Új hozzászólás Aktív témák
-
peterdeme
tag
Ti elcserélnétek a hűn szeretett Hátécéteket egy Lumia 625-ösre?
Lenne rá lehetőségem,de még mindig úgy érzem,hogy maga a Nokia extrák és a support nem ér annyit,hogy megbarártkozzak a visszalépésekkel a 8X-el szemen.
-
peterdeme
tag
viktorhmv,ne haragudj,nem neked akartam
-
-
peterdeme
tag
Visszaolvasva most vettem észre,hogy nem csak nekem jelentkezett ez a probléma,ha jól értettem.Bár a melegedésről csak én meséltem,de a hirtelen lecsökkenő akkumlátorszintről mások is panaszkodtak.Nem tudom mi lehet,szerintem sose fog kiderülni.
-
peterdeme
tag
Sziasztok!
Azt hiszem,hogy már egyszer írtam arról,hogy egyik nap a telefonom elkezdett melegedni a zsebemben.Pedig nem is használtam,és nem volt bekapcsolva semmi.Nos,reménykedtem benne,hogy ez a probléma nem fog többet jelentkezni,de pár nappal ezelőtt megint részese lehettem az eseménynek.Kb. 10%-ot leszívott az akksiból kb. 5 perc alatt,ezért újraindítottam.Azóta nincs probléma,de szerintem ha 2x már megcsinálta,akkor megint fogja.Nem tudom,hogy mihez kezdhetnék,eléggé zavar a dolog.Jó,rendben,ott van a garancia,de mit mondjak nekik?Hogy néha csak úgy elkezd melegedni?5 percet tesztelik,nincs semmi gond,küldik vissza.Már előre látom....Ezért nem jó a garancia,hogyha nem állandó,vagy azonnal észrevehető problémáról van szó...
-
peterdeme
tag
válasz
leftyke #2333 üzenetére
Én egyik délelőtt arra lettem figyelmes,hogy meleg a telefon a zsebemben.
Jó,természetesen a testhőmérsékletemtől is fel tud melegedni,de ez nem attól volt.Gondoltam,hogy nincs semmi probléma,de kb. 2 óra múlva észrevettem,hogy az akksi szintje 44%-on van.
Jelzem,a telefon reggel volt kihúzva a töltőből,és nem csináltam rajta semmit.Még a 3G/Wifi se volt bekapcsolva,és semmilyen alkalmazás nem volt megnyitva.
Nem tudtam mi a gond,ezért lementettem mindent,és csináltam egy factory reset-et ("telefon alaphelyzetbe
állítása")Az óta nincs gond,remélem csak valami szoftveres probléma állt a dolgok hátterében,nem hardveres.Ha ezek után is csinálja,akkor gari.
-
peterdeme
tag
-
peterdeme
tag
Sziasztok!
Az egyik este nezezés közben észrevettem,hogy zúg a telefon.Furán hangzik,de tényleg a telefonból jött a hang.Ha kiléptem a kezdőképernyőre,akkor belfejezte,ha beléptem a böngészőbe,akkor egy kis idő után megint elkezdte.Szerintetek valami gond van a telefonnal?
-
peterdeme
tag
válasz
sszemtelen #2073 üzenetére
Ja,értem,semmi gond.
-
peterdeme
tag
válasz
sszemtelen #2071 üzenetére
Én úgy tudtam,hogy a Wi-Fi-s probléma már megoldódott.Ezek szerint nem így van?
-
peterdeme
tag
válasz
sszemtelen #2058 üzenetére
Köszi.
Amúgy ez minden WP-s telefonnál így van,vagy csak ennél?Remélem,hogy egy frissítéssel megoldják ezt a problémát.
-
peterdeme
tag
Amúgy az állapotjelző led tényleg csak töltés esetén világít?Elég kár,hiszen értesítésekkor sokkal fontosabb lenne.
-
peterdeme
tag
válasz
sszemtelen #2053 üzenetére
Ja,nem.
Ne haragudj,reggel van még nekem,eltévesztettem.
-
peterdeme
tag
válasz
sszemtelen #2049 üzenetére
Az igaz,hogy filmet nézni egy 4,3"-as kijelzőn nem a legkellemesebb,na de ha nincs kéznél PC vagy laptop,jól jöhet a telefon is.
-
peterdeme
tag
Szóval a divx formátumokat nem játszodja le a WP?
Megint tanultam valamit....Minden esetre ez eléggé nagy kár azért...
-
peterdeme
tag
Ne haragudjatok,hogy megint a navigációval jövök,de az alábbi "dolog" egy online navi akarn lenni?
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/mapquest/704f2226-2e50-43fb-9946-f0c1e47a6f2d
-
peterdeme
tag
De amúgy vannak olyan online navik is az áruházban,amelyek ingyenesek,nem?
Természetesen azoknak szükségük van adatkapcsolatra,de legalább ilyen legyen,amíg megveszek egy offline navit.
-
peterdeme
tag
Hiába,ha normális navit akarok,akkor valószínűleg muszáj lesz ezt megvennem.Nem olcsó mulatság.
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/navigon-europe/da8734ed-666a-4227-81ea-8fc937752d98
-
peterdeme
tag
Na,ezt mostmár végképp nem értem.
Ingyenes a Here Drive+ ? Ez nem lehet...
http://kepfeltoltes.hu/view/130822/heredrive_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
peterdeme
tag
Azt elfelejtettem megkérdezni,hogy a térkép használatához feltétlenül szükséges adatkapcsolat,vagy le lehet tölteni a térképeket,és akkor offline is lehet használni?
-
peterdeme
tag
Értem,köszi szépen.
Azért remélem,hogy a 8.1 utáni frissítéseket is megkapja.
-
peterdeme
tag
Lehet,hogy hülye kérdés,de szerintetek a HTC 8X meg fogja kapni a WP 8.1-es frissítést?Gondolom,hogy hardveresen semmi akadálya...
-
peterdeme
tag
(#1977) sszemtelen
Eddig nem volt az?
-
peterdeme
tag
A két verzió között vacilálok,a 3G-s egy kicsivel olcsóbb.Nem tudom,hogy melyik legyen.A magyar nyelv hiánya engem nem bánt,de azért nem értem ebben a logikát,hogy az LTE-s 8X-ben nincs magyar nyelv.
-
peterdeme
tag
Köszi szépen az infót.
Amúgy neked az LTE-s verzió van?( sszemtelen )Használod is?Ha igen,szerinted érezhetően gyorsabb,mint a 3G?
-
peterdeme
tag
Látom,ti se vagytok oda az androidért.
Hát,igen,én se.Eddig androidos telefonom volt,de mos úgy gondoltam,hogy váltok.Nem,mintha annyira rossz lett volna,de -üssetek- mostmár mindenkinek az van,még Marika néninek is a szomszédban.
Na meg a stabilitás.Hát,azért az bizony hagy némi kivánnivalót maga után.Gyakran (legalábbis nekem,meg akiket ismerek,akiknek szintén droidjuk van/volt) szaggat,lefagy,,magától bezárja az appokat.Na meg az ilyen dolgokról,hogy a másik Bluetooth-on keresztül az csinál a telefonoddal,amit akar,ne is beszéljünk.
Persze kinek a pap,kinek a papné.Mindegyik rendszernek megvannak a saját előnyei/hátrányai.Sajnos elég kevés app van WP-re,na de szvsz ki lehet bírni,lassan úgyis folyamatosan bővül.
Amúgy erről a "kopásos hisztiről" beszéltem az imént:
http://www.neowin.net/news/how-the-htc-windows-phone-8x-could-be-improved
Telefonguru.hu:
"A gumiborítás egyetlen hátulütője a külső fotóknál legutolsó pár képnél látható kopás, amely biztos, hogy többeknek okozott – eddig és még feltehetően fog is – gondot, ugyanis a nálunk járt tesztmodell a két hét alatt végig tokban volt tartva, ennek ellenére a jobb felső sarka lekopott, és a jobb alsónál is elkezdődött némi hámlás."
-
peterdeme
tag
Ez jó hír,köszi szépen
Persze nem ingyenes,na de ez van.A Nokia Lumia 820 pedig annyira nem hatott meg,mint ez a 8X,szóval he egyszer lehet,maradok ennél.
Amúgy hallottam valami olyasmi hisztit,hogy kopik az oldala a 8X-nek.Ti tapasztaltatok már ehhez hasonlót?
-
peterdeme
tag
Hallottam valami olyasmit is,hogy a Nokia más gyártóknak is engedélyezi a Nokia Drive(+?) alkalmazást.Ez mennyire igaz?Ezzel megoldódna a "nincs navigáció" probléma?
-
peterdeme
tag
Köszönöm szépen
Amúgy ez a frissítés,amit egyesek annyira várnak,sokat ér?
-
peterdeme
tag
Ne haragudjatok,hogy eszem a fejeteket,de ha jól értettem,akkor "nem szabad" 4G-s 8X-et venni,ugye?
-
peterdeme
tag
Amúgy valami ingyenes offline navi nincs a telefonra?Eléggé szükségem lenne rá,de tudtommal csak a Nokiákon van,de ez a HTC nekem jobban bejön...
-
peterdeme
tag
Ne haragudj,én ezekben nem igazán vagyok otthon...
Mi is az a GDR2?
-
peterdeme
tag
Néhágy oldalon láttam 4G-s verziókat is.
Aztán nem tudom,hogy mennyi belőle az igazság...
-
peterdeme
tag
-
peterdeme
tag
És érezhetően gyorsabb,mint a 3G?
-
peterdeme
tag
Köszi szépen
Bár én sok értelmét amúgy sem látom,főleg itt nálunk.Na meg a fene se fog méregdrága 4G-s előfizetést venni....
-
peterdeme
tag
Akkor a telefon támogatja az LTE-t,vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest