön használod akkor no problem ott a nokia drive.
-
válasz
szőröscica #195 üzenetére
Őőő, mondjuk engem a legjobban az zavart, hogy kicsit direktebb napfényben olvashatatlan volt (előtte az ebből a szempontból sokat szidott AMOLED Desire is jobb volt, hát az IPS i4s pedig egyenesen köröket ver rá).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest