- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Partyface007 #3419 üzenetére
Enyem tmobile de logóval indul, de fuggetlen.import készülékek.
-
trisztan94
őstag
Hát ha zenebuzi vagy, akkor megbánod az 520-at.
Jelenleg nem tudok olyan telefonról, ami jobban szólna mint a 8x-em, pedig előtte csak iPhone-om meg egyszer egy galaxy nexusom volt.
Elképesztő, tényleg. Szegényke már teljesen szét van menve mondjuk, betört képernyő, hívás közbeni hangerő kb. 0, nem is ezzel a telefonnal telefonálok, de imádom a hangját. -
trisztan94
őstag
válasz
hegyitaho #3371 üzenetére
Ennek már én is utánanéztem, nagyon sok baj van vele.
1. Állítólag az ebay-en kapható képernyők hiába hivalaos HTC gyártmányúak, de nem igazi gorilla glass van rajtuk. Tehát rosszak.
2. Nagyon nehéz szétszedni és összerakni a telefont, a legtöbb szervíz nem is vállalja
3. Kb 70% az esély, hogy amikor szétszeded elrontod az egész alaplapotTehát én biztosan nem megyek neki így laikusként, főleg, hogy a profik sem nagyon nyúlnak hozzá. Szvsz be kell látni, hogy ha ennek a telefonnak a képernyője betört, az úgy marad
25ért van fent így nekem aprón, senkit nem érdekel a világon. -
trisztan94
őstag
Nem érdekel valakit egy ditizer törést szenvedt 8x?
-
trisztan94
őstag
válasz
Partyface007 #3350 üzenetére
Szia,
1. Nekem egy napot általában kibir ugy, h spotify-on hallgatok zenét es játszik kozben 2x20 percet. Utana hozza sem nyúlok, 4-re kb 20-25%-on van. Egy gmailem van meg.
2. Nincsenek Nokia programok, glance screen sem
3. Nem
4. Nem
5. Első kamera a kep tetején torzít, de elmegy. Hátsó is ok, de ne számíts egy 1020-as lumia-ra.
6. Nem
7. Igen
-
trisztan94
őstag
3. Hát sajnos jelenleg csak ez a megoldás van, third party appokról meg nem tudok. Nincs rá egyszerűen API.
5. Pontosan nulla az esély arra, hogy vírusos legyen a telefonod. Ez nem android(amúgy vicces, hogy egy Windowsos telefonon röhögjük azt ki, hogy egy linux alapú telefonon mennyi vírus van. Irónia
)
-
trisztan94
őstag
-
trisztan94
őstag
válasz
GABESZ1974 #3305 üzenetére
Van.
-
trisztan94
őstag
Hali
Betörtem a képernyőjét a 8X-emnek. Csak a digitizer tört be, az LCD nem.
Tudtok egy olcsó szervízt? Kb. mennyibe fog fájni?
Illetve, ha e-bay-ről rendelek alkatrészt hozzá, mennyire lesz "gagyi" érzése? Értem úgy, mint pl. iPhone-nál ha kijelzőt cserélsz, sosem lesz már az igazi, érezni rajta, hogy sokkal gagyibb.
Mennyit érhet így a telefon aprón és mennyit adna érte egy GSM? Kék, független, dobozos, sarkok elszíneződve, egyik sarkáról lejött a "matt" bevonat egy picit. Digitizer törött, de érzékel, nem áll ki semmi.
-
trisztan94
őstag
válasz
Oppenheimer #2507 üzenetére
Állapota milyen volt, tartozékok?
Én is inkább a Nokia felé szeretnék húzni.
-
trisztan94
őstag
válasz
sszemtelen #2471 üzenetére
Dehogynem
Kár, hogy nem optimizálják annyira a rendszert a nagyobb telefonokra. Mielőtt a MS megvette volna a Nokia-t, a 8x volt a referencia készülékük, azért illett volna teljesen lag- és gondolkodás mentesre megcsinálni. Most felhozhatom az Apple-t optimizáció terén, de náluk csak 1 (vagyis mostmár 2) készülék van amire kell, de ott van az Android is. Nexus telókra és tabokra agyon van optimizálva a rendszer.
-
trisztan94
őstag
válasz
sszemtelen #2469 üzenetére
Tényleg nagyon durva, hogy egy 2x1.5 Ghz-es processzorral és 1GB RAM-mal rendelkező készülék nem gondolkozik egy szöveges UI betöltése előtt..
Ennek így kell működnie, korábban volt szar.
-
trisztan94
őstag
Sziasztok
Valami történt a 8x-emmel. Hazafele zenét hallgattam, semmi baja nem volt. Most ránéztem és se kép se hang, gondoltam lemerült. Feldugtam töltőre, de nem csinál semmit, bedugtam gépbe, ott sem. Ha kihúzom és a bekapcsoló gombot nyomom, akkor sem jön elő az alacsony akkumulátorszintet jelző ikon.
Mi történhetett vele?
-
trisztan94
őstag
válasz
Mr. Nimbus #2330 üzenetére
Gondolom Windows Phone-ra gondoltál.
-
trisztan94
őstag
válasz
Oppenheimer #2324 üzenetére
Hát a putriGSM-ben egyetértünk, valami "ujmobilok" a neve a GSM-nek, még a garilevél is igénytelen
Én sosem vettem volna ilyen noname GSM-be, ajándékba kaptam.
Nagyon úgy néz ki, hogy a telókat a német T-től hozzák, mert mindegyik alapnyelve a német, a német T bloatware-jei vannak rajta, stb.
Csak úgy kíváncsiság kedvéért: Tilt a német T?
-
trisztan94
őstag
válasz
trisztan94 #2321 üzenetére
Ujmobilok gsm, eredetileg nemet t fuggo, de fuggetlenitett.
garival meg minden
-
trisztan94
őstag
válasz
leftyke #2263 üzenetére
Nekem több, mint egy éve van meg a készülék és szinte semmi baja sincs. a sarkai nagyon picit (1-3 árnyalat) vannak csak elszíneződve illetve a Gorilla Glass-on sikerült egy mikrokarcot hagynom (1db!) egy egytrém "karcpróba" után
(bele a bicskát, úgy is kibírja! don't try this at home)
A hátulján 0 darab karc/kopás van a sarkok kivételével.
Meg hát egy ilyen tok elveszi a készülék vékonyságát, én imádom a kezemben tartani, nagyon jó az anyaga és baromi vékony érzést kelt
-
trisztan94
őstag
válasz
leftyke #2261 üzenetére
Szerintem mindegyik bűn ronda. Felesleges elrontani ezt a szép készüléket ilyen ronda tokokkal!
Amúgy is, úgy hallottam, hogy tokban gyorsabban elszíneződik a polikarbonát.
Panoráma készítéshez a Marketplace-ről töltsd le a Photosynth app-ot. (A MS készítette, nádzson fajin
)
-
trisztan94
őstag
válasz
szőröscica #2232 üzenetére
Ha leejtes ellen veded, akkor szvsz egy rugalmas szilikon tok sokkal jobb, mert az levezeti az eses eerejet
mondjuk az is igaz, hogy nem nez ki olyan jol, mint egy bor tok. -
trisztan94
őstag
válasz
szőröscica #2230 üzenetére
én ezért sem használtam egyik telómhoz sem tokot. Meg hát gorilla glass mellé minek? Igaz, a hátulja kicsit gyorsabban elszíneződik, de sokkal kényelmesebb, és abszolút nem vészes, a sarkai 1-2-3 árnyalattal sötétebbek.
-
trisztan94
őstag
szerintem is a sötétkék (vagy MS szerint "California Blue") az egyetlen elfogadható szín :-) Nekem eddig nagyon bejött, adja a high-tech hatást a fiatalos megjelenéssel egybekötve, de mégsem tűnik "budget" telefonnak
(A Nokiának volt a Nokia 500, amit azzal reklámoztak, hogy mennyi szín van hozzá, és közben egy kalap sz*r volt a készülék, ezért mondtam a "budget" érzést
)
Hogy egy kicsit ON topik legyen:
Az normális, hogy az első kamera a kép szélénél kicsit torzít? Az a "wide lens" miatt van, nem?
-
trisztan94
őstag
hát én nem tudom, hogy milyen a 8s gumi borítása, de a 8x-nek ilyen puha, talán egy picit mondható "gumisnak", de ha nem mondja valaki, akkor sosem jutott volna a gumi az eszembe róla.
Selymes, minőségi műanyag.
Az új iPhone 5C-k is ezzel vannak beborítva, ami szerintem elég nagy hülyeség, hisz, mint előbb említettem, nagyon könnyen elszíneződik. Ez mondjuk annyira nem is lenne zavaró sötétkéknél, (nekem az van) de sárga, rózsaszín és a többinél elég ocsmányul fog kinézni mind 1-2-3 hónap nyomkodás-zsebberakás után.
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Baromi halk a 8x-em telefonálás közbeni hangszórója (amiben hallod a másikat). Még háttérzaj nélkül, szobában is néha vissza kell kérdeznem, mert nem értem amit a vonal másik végén lévő személy mond.
A másik fél is eléggé halkan hall engem.
Metrón, utcán szinte lehetetlen emiatt telefonálni vele. Mivel lehetne megnövelni ennek a hangszórónak a hangját? (valszeg nem a telefon hibás, mert más 8x tulajokat is hallottam erre panaszkodni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest