Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
BOBAKILL #2882 üzenetére
Most nevetni fogsz, de nekem bejott volna a fekete is - viszont a tobbi szin az egyaltalan nem!
Ok majd tolok rola pikcsoroket...
Addig meg itt van egy kis olvasmany!
http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Lumia-820-black-spots-on-display/td-p/2049666
(Amugy a ti 820 Lumiatok is biztos foltos, csak annyira nem eszreveheto max ahogy a linkben leirjak vagy korom sotet szobaban bebootolas kozben - remelem most nem cseszem el az esteteket!?.)
-
GGMPC
őstag
válasz
BOBAKILL #2880 üzenetére
Igen - mondjuk a Lumiak nagyon kieleztek magukat a fotozasra, de en mondjuk az iPhone fenykepeit tartottam ezidaig a legjobbnak!
Nekem nem a nyelv miatt elonyos az EU-s, hanem a hivatalos garancia miatt es a frissitesek gordulekenysege miatt!
(Mert ugye az azsiai regiora szant 8X nem tudja a magyar nyelvet...)Amugy nagyon cool a kek 8X - kiwi leszek, hogy milyen lesz eloben!?.
-
GGMPC
őstag
válasz
BOBAKILL #2878 üzenetére
Jah en is csak velemenynek irtam!
Lumia 925-t akartam, vezeteknelkuli hatlap, dokk szettel es mar majdnem meg is vettem, de aztan utananeztem a Lumia 925 black spot-nak es mivel mar volt szerencsem "osszeszart amoled kijelzohoz", ezert azonnal dobtam a kerdest!
(Forumokon irjak is ezt a foltosodast - sajnos)Eleg nehez eszrevenni, de onnantol (ha eszreveszed) csak azt nezed!
8X-nel a kijelzo nagyon komoly, hangzas eleg jo - nekem ezek fontosak - terkepet meg legfeljebb megveszem, de az sem letkerdes, mert nalam a navi az Garmin!
;-)
[ Módosította: mukibuci ]
-
GGMPC
őstag
válasz
BOBAKILL #2875 üzenetére
A 8X ugymond vetelytarsa a Lumia 920 volt - mivel a 820-al nem is lehet egy napon emliteni...
Nekem nagyon bejonnek a Lumia keszulekek, de hangra (beszelgetes hangminosege, csenges hangereje, media tartalmak hangereje es minosege, kihangositott hang minosege) a Lumia sehol sincsen!
Egyebkent nagyon szep a 820, viszont nalam az amoled az kizaro ok, mert rovid idon belul foltok tarkitjak a kijelzot.
Nem tudom, hogy a 820 az amoled e, de a mostani lumia szeria az sajnos igen...
-
Swami
senior tag
válasz
BOBAKILL #2761 üzenetére
Hát én nem tudok a fészre képeket, videókat felrakni egyik klienssel sem - lehet, hogy a szolgáltató miatt (ír tescomobile), de nincs mx player, nem találtam normális képszerkesztőt (még a fizetősök között sem), szóval jóval behatároltabb a használható appok listája, mint droidon. Hogy van egy csomó battery meg flashlight app, pont nem érdekel - itt jegyzem meg, hogy egy csomó mobilarénás tesztben ott virít a "zseblámpa", mintha ez 2013-ban olyan nagy kuriózum lenne... Szóval a Play-ben nagyon sok szuzyok van, de ki tudod mazsolázni azt, ami jó. A Store-ban viszont nincs miből mazsolázgatni. A HTC appok meg nevetségesek. Tetszik a WP8, de a legnagyobb szoftveróriástól azt várnám, hogy jobban "inspirálná" a fejlesztőket. Nem hiszem, hogy ne lenne rá pénz. Vagy ha nem akarnak az istenadta csókák appokat írni, mert jobban megéri és egyszerűbb droidra programozni, akkor hivatalból csinálnék egy részleget, akik a legjobb, leghasznosabb droidos appokat klónoznák, hogy legyen alternatíva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest