- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
Terrorista #4029 üzenetére
Ha esetleg nem lenne 8.1, az sem a platform hibája lesz, hanem a HTC-é.
Vagy nem jön be a WP? Mert ha akarnál, tudnál váltani Nokiára is, ami egy pár fokkal megbízhatóbb ilyen téren is, mint a HTC. -
Ádám16
addikt
Eladási statisztikáról nem lehet tudni valamit? A T-mob-nál kifutó készülék lett. Ennyire kevesen vitték volna?
-
Ádám16
addikt
[link], kár, hogy csak limitált, a 8S-nél is ez a színkombináció tetszik a legjobban, de ennek még jobban áll.
-
Ádám16
addikt
Azt hittem, feketét vettél
Kompromisszum nélkül tudod használni, na de mégis... Ahhoz a kékhez ugyanaz a kék csempeszín illik a legjobban, nem?
Egyébként abban egyetértünk, hogy WP7-en kevés volt a szép, használható szín (nálam csak a kék-zöld-barna jöhetett szóba).
Egyébként tényleg, az érdekelne, hogy ez a fekete csempe, fehér háttérrel HTC (esetleg 8S) only?(#330) woland_y2k: és ez benne van minden WP8 készülékben?
-
Ádám16
addikt
válasz
gbutcher #326 üzenetére
"Kék színben 2012. december 6-ig csak a Telenornál rendelhető meg!"
A sárga és a vörös variánst pedig nem hiszem, hogy a T-mob. be fogja venni a kínálatába, szerintem max. a kéket majd dec. 6 után..
Én is vágyom színes telefonra, csak nem WP fronton, mert nekem nem tetszik, ha elüt a csempeszín a telefon színétől. példa
Persze a gyártók eddig olyan színű telefonokat adtak ki, amik a 20? variálható csempeszín közül egyezik valamelyikhez, de mikor WP-t használtam, 2-3 havonta szerettem azért cserélgetni...Szóval ha WP, akkor nálam fekete, és fehér jöhet szóba.
-
Ádám16
addikt
Kapható a T-mob-nál, ráadásul szerintem az ára sem annyira horror, többre számítottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest