- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darellus92
aktív tag
R.I.P Factory reset sikerült.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
#41180928 #4159 üzenetére
A feketeség kiterjed az egész telefonra így teljesen használhatatlan lett (csak felvenni tudom de azt is csak azért mert tudom hova kell nyomni
) . Szerintetek így mennyit kaphatok érte? Alkatrésznek el akarom adni. 6-8 ezer? Illetve így tudom hardresetelni, hogy a kijelzőt nem lehet látni?
-
Darellus92
aktív tag
Kb. öt perce leesett a telefon parkettára és a kijelző felső jobb felső sarkán mintha tinta folyt volna szét, elfeketült, illetve egy vörös csík fut végig a kijelző jobb szélén végig. Lehet vele valamit csinálni vagy megszívtam?
-
Darellus92
aktív tag
Az enyém másfél éves, lassan felrakom szerintem az apróra. Van rajta 1 minimális sérülés. Szerintetek a 35k az korrekt?
-
Darellus92
aktív tag
Lehet tudni hogy hivatalos 8.1 mikor lesz a 8x re?
-
Darellus92
aktív tag
Lehet tudni hogy mikor jön a hivatalos 8.1 a 8X-re? Révén referenciamodell
-
Darellus92
aktív tag
válasz
panpeter92 #3145 üzenetére
Mivel referenciamodell, elsőként jönnek rá a frissítések.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
sszemtelen #3117 üzenetére
Hát nem
. Engem annyira nem zavarnak az ilyen apró sérülések. Mondjuk ezen kívül nincs is neki semmi. Azért vigyázok rá.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
sszemtelen #3111 üzenetére
-
Darellus92
aktív tag
Kb. 20 centiről leesett a 8X-em tokban betonra. Egyetlen egy sarka van ki a tokból, aminél fogva kihúzóm belőle. Fixxen arra esett rá el is repedt a polikarbonát olyan 2 miliméteren
. Mondjuk nem para de az első 20 percben nagyon zavart.
-
Darellus92
aktív tag
Valaki tud rá magyarázatot adni hogy a rendszer újabban miért foglal 3,36 GB-ot?
-
Darellus92
aktív tag
válasz
sszemtelen #2973 üzenetére
Hogy jöhet le az anyagában festett polikarbonátról a festék ? o.O
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Darellus92 #2962 üzenetére
Független asia régiós készülékre jött Data Sense a GDR3-al.
-
Darellus92
aktív tag
Nekem ma jött meg a frissítés. Mármint a GDR3.
-
Darellus92
aktív tag
Megint van expansysnál.
-
Darellus92
aktív tag
Asia regios 8x re valakinek jott mar hivatalos gdr3?
-
Darellus92
aktív tag
válasz
leftyke #2861 üzenetére
Én a gMaps nevű klienst használom. Van benne street veiw de asszem 50 lépés után meg kell venni én megvettem 200 forint volt. Amugy mindent tud ami kell. Útvonaltervezés (BP-n tömegközlekedést is), navigálás csak online és nem hangos, de amire én használom arra elég jó.
-
Darellus92
aktív tag
A dokkoló lehet nem lesz jó mert a 8X ben fordítva van a micro USB csati nem úgy mint általában az okostelefonoknál. Én is rendeltem egy univerzális dokkolót és fordítva tudom csak belerakni, így pedig elég bénán néz ki. Mondjuk videókészítéshez állványnak jó
Szerk.: Most látom hogy a tied külön ehhez van sorry
.
-
Darellus92
aktív tag
Van már valakinek asia régiós hivatalos GDR3?
-
Darellus92
aktív tag
Itt az a 2 giga other az mi?
-
Darellus92
aktív tag
válasz
sszemtelen #2754 üzenetére
Miféle mizériát?
-
Darellus92
aktív tag
Független asia régiós 8X-re jöhet Data Sense a hivatalos GDR3-al?
-
Darellus92
aktív tag
A sima here maps tud online navigációt? É ha igen mennyi adatforgalmat eszik?
-
Darellus92
aktív tag
Hol tudom megnézni hogy az én telóm eu vagy asia régiós?
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Hobbbyt #2537 üzenetére
Nekem ez benne a kedvencem. Utáltam a doridban hogy ha mondjuk némán akartam játszani, levettem a hangerőt, de hívásnál csörgött mint az állat mert a csengő hangerő maxon volt. Sokkal egyszerűbb megnyomni a hangerőgombot és tudni hogy ettől sem hangosabb sem halkabb nem lesz a telefon.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
hegyitaho #2255 üzenetére
Tapasztalataim szerint GG es GG kozott is tud kulonbseg lenni. A dell veue pron egy ev hasznalat alatt 0 karc keletkezett ( mikrokarcok se). Utana galaxy noteot hasznaltam ami szinten GG1 es tele lett mikrokarcokkal. Nyar ota hasznalok 8x et es gondoltam hogy a GG2 elegendo vedelmet fog nyujtani, de keletkezett egy kb 2 centis hajszalkarc a bal felso sarokban ami nem latszik annyira valoban, de bizonyos fenyviszonyok kozott tudja szurni a szemem. Egyebkent ezen kivul se mikrokarc se semmi. Telejsen makulatlan. Rendeltem ebayrol tobbfele foliat is, remelem igy nem fog latszani. Amugy sose szerettem a foliat, nem is hasznaltam soha.
-
Darellus92
aktív tag
Rendeltem ebayrol matt fóliát a 8X-re. Valakinek van már ilyesmivel tapasztalata?
-
Darellus92
aktív tag
Mostanaban a telefon gyakran eldobja a halozatot es azt jelzi nincs benne sim. Restart utan jo mindig egy ideig de mi lehet a problema?
-
Darellus92
aktív tag
Valaki tud olyan oldalt ahol tudnék egy sima egyszerű velúr becsúsztatós tokot a 8x-nek? Egyszerűen nem találok sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audacity - hangszerkesztés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest