- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
válasz
Neil Watts #3574 üzenetére
-
sszemtelen
őstag
válasz
Partyface007 #3352 üzenetére
Igen, ez kapja meg először a 8.1-et. Referencia telefon
-
sszemtelen
őstag
Srácok!
az lehet hogy a myTube app egyik pillanatról a másikra megbolondul?
egyszerűen nem nyílik meg újra a program.. :/ -
sszemtelen
őstag
A HTC megerősítette hogy a 8X megkapja a WP 8.1-et!
-
sszemtelen
őstag
válasz
Darellus92 #3113 üzenetére
Nekem azért folyamatosan ott motoszkálna a fejembe a tudat..
-
sszemtelen
őstag
válasz
Darellus92 #3110 üzenetére
Csak az első 20 percben?! Én körülbelül meg is vesznék...
-
sszemtelen
őstag
"Ez a Beats Audió feeling konkrétan 22-es hangfokozaton rommá recsegtet egy normál fülest...
Akkor most kell vennem egy agybadugós BA fülest 60-ért?"Nem kell 22-esen hallgatni, egy Maxell Metallics-ot 15-16-on hallgatok, akkor már kellően hangos, és szigetel, nem kell ide 60k-s füles.
"Ha videot nézek, akkor tényleg végig vilàgít a 3 navigàló gomb - vagy ki lehet kapcsolni?"
Igen, végig világítani fog, nem lehet kikapcsolni.
"Zenelejátszó lezárt képernyőnél miért nem mutatja az album borítóját?!."
Passz, azt sem tudtam hogy ott mutatnia kell valamit.
-
sszemtelen
őstag
Én pedig azt hiszem lecserélem egy 920-as Lumiára. A fülhallgatót mind a kettő meghajtja, de a Lumia kamerája, és a Nokia appok átvették az irányítást a fejemben
Egy júliusban vett független telóhoz az 50k-s ár reális, nemde?
-
sszemtelen
őstag
Az lehet hogy a WP SDK miatt rendesen szarabb lett az oprendszer?
Főleg játékoknál érződik, az eddigi 60 fps helyett, van hogy 10-20 van csak.. -
sszemtelen
őstag
válasz
Darellus92 #2752 üzenetére
Jöhetni jöhet..
De próbáld meg Te is a SIM-es mizériát, hátha előmászik.
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #2741 üzenetére
Ja, csak a hivatalos GDR3..
-
sszemtelen
őstag
Jéé, kaptam egy update-t
-
sszemtelen
őstag
válasz
laller79 #2638 üzenetére
Hűűha, sok kérdés, hosszú hsz.. essünk neki:
GDR3 után (és nekem az előtt is): Sosem indult újra, az fb értesítések néha gyorsabban jöttek mint az e-maileké, Viber-ről sajnos nem tudok nyilatkozni, sosem használtam. Újraindulás szerintem igen ritka volt, mostanában senki nem panaszkodott rá itt, azt hiszem.
Wifi: Igen, külön kapcsolható a wifi, és a mobilhálózat, egymástól teljesen függetlenül!
Rendes programok: A felsoroltak közül hivatalos youtube app van, csak a Google durci, és letiltotta, de tonna számra vannak ingyenes, és fizetős alternatívák! Hibába nem fogsz ütközni, ami először elindult, az utána is el fog
Lassulásra ne számíts, az egy másik rendszer része. Remek összeköttetés van Skydrive-al (tudom hogy MS az is), én rendszeresen használom, és ott is tárolom dokumentumaimat.
Pozitív: Másfél nap üzemidő rendes használat mellett. Szép formaterv, gyönyörű kijelző. Batár jól szól kihangosítva. Tényleg, lepipálja a háromnegyed mobilos piacot ezen a téren
Mondtam már hogy piszok gyors a rendszer?
Negatív: Engem kicsit bánt a hátsó kamera, lehetett volna egy jobb optikát belerakni (De ettől még szép képeket csinál, ha van igény linkelek pár saját képet). Néha melegszik, de lehet csak én fogtam ki hibás darabot.. A böngésző nem jegyez meg jelszavakat, és e-mail címeket, az néha kiakaszt
Azt hiszem röviden ennyi, ha van még kérdés, írj csak
Remélem tudtam segíteni a döntésben! -
sszemtelen
őstag
Jobb formaterv igaz,
de a jobb kijelző hááát.. a két megjelenítő közt 10 ppi eltérés van, nem hiszem hogy feltűnne akár honnan is néznédRáadásul a Nokiában IPS panel van.
Korán érkező frissítések.. ez szerintem telefon függő, a legtöbb Nokiásnak előbb volt GDR2-je, mint nekem
-
-
sszemtelen
őstag
Az mitől lehet hogy ámbár ba van kapcsolva az az opció, hogy "nem kérek wifi-t ha le van zárva a telefonom", ezt a készülék semmisnek veszi, vígan bekapcsolja újra és újra..
Komolyan, minek ilyen menü bele, ha nem működik?!
-
sszemtelen
őstag
válasz
papeti01 #2479 üzenetére
-megbízható: Egyszer nem fagyott meg 4 hónap alatt. Még csak nem is akad.
-könnyű kezelhetőség: Egyszerű szöveges UI, naaagy gombokkal.
-egy napig bírja az akksi: Nekem hétvégente egy huzamban bírja a "péntek-szombat-vasárnap" kombót.-zenehallgatás, könnyű fájlmásolás: Az könnyű hogy rádugod a gépre, és a Music/Zene mappába másolod az mp3 fájlokat?
yahoomail: kezeli.
whatsapp, viber: kliens van, de nem próbáltam.
fb: Van kétféle app min, + a netes verziók
youtube: van egy rakat natív app, és egyre jobban működnek.
térkép: van Bing maps.
Navi: Dettó van.Azt hiszem nagyjából ennyi
-
sszemtelen
őstag
válasz
trisztan94 #2472 üzenetére
De nézd meg, lassan egy év után sikerült elérniük a teljes lagg, és fagyás mentes rendszert
-
sszemtelen
őstag
válasz
trisztan94 #2470 üzenetére
De attól még megengeded ugye, hogy meglepődjek azon, hogy milyen szépen fut a korábbiakhoz képest?
Vagy nem szabad? -
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #2468 üzenetére
Amúgy besz@rás, most hogy fent van a GDR3- már nem is tölt a telefont a Beállításokba lépés előtt.. eddig el-el gondolkodott, most semmi... Gyönyörű hogy az MS még ennél jobban is tudta optimalizálni..
-
sszemtelen
őstag
Már települ, köszönöm
Remélem az aksi időre nem lesz kihatással, az érzékenyen érintene
Két cikk:
-
sszemtelen
őstag
Lett valami hátrány ebből a GDR3-ból?
Vagy nyugodtan dobhatom fel én is?
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok! Furcsa dolog történt... Este fél tizenegykor leraktam a telefont 95%-kal,hajnali négyre 34%-on volt.. Újra indítás utan 23%... Most épp töltöm, hogy legalább Napközben ne hagyjon cserben.. Nem tudja valaki hogy miféle hiba lehet ez? Nem dobáltam a telefont, nem telepítettem semmit, nfc off, bt off, mobilnet,wifi off, és mégis irreálisan megcsappant az akku egy fél ejjel alatt..
UP: hajnali négykor 6.98giga szabad helyem volt, most 7,2 giga van.. A telefonhoz csak a töltő ért.. Kezd félelmetes lenni a dolog..
webdeejay: azt sajna nem tudom..:/
-
sszemtelen
őstag
Ez az angol szöveg jelent meg a Vodások szoftveres blogján, szóval van aki nem fog GDR2-őt kapni, hanem rögtön a GDR3-mat.
"An Update on the Windows Phone 8X by HTC
Good news for owners of the Windows Phone 8X by HTC. After some concerns were raised by some customers regarding ongoing support for your phone, they got in touch to reassure us.
While the bad news is that you won’t be receiving GDR2, the good news is that you’ll be jumping straight to GDR3.
We’ve now updated the table below to reflect that.
We don’t have any timelines just yet, but you’re already looking in the right place to find out once we do. Keep an eye here each Thursday and as soon as we have more info on GDR3 for your Windows Phone 8X it’ll be here for all to read." Forrás. -
sszemtelen
őstag
válasz
Mr. Nimbus #2295 üzenetére
Sajátos hibái..
Anno mondták hogy még a zenelejátszóba sem lehet beletekerni, de senki nem próbálta nyomni hosszan a zeneváltó gombokat, pedig azokkal bele lehet
Itt ne számíts háttérképre, meg csilli villi animációkra. Az egész rendszer komoly, és letisztult.
Én is a robotról váltottam, zenéket tökéletesen lejátszik, netezési "élmény" szerintem jobb mint az androidos 4,3 colos telefonomon, és eddig nem találtam olyan pdf-et, és world dokumentumokat amiket nem tudott kezelni, vagy szerkeszteni
A zenelejátszó meg nekem sosem akadt még meg
-
sszemtelen
őstag
válasz
szőröscica #2291 üzenetére
Az enyém meg több mint valószínű hogy függetlenített Vodás (a bolt honlapján függetlent írtak(végülis az is, csak nem gyárilag
)), és tökéletesen működik a data sense.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest