Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
"Grade B-Stock:
Please note that this product is not new and is sold on a strict (first-come, first served) basis. Normal distance selling regulations do not apply to second hand products such as this. You may return it if it is not as described, or if it simply does not work but you cannot return it if you just don't like it, so please be sure you want one of these before you order it.Condition
Condition of device : Heavier damage, Condition of packaging : Packaging altered / Plug : UK
NO WARRANTY"Amúgy BStockban van L920 is 52 ill 55k-t
-
btudos
nagyúr
Nagy öngól lenne ha a jelenlegi készülékek nem kapnának 8.1-et. Nem új főverzióként, hanem update-ként emlegeti mindenki, még a Microsoft is így nyilatkozik róla, ahogy a PC-s verzió esetében is. Én ebből indulok ki, valószínű hogy megkapjuk, de semmi sem biztos. Hardveres akadálya biztos nem lesz, és mégiscsak referenciakészülék, szóval reméljük a legjobbakat
-
GGMPC
őstag
Hat nem dolgozom olyan helyen, de szeretem (mar mar betegesen) vedeni a kommunikacios eszkozeimet!
Dokkolorol? Surofkorsz! (Sajnos dokkolo maniaban szenvedek a Motorola Milestone telefonjaim ota...)
http://www.kidigi.com/products_lv2.php?pid=1429
Ez lenne az - es amugy nagyon minosegi cucc es szinte csoda, hogy talaltam itthon is - mondjuk 1 helyen!
Ui: Basszus - most esett le - a tokrol irtal!?.
-
GGMPC
őstag
Wattafakk iz vedelem: ++ ????
Es az ar??? 150-160 volt amikor kijott!?.
Jopofa a tok!
Nekem ilyen tokom lesz... ipon-tol es az Otter az ad hozza foliat is!
http://www.otterbox.co.uk/htc4-windows-8x.html?start=2&cgid=htc-windows-phone-8x-cases&dwvar_htc4-windows-8x_color=20
-
g0n21
senior tag
A HTC szervízét korábban az e-care végezte a 10.kerületben. Majd kb másfél éve átvette a telemaxgsm (budaörs, raktár u.1) De már csak átvevőként üzemelnek, több mint egy éve, és csehekhez a VSO data-hoz(vagy vsa nemtom) szállítják.
Legtöbb esetben ha budaörsön adod le, akkor két héten belül visszakapod. Ha szolgáltatóhoz viszed, rátesz még egy hetet a logisztika... -
Tejföl
tag
-
Tejföl
tag
A garanciális kérdésen ne is agyalj, azt mondták így van, akkor így van. Sok helyen plusz 5 ezerért megkapod az EU garanciát is, de szerintem olyan mind1. A magyar nyelvre meg annyit tudok mondani, hogy maga a telefon annyira egszerű mint a bot. Ha nem lenne benne magyar nyelv akkor is vígan eltájokozódsz benne. Arról nem is beszélve, hogy a programok zöme úgyis angol nyelvű.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest